Огляд ігрової миші Bloody R90 Plus: бездротова, живуча, швидка, зручна і трішки світиться

21:07, 14.06.2023

Моя повсякденна миша - Bloody W90 Max. Це класний маніпулятор, але з проводом. Чи існує її аналог з бездротовим підключенням? Так, на це місце можна розглядати Bloody R90 Plus! По формі, по вазі, по розміщенню клавіш – вони аналогічні. Відмінності є і про них дізнаєтесь з огляду. Також поділюсь своїми враженнями від миші та розповім про можливості ПО, яке додає до неї виробник.

Дизайн і Корпус

Миша Bloody R90 Plus - не дуже велика, ідеально підходить для долоні середніх розмірів. Вона несиметрична і орієнтована на правшу. До комп'ютера підключається по бездротовому каналу 2,4 ГГц, тож на місці де мав би виходити кабель маємо microUSB порт для підзарядки.

Відразу ж показую усю комплектацію, яка включає в себе інструкцію, гарантію, базову станцію-подовжувач довжиною 1,2 м в обмотці з тканини і захистом від перешкод, та компактний передавач. Коробка приваблива та інформативна, з магнітною кришкою з жорсткого картону.


Підібрані виробником в Bloody R90 Plus матеріали дуже приємні на дотик, а форма сприяє тривалій комфортній роботі. Габарити: 43х126х67 мм, вага 113 г.

Бічні кнопки під великий палець достатнього розміру, щоб по них не влучити. При натисканні вони видають різний звук.

До верхніх перемикачів 1/n/3 також без претензій. За два тижні експлуатації звикати до їх розміщення довго не прийшлось. Натискання жорсткувате, але з виразним кліком.

Основні кнопки, як і більша частина корпусу, виконані з матового пластику. Вони ергономічно підігнуті вгору  ближче до країв, тож вказівний та середній пальці не сповзають. Гучність клацання середня.

Орієнтуючись на кількість кнопок можна було б сказати, що на огляді порівняно проста мишка. Хоче це зовсім не так. Бо і матеріали якісні, і вставки з підсвіткою додають формі трішки динамічності. М’який пластик та прогумовані елементи в конструкції відсутні, лише на коліщатку додали резини для більшого щеплення.

Колесо має лише один режим роботи, а в центрі передбачена прозора щілина під RGB підсвічування. Воно також виконує функцію середньої клавіші. Натискати по коліщатку потрібно з невеликим зусиллям, під час прокручування кроки перемикання відчуваються. Виробник гарантує, що колесо витримає понад 500 тисяч обертів. Ресурс верхніх великих клавіш більше 20 млн. натискань.

У темряві миша виглядає в міру яскраво. Світиться елемент біля колеса і логотип, а от перехід до нижньої панелі просто пофарбований під срібло, хоча у Bloody W90 Max і тут є підсвітка. Вимкнути підсвічування можна через програму. Увімкнувши підсвітку мишка здається більш ігровою ніж без неї. Яскравість регулюється через той самий застосунок Bloody7, в ньому зможете обрати собі варіанти підсвічування.

Знизу в мишки лише один перемикач вкл./викл. Ніжки металеві і мають витримати 300 км пробігу. Під заглушкою, що тримається на магнітах, передбачено місце під передавач.
Збірка ідеальна, форма зручна, матеріали виглядають довговічними.

Сенсор

  • Сенсор: ігровий BC3332-S
  • Роздільна здатність: 100~5000 CPI
  • Швидкість кадрів: регульована
  • Прискорення: 25 g
  • Швидкість відстеження: 150 дюймів/с
  • Частота опитування: 125~500 Гц

Сенсор BC3332-S – хороший вибір і для тих, хто грає, і для тих хто працює з документами та фотошопить. Він забезпечує діапазон руху від 100 до 5000 точок на дюйм, а цього достатньо для більшості користувачів.

Можливості

Без стороннього ПО мишу під себе допоможуть налаштувати клавіші зверху. По замовчуванню найближчі до колеса дві кнопки перемикають чутливість, а третя відповідає за профілі. Разом з профілем змінюється і колір логотипа (зелений, помаранчевий або червоний). Бічні ліві клавіші також виконують базові набори команд, але і їх можна перепрограмувати.

У програмі Bloody7 точно можна:

  • перепризначити кнопки,
  • протестувати різні варіанти чутливості сенсора,
  • вимкнути підсвічування,
  • налаштувати яскравість,
  • довантажити фірмові режими Ultra Core 3 і Ultra Core 4

Трішки деталей про те, що таке ядра - Core1 - Core4. Якщо сказати простіше, то це шаблони роботи миші.

  1. Core1 - в ньому можна налаштувати команди на клавіші, задати чутливість сенсора, частоту і час відгуку, встановити таймер енергозбереження.
  2. Core2 – актуальний шаблон, коли граєте в шутер. Якщо активували його, то клавіша "1" - одиночний постріл, "n" - подвійний, "3" - потрійний. На додатковій панелі з'являється можливість налаштувати одну з бічних клавіш під зум і обрати їй CPI.
  3. Ultra-Core3 - розширений варіант Core2, але з більшими можливостями для режиму снайпера і більш точного підлаштування зброї під себе.
  4. Ultra-Core4 - ще більш просунутий щаблон з можливістю програмування будь-яких команд на одну клавішу.


Ultra-Core3 і Ultra-Core4 для миші Bloody R90 Plus безкоштовні. Але обережно з ними на онлайн серверах, бо можуть заблокувати.

Поведінка Bloody R90 Plus в іграх сподобалась. Якщо розмістити приймач через подовжувач на столі з мишею, то під мій стиль гри та звичайні для мене налаштування сенсора, цей маніпулятор ідеально підходить. Відсутність затримки, коли стріляєте, в нормі, з кучністю також без нюансів.

Навіть на максимальній роздільній здатності сенсора моя рука не втрачала контроль над подіями в грі, а сам сенсор не зривався. Але ж і тут нюанс – маєте мати хорошу ігрову поверхню, наприклад, Bloody BP-50L. Але практика показала, що металеві ніжки X'Glide Armor Boot дуже всеїдні щодо якості поверхні.

Автономність

К корпус миші вмонтована батарея на 500 мАг, повного заряду якої вистачає на 60 годин активності або до 50, якщо вимкнути підсвітку. При цьому користувач може користуватись мишею і заряджати її одночасно. Зарядка до повного займе не більше 2,5 годин. По замовчуванню режим енергозбереження вмикається після 10 секунд простою.

Висновок

Миша Bloody R90 Plus – бездротова, але вага її всього 113 г, що робить її не менш комфортною, ніж дротові аналоги. Ціну в межах $40 вважаю об’єктивною, маніпулятор однаково добре зарекомендував себе при використанні в іграх і для офісних завдань.

Для миші підібрали хороші матеріали, вдалий сенсор та як бонус додали можливість налаштування через фірмове ПО. Рекомендую R90 Plus , якщо обираєте собі бездротову мишу для повсякденного використання, але все-таки в думках та на практиці не оминаєте комп’ютерні ігри.

Переваги:

  • Бездротове підлюбчення і подовжувач в комплекті

  • Довговічні матеріали та якісна збірка

  • Ергономіка для руки

  • Підсвічування двох елементів

  • Безкоштовні фірмові режими Ultra Core 3 і Ultra Core 4

  • Металеві ніжки

  • Доступна ціна


Недоліки:

  • Не виявлено

 

 

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 1499 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна