Огляд ігрового крісла Cougar Hotrod: впізнаваний стиль та гарантована якість

17:21, 14.02.2024

Зручно сидіти за робочим або ігровим столом - це кайф, так само як і користуватись зручною мишею, клавіатурою, мати хороший монітор та швидкий комп'ютер. Іноді до крісла навіть більше вимог, адже повинні сподобатись матеріали, підлокітники мають регулюватись як мінімум по трьох параметрам, висота та кут нахилу також повинні змінюватись. Та ще й до всього не забуваємо про естетику - крісло має виглядати ефектно, привабливо, цікаво, або так само як ігрове крісло Cougar Hotrod. Щоб у нього хотілось сісти, а далі вже грати або працювати – на ваш вибір. У огляді розповім про модель Hotrod детально та поділюсь враженнями після двох тижнів користування.

Збірка

Отримав крісло в розібраному вигляді. Менше ніж за 10 кроків по інструкції зібрав його сам, по часу зайняло хвилин 15. Всі елементи для збірки в коробці окремо запаковані, щоб гарантувати, що все доїде до власника в ідеальному стані.


Дизайн

Ігрове крісло Cougar Hotrod на 100% виглядає своєму позиціюванню. Більше прямих ліній ніж заокруглених елементів, більше чорного ніж помаранчевого та більше "вікон" в ковші ніж у тих крісел Cougar, що тестував раніше.

Виробник вдало комбінував шкірозамінник преміум-класу Hyper-Dura (заявлено, що він в 12 разів зносостійкіший від звичайного), метал та спинку з армованого скловолокном пластику.

Звертаю увагу – помаранчевий шкірозамінник з перфорацією.

Контрастний чорний і помаранчевий кольори підкреслюють форму та акцентують на суттєвій бічній підтримці. Погоджуюсь, підтримка хороша, але «великим» людям може бути тіснувато.

Виробник звертає увагу, що Hotrod виконано в дизайні крісел для автоспорту. Схожість підтверджую, також відмічаю, що активно повертаючи в поворотах не тільки кермом на дисплеї, але й тілом в кріслі, корпус зберігає свою форму та гарантує хорошу підтримку. Причому впираєшся тілом саме там, де воно вигинається найбільше. Роблю висновок – конструкцію пропрацювали суттєво та грунтовно.

Комфорт

У власника крісла Cougar Hotrod є можливість змінювати висоту на газліфті та кут нахилу спинки.

Першої трансформації достатньо для мого зросту в 171 см, щоб стопа впевнено стояла на підлозі. А якщо підняти на максимум, то ноги будуть висіти. Діапазон зміни висоти – 8 мм.

Спинка має повний нахил на 60 градусів (в проміжку між 90-150 градусами), тому хоч ви не зможете лежати майже рівно, але кута нахилу достатньо, щоб розслабити спину. При цьому крісло залишається стійким, навіть якщо вирішите погойдатися в ньому в розкладеному положенні.

Підлокітники регулюються по висоті на 7 см, можуть переміщатися вбік і вперед-назад. Тож для зручності можна розташувати їх ближче до себе та обрати комфортну висоту. Відзначу ергономічну виїмку для руки та м'який матеріал накладки підлокітника. Це додає комфорту, рука не зісковзує.

Сидіння стільця має достатню ширину для моєї комплектації, щоб відчувати бічну підтримку і нічого не тіснило в боках та на сідницях. Бічні крила конструктивно вигнуті назовні, тож навіть більшим за мене людям на цьому ігровому стільці буде комфортно.

Зручності додає ергономічна подушка для голови. Зауважу, що у комплекті до крісла йде всього одна знімна подушка, адже конструкція ігрового крісла і так передбачає "роботу" з шиєю. Тож призначення знімної - працювати з попереком. Верхня подушка не занадто м’яка, бо призначена запобігати хлистовим травмам під час різких рухів. Все як в автоспорті.

Якість матеріалів

Почну з того, що зірка основи з металу. Вона збірна, п'ятипроменева. Зауважу, що промені до центральної зірки з'єднані двома гвинтами кожен, а всередині трубки променя присутній буфер з м’якого пластику, яких нівелює зайві звуки при контакті металу з металом.

До зірки приєднуються п'ять коліщаток. Вони хоч і невеликого діаметра, але ковзають добре навіть по килиму з невисокою ворсою. Покриття колеса в місці контакту з підлогою схоже на нейлон, ковзають вони майже безшумно.

Газліфт (газовий ліфтовий циліндр) класу 4, що насправді вже є промисловим стандартом.

Механізм кріплення газліфту - важкий елемент з металу, виглядає надійно та має вбудований механізм блокування нахилу.

Спинка кріпиться до основи двома гвинтами з кожної сторони, а зверху місце кріплення прикрите заглушкою. Зроблено дуже акуратно.

Основа крісла знизу закрита для копирсання в ній пластиковим ковшем. Відомо, що каркас - сталева рама.

Підлокітники прикручував також я, вони надійно тримаються на 4-х гвинтах кожен. Деталь кріплення підлокітника - метал, накладка – м’який пластик.

Якість швів дуже хороша. Це стосується і помаранчевих, і чорних. З ниткою попали в колір, якісно прошито і в тих місцях, які не потрапляються на очі власнику.

Логотип на верхній незнімній подушці відцентровано і вишито рівно.

На спинці на основі також є шви, але їх небагато. При цьому їх достатньо, щоб покращити повітропроникність поверхні.

Висновки

Компанія Cougar вміє робити крісла, переконуюсь в цьому вже не перший рік. Cougar Hotrod – це не бюджетна модель, тому і враження складав не по своїм мінімальним вимогам до ігрових крісел.

Перерахую те що сподобалось: комбінація чорного і помаранчевого кольору в матеріалах, 3D підлокітники, ергономіка посадки, бічна підтримка, додаткова подушка в комплекті, якісні шви та приємні на дотик матеріали. Сталева рама не скрипить і колеса, хоч і невеликі, але переміщають по локації без нарікань. Недоліків не знайшов, хіба що для дуже «широких» цього крісла буде малувато. Тоді варто звернути увагу на модель Hotrod Royal – вона більше.

Кріслом Cougar Hotrod задоволений і рекомендую його, якщо підбираєте щось в сегменті $300-$350. Не фанатієте від яскравого помаранчевого кольору, у Cougar є модель Hotrod Black, яка навіть в офісному дизайні буде виглядати доречно.

Переваги:

  • Фірмова комбінація кольорів в дизайні
  • Якісна збірка і матеріали
  • 3D підлокітники
  • Зміна висоти та нахилу
  • Сталева рама
  • Подушка для підтримки попереку в комплекті
  • Обмеження по вазі до 136 кг


Недоліки:

  • Не знайдено

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 11999 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Blog: На вигляд дуже класне крісло. Фото деталей - ТОП, дякую. Буду думати
ответить17:24 19.02.2024

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна