Огляд Bloody MR710: ігрова гарнітура з RGB, 3-ма варіантами підключення і автономністю на 44 години

18:14, 16.07.2023

Впевнений, сперечатись з тим, що покупці «зустрічають» ігрові гарнітури по зовнішності, не будете. Тож Bloody MR710, яку оглядаю цього разу, точно має зацікавити кожного геймера. Взявши її до рук починаєш розуміти, що і по якості матеріалів вона хороша, а підключивши до ноутбуку з’явиться посмішка, адже звучання також не розчарує.

Далі в огляді розповім про власні враження від пристрою, його технічні характеристики та особливості конструкції і підключення. Також дізнаєтесь чи рекомендую навушники Bloody MR710 від бренду A4tech до покупки.

Комплектація

Навушники Bloody MR710 запакували в яскраву інформативну коробку, яка відразу ж розкриває всі технічні особливості пристрою.


 

Всередині коробки чохол для транспортування, зарядний кабель USB Type-C (0,8м), подовжувач USB для підключення бездротового приймача 2.4 ГГц (1,3 м) і сам приймач, кабель AUX 3,5-мм - USB Type-C (1,5 м), а також посібник користувача. Всі кабелі отримали обмотку з тканини.

 


 

Дизайн і Корпус

Гарнітура Bloody MR710 навіть без підсвітки виглядає яскраво і незвично для мене. Виробник відійшов від форми кола, яке частенько використовувалось у моделях, які тестував раніше, наприклад, Bloody GR230 і G530S.

В дизайні Bloody MR710 більшість ліній плавно заокруглені, формують або овали, або трикутники. Смугастий візерунок на чашках – додатковий креативний елемент стилю, що додає динамічності.

Корпус з пластику чорного кольору, з невеликою кількістю червоних елементів, які порушують стриманий і спокійний стиль. Це, як на мене, зроблено правильно і пішло на корить дизайну.
Інтегроване наголів'я та овальні амбушюри отримали пом’якшувачі з поролоном, а зверху вкриті тканиною. Якість матеріалу сподобалась, він дає можливість вухам «дихати» і особливо комфортний в літній період. Амбушюри м'які і пружні.

Навушники мають складну конструкцію чашок, що полегшує транспортування в чохлі і додає комфорту, коли вішаєте навушники на шию.

Всередині наголів'я металева конструкція, яка гарантує міцність корпусу і витримує суттєві згинання. З кожної сторони довжину дужки можна збільшити на 3 см, що дозволяє відрегулювати навушники до особливостей голови власника.

На зовнішній стороні навушника додали світлопропускаючу RGB-смужку і таке ж напівпрозоре лого Bloody, які створюють по справжньому ігрову атмосферу. Кольори підсвітки насичені, динаміка зміни кольору плавна, а за потреби ця краса може бути вимкнена. Наприклад, для подовження роботи пристрою.

Цікавим і практичним рішенням в дизайні став висувний гнучкий мікрофон. Він активується з кнопки і коли переходить в активний режим на його кінці починає світитися індикатор.

На корпусі передбачено не лише клавішу управління мікрофоном. Поруч з нею розміщено коліщатко регулювання гучності і кнопка живлення, яка додатково відповідає за перемикання між типами підключення (радіо/Bluetooth). Трішки нижче - порт для Type-C, який потрібен для заряджання батареї або підключення через AUX.

Елементи управляння розмістили зручно, якщо одягнути навушники на голову, то клавіші тактильно легко знаходяться великим пальцем правої руки.

Габарити: 205 х 205 х 93 мм, вага - 335 г.

Збірка навушників Bloody MR710 без нарікань з мого боку, матеріали практичні і виглядають довговічно.

Характеристики динаміків і мікрофона Bloody MR710

Навушники

  • Динамік: 50 мм
  • Частота: 20 Гц - 20 кГц
  • Імпеданс: 16 Ом
  • Чутливість: 105 дБ



Мікрофон

  • Тип: однонаправлений
  • Частота: 100 Гц - 10 кГц
  • Чутливість: -42 дБ

Приклад запису однонаправленого мікрофону із шумозаглушенням, який реально зменшує фонові шуми, можна прослухати по цьому лінку.

Підключення і Звучання

Bloody MR710 - це бездротова ігрова гарнітура, яка підтримує радіоінтерфейс 2.4 ГГц, Bluetooth, а на додачу ще й дротове з'єднання. 2.4 ГГц – ідеально для ігор на ПК і ноутбуці, а Bluetooth – зручно для смартфону, бо можна з гарнітури відповідати на дзвінки. Перемикання між типами підключення займає пару секунд клавішою на корпусі.


 

Зазначу, що пристрій сумісний не лише з комп'ютерами та планшетами, але й зі смартфонами та ігровими приставками. Всі варіанти зазначені в посібнику користувача.
Враження від корпусу, як зрозуміли, у мене позитивне. Не менше «якісних» вражень отримав і від звучання. Драйвер діаметром 50 мм, в конструкції якого використані міцелій та вуглецеве волокно, дуже вдало справляється зі створення реалістичних сцен в іграх, а також гарантує баси у відповідних музичних композиціях. З середніми та високими частотами, якщо ви не музичний критик, на мою думку також все добре. Відтворення кроків, розмов за перешкодами, пострілів, вибухів і переміщення людей і транспортних засобів - все це звучить як в реальності.

Автономність

Навушники Bloody MR710 отримали вбудований акумулятор на 1200 мАг, який з 0 до 100% заряджається за 2,5 години. 15 хвилин перебування на підзарядці вистачає на 3 години роботи.

Повного заряду вистачає на 22 години роботи із увімкненим підсвічуванням, або 44 години без нього. Якщо акумулятор навушників розряджено більше ніж на 25% починає блимати червоний індикатор. Останній починає світитися синім, якщо пристрій повністю заряджено.

Висновки

Навушники Bloody MR710 рекомендую всім, хто має бюджет в межах $70 і хоче стати власником навушників-гарнітури з якісним звучання і хорошим мікрофоном, зручною конструкцією і яскравим RGB підсвічуванням.

Особисто мене пристрій підкупив відмінним звучанням в іграх і при прослуховуванні музики, прийнятною ціною, а також дуже оригінальним дизайном. Тож нагороду за ефектну і стильну ігрову зовнішність від Smartphone.ua навушники Bloody MR710 заслуговують на всі 100%.

Переваги:

  • Якісний звук

  • Надійні та практичні матеріали корпусу

  • Зручна конструкція з поворотними чашками

  • Висока автономність

  • 3 варіанти підключення, включаючи Bluetooth 5.0

  • Зручне управління і перемикання між типами підключення

  • Робочий діапазон бездротових інтерфейсів до 12 м

  • Висувна конструкція мікрофону

  • Однонаправлений мікрофон з шумодавом


Недоліки:

  • Не виявлено

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 2499 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна