Огляд клавіатури Bloody S510N: механіка з неоновою підсвіткою, часом відгуку 1 мс і частотою опитування 1000 Гц

01:00, 24.01.2023

Bloody S510N - механічна ігрова клавіатура, що поповнила і так доволі широку лінійку ігрових аксесуарів бренду. Модель цікава тим, що має клавіші з відгуком в 1 мс, частоту опитування 1000 Гц і неонову підсвітку з 10 режимами роботи. Подробиці розповідаю в огляді.

Комплектація

Клавіатура Bloody S510N поставляється в класичній для бренду картонній коробці, де зображено пристрій і його характеристики, а також особливості перемикачів BLMS.
В коробці знаходиться клавіатура, набір з додаткових кейкапів чорного кольору з інструментом, гарантійний талон та невеличкий посібник користувача.


Дизайн та Корпус

Bloody S510 – повнорозмірна клавіатура, що має 104 стандартні клавіші. Частина з них мають яскраво-помаранчевий колір (майже червоний). Якщо для вас це занадто і бажаєте більш скромного дизайну, то виробник поклав у комплект аналогічні кейкапи чорного кольору.


Клавіатура має похилу конструкцію клавіш з невеликими заглибленнями. Ця особливість знижує ймовірність випадкового натискання, що особливо корисно в іграх. Кнопки мають злегка округлену форму з кількома гранями в основі. Для пальців зручно, для дизайну клавіатури – додаткова відмінність від конкурентів.


Варто зазначити, що при виготовленні кейкапів виробник використовував метод подвійного лиття задля забезпечення довговічності символів. Останні, окрім того, що розміщені в один ряд на обох мовах, так ще і виконані з дуже оригінального шрифту. Українська літера «і» присутня на звичному для неї місці.

Тактильно клавіші приємні, набирати текст на клавіатурі довгий час – не проблема. Для мене навіть 3-4 години роботи без перерви були комфортними.

Клавіші мають витримати до 50 млн. натискань. Це легко помітити навіть по пробілу, якому додали подвійні гвинти, подвійні пружини та компенсуючу планку.


На нижній частині клавіатури чотири прогумовані ніжки, які запобігають ковзанню навіть по слизьким та похилим поверхням. Додаткова пара ніжок відкидається набік та піднімає віддалену частину корпусу для зручності роботи. Ніжки самовільно не закриваються навіть при суттєвому надавлюванні на корпус.


Ще на кришці по периметру та в основі є дренажні отвори та канали на випадок, якщо на клавіатуру випадково проллють каву, чай, воду або щось солодке.

Для підключення до комп’ютеру використовується кабель USB довжиною 1.8 метрів. Обплетення з тканини відсутнє, але прогумований захист є.

Загалом враження від корпусу Bloody S510N, збірки та підбору матеріалів тільки позитивні. Посилює позитивне враження наявність змінних клавіш чорного кольору та підсвічування.
Габарити: 132 х 446 х 37 мм.

Перемикачі

На основі кейкапів – червоні механічні перемикачі BLMS (Bloody Mechanical Switch). Їх налаштували під високу швидкість натискання: довжина ходу становить 4 мм, а точка спрацьовування 2 мм. Швидкість відгуку складає всього 1 мс, а це майже миттєво. В іграх клавіатура поводить себе «зразково».


Реалізоване 100% N-клавішне натискання, а значить клавіатурою реєструється кожне натискання на клавішу, незалежно від того, скільки кнопок утримується або одночасно натиснуто.

Підсвітка

Можливості по підсвічуванню Bloody S510N краще одразу переглянути на фото нижче.


Підсвічування неонове - переходить  від синього до фіолетового. Через функціональну клавішу його можна змінювати наступним чином:

  • FN+F11 – вибір одного з 8 рівнів яскравості підсвічування, або його відключення
  • FN+F12 – вибір одного з 10 режимів підсвітки, включаючи  дуже динамічні та ті, де підсвітка спрацьовує лише при натисканні клавіші

ПО

Key Dominator 2 – програма для детального налаштування Bloody S510N. Після встановлення софт моментально розпізнає пристрій. Для роботи доступні три розділи програми:

  1. Button – дозволяє призначити на цифри 1-5 особливі функції, включаючи макроси, клавіші миші, гарячі клавіші.
  2. Oscar Macro II – дозволяє створити свій макрос та зберегти його.
  3. Super Combo – призначений для чітерів, адже тут можна запрограмувати комбінацію клавіш на одну кнопку, і помітно полегшити собі життя у онлайн іграх, шутерах, MMORPG, тощо.



В роботі та іграх

Два тижні активно використовував клавіатуру по роботі. Механізм перемикачів налаштовано таким чином, що навіть легке, але цілеспрямоване натискання, призводить до появи символу на  екрані. Звук від натискання клавіш не голосний, але присутній.

В іграх відмічу швидкий відгук, а значить і керованість персонажами, незалежно від стилю гри. Особливо зміни можуть помітити ті, хто раніше користувався клавіатурами на офісних ноутбуках.

Висновки

Клавіатуру Bloody S510 не можу назвати простою, адже вона швидка, гарно виглядає, виконана з якісних матеріалів та має підсвітку зі змінними режимами. Це робить її привабливою не лише для початківців, але й геймерів зі стажем, які звикли раціонально витрачати свій бюджет на ігрові аксесуари.

Переваги:

  • Якісні матеріали та збірка
  • Відгук в 1 мс
  • Набір змінних кейкапів в комплекті
  • Підсвічування зі змінною яскравістю та режимами
  • Дренажні отвори в корпусі для захисту від потрапляння вологи
  • Прогумовані ніжки

Недоліки:

  • За час тесту не знайдено

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 1599 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна