Бліц-огляд смарт-годинників Amazfit GTR 3/GTR 3 Pro та GTS 3

18:52, 27.02.2022

Найбільш актуальні моделі смарт-годинників Amazfit, що працюють під керівництвом власної операційної системи виробника. Наші враження від дизайну та функціоналу новинок в цьому огляді.

Комплектація

Спочатку за комплект поставки моделей:

  • смарт-годинник Amazfit GTR 3, GTR 3 Pro чи GTS 3 - залежить від вашого вибору;
  • зарядний блок з незнімним кабелем USB;
  • посібник користувача.

Матеріали корпусу, ремінець та враження щодо якості збірки

Спочатку про друге. Ремінець зроблений з гуми. У всіх трьох моделях. Формат кріплення, як, втім, і самі аксесуари, класичний, а тому за бажання можна експериментувати – вибір рішень у цьому плані величезний, в тому числі від сторонніх виробників.

У корпусах «трійки» присутній алюміній (каркас + петлі кріплення ремінців), пластик (панель ззаду) + скло. Останній зі згаданих матеріалів прикриває дисплеї і є стійким до різних потертостей та незначних впливів з метою подряпати.

Сам по собі корпус захищений за стандартом 5АТМ, що означає можливість занурення на глибину до 50 метрів. Таким чином, про якусь «розбовтаність» елементів не йдеться. Припасування деталей між собою виконано з хірургічною точністю.

Враження від дизайну

Між собою Amazfit GTR 3 Pro та GTR 3 схожі, і з погляду дизайну нам навіть якось було складно визначити, яка модель сподобалася більше. З одного боку версія Pro більша (нехай і незначно), і на руці сидить потужно, з іншого ж – спеціальні, скажімо так, «насічки» на екрані, за рахунок яких GTR 3 виглядає цікавіше і якось навіть не ординарно.

Навпаки, модель GTS3 квадратна, розміри її менші, за рахунок чого у нас більша впевненість, що ця модель для молоді. Хоча, звичайно ж, не буває правил без винятків, і тут уже справа смаку.

Враження від знайомства з дисплеями

Матриця однаково класна – AMOLED, діагоналі та роздільна здатність екранів різні - AMOLED, 1,39”; 454х454 мм/1,45”; 480х480 мм; GTS3 - 1.75 дюйма, - 390х450 пікселів.

Чутливість чудова в усіх трьох моделях - тут без будь-яких компромісів у бік тієї чи іншої моделі. Якість передачі в умовах потрапляння на панель яскравого сонячного світла також без нарікань.

Ергономіка

У цьому плані все класично. Спереду – екран, прикритий захисним склом; ззаду – контактний майданчик під зарядний блок та різні датчики; збоку – дві кнопки. Верхня – Digital Crown – розпізнає натискання та прокручування, тоді як нижня активує меню з тренуваннями. Призначення обох кнопок можна "перепрограмувати" - на вибір 10 варіантів.

Модель GTS3 з одним коліщатком прокручування, але тільки від інших новинок і відрізняється.

Навігація

Освоїти навігацію у всієї «трійці» проблемою не буде. Наприклад, свайп у ліву сторону, або в протилежну - відкриття меню швидкого доступу до ключових функцій - активність, пульс, погода, індекс PAI, музика. Налаштування меню на рівні користувача також можливе і робиться це цілком зручно.

Характерний рух по екрану знизу вгору дозволяє отримати доступ до розділу з новими повідомленнями, а якщо виконати протилежну дію – доступ доступ до меню з налаштуваннями, де можна активувати ліхтарик, регулювати вже вказану яскравість підсвічування та багато іншого. ін.

Особливості додатку Zepp

Для того, щоб скористатися всіма можливостями Amazfit GTR 3 Pro/GTR 3/GTS3, вам необхідно буде встановити програму Zepp.

Серед особливостей годинників через додаток Zepp варто відзначити можливість оновлення прошивки, зміни циферблатів, відстеження показників активності та здоров'я + налаштування роботи повідомлень.

Щодо ОС, всі ці новинки працюють під керуванням Zepp OS, головним досягненням якої слід вважати покращення автономності.

150 режимів тренувань, безперечно, одна з тих особливостей моделей, які залучить сучасних користувачів з активною життєвою позицією. Крім того, дана модель автоматично розпізнає 8 типів активностей, вимірює пульс, стрес і рівень кисню в крові.

Окремий пункт вивчення – індекс індивідуальної фізичної активності. Цікаво, що тут відбувається аналіз не лише тренувань, а й простих пересувань.

Короткі підсумки

Перші з двох новинок – дуже непогані заявки на званий преміум-сегмент, адже в них чимало уваги приділено дизайну, апаратному опрацюванню та функціоналу, який, до речі, нічим не поступається пропозиціям конкурентів, а за деякими особливостями навіть перевершує їх.
Щодо моделі, GTS3, то вона, перш за все, для молоді. Вона куди компактніша і менш масивна, за рахунок чого напевно більше сподобається цій категорії користувачів, хоча як ми вже говорили раніше, правил без винятків також не буває.

Дякуємо пресслужбі Amazfit за надані для знайомства пристрої

Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна