Огляд і враження від ігрового крісла Hator Darkside: початковий рівень без недоліків

20:24, 26.05.2023

Hator Darkside - ігрове крісло зі строгою зовнішністю та гарною добіркою матеріалів, яке на момент публікації огляду оцінили у 7199 грн. За основу взяли сталеву раму, штучну шкіру та алькантару, а також газліфт 4 класу. Подробиці щодо особливостей конструкції, можливостей підлокітників, а також комплектацію крісла розповім в огляді.

Комплектація

Hator Darkside приїде до вас у великій та важкій картонній коробці. Для довідки, вага крісла 21,6 кг.


На упаковці мінімум інформації та не дуже зрозуміло, що отримуємо в результаті. На сайті виробника виглядало красиво, але відразу скажу, що насправді ви отримуєте продукт, який сподобається набагато більше.

Усередині коробки крісло у розібраному вигляді. Усі елементи конструкції добре захищені та запаковані. Нижче на фотографії розмістив усе, що отримує власник для самостійного збирання. Тут: спинка, сидіння, дві подушки, механізм гойдання, газліфт, основа, колеса, кріпильний комплект та інструкція із збирання.

Основні характеристики крісла Hator Darkside

  • Основа: сталева конструкція
  • Матеріали обробки: PU шкіра/Алькантара
  • Газліфт: 4 клас
  • Кут нахилу спинки: 170 градусів
  • Рекомендоване/максимальне навантаження - 120/150 кг
  • Підлокітники: регулювання по висоті та навколо своєї осі
  • Габарити: ширина та довжина сидіння 50/51 см
  • Висота посадки – 44-52 см
  • Висота підлокітників – 59-67 см

Збірка

Весь процес складання крісла Hator Darkside я швидко показав у відео, яке є в самому низу цього огляду.

Якщо поетапно виконувати кроки, зображені в інструкції, то за 15-25 хвилин у повільному темпі крісло вже стоятиме у вас у зібраному вигляді.

Якщо коротко про процес складання – нічого складного. Спочатку встановив колеса з поліуретану діаметром 6 см на основу. На огляді крісло із сегменту найдоступніших, так що 5-ти променеву зірку в основі зробили із пластику. Здебільшого вона матова, але є і глянсові вставки. Вони пішли на користь загальному сприйняттю дизайну.

Далі встановив підйомний циліндр та пластиковий захист навколо нього. Зверніть увагу, що це газліфт 4 класу, як і у більшості моделей в цьому ціновому сегменті.

Після цього за допомогою 4-х гвинтів прикріпив підлокітники до сидіння праворуч та ліворуч. Слідом за ними до сидіння прикрутив металеву основу з важелями управління посадкою та рухом по вертикалі.

Залишилось розмістити сидіння на ліфті і прикріпити задню спинку. Для цього потрібно прикрутити по два гвинти з кожного боку. Добре затискаю їх та зверху ще одним гвинтом кріплю пластикову декоративну накладку.

Як уже уточнював вище, приблизно через 20 хвилин стілець було зібрано.

Дизайн та Корпус

Hator Darkside виробник заявив як ігрове крісло, але через те, що на ньому немає яскравих і помітних вставок, можу рекомендувати його і для офісу.

Поєднання чорної синтетичної шкіри з ромбоподібними елементами та чорної алькантари ідеально підійде для стриманих ігрових локацій, “холодних” офісних приміщень і навіть у різноформатну кімнату підлітка.

До якості рядка без зауважень не тільки зверху, але і знизу.

Штучна шкіра приємна на дотик, за рік на ній не видно жодного сліду від щоденної експлуатації.

Алькантара бархатиста, м'яка, дуже комфортна. Припускаю, що вона не така практична як шкірозамінник, але й на ній через експлуатацію ніяких сторонніх слідів не залишилося. Робота-роботою, ігри-іграми, а в кріслі можна іноді каву з чаєм попити, а часом і пиво з чіпсами. Що я і робив.

Під зовнішніми тканинами піна. Вона середньої жорсткості, не можу назвати це крісло дуже м'яким. Як на мене, то це навіть краще, якщо по 4-8 годин на день плануєте не вставати з нього. І не важливо, проводитимете час за іграми чи роботою.


Бічна підтримка є. При своїй вазі 90 кг і зрості 172 см її відчував. На мою думку, всім у кого зріст до 185 см Hator Darkside підходить.

Крісло можна регулювати по висоті на 8 см. Спинка розкладається на кут в 170 градусів і цього достатньо, щоб подрімати з комфортом і трохи розслабити спину.


На задній стороні стільця все просто – PU шкіра без малюнка та логотипів.

Логотип Hator вишитий сірими нитками лише на підголівнику.

До механізму розгойдування крісла зауважень немає. За матеріали, форму, збірку та добірку елементної бази ставлю виробнику високу оцінку.

За моїх параметрів тіла, які озвучив вище, назвав би конструкцію дуже зручною. Бракує тільки можливості винесення підлокітників вперед/назад. Цей елемент комфорту можна тільки повернути навколо осі або підняти/опустити.


Також для ідеальної посадки рекомендую не оминати подушки. У комплекті їх дві – для шиї та під поперек.

Висновки

Понад рік крісло Hator Darkside активно використовувалося мною, а також підлітком 12 років, за його прямим призначенням. За цей час у мене склалося лише позитивні враження від крісла, іноді тільки з'являлося почуття, що хочеться трохи м'якше. По ергономіці посадки все добре і навіть 4 години без перерви сидіти комфортно. Підліток свої враження описав у трьох словах – “мене все влаштовує”.

Тож можу рекомендувати модель Darkside, якщо вибираєте одночасно стильне та зручне ігрове крісло без зайвої помпезності у зовнішньому оформленні. Якість матеріалів та оздоблення без нюансів, конструкція досить функціональна на свою вартість.

Переваги:

  • Хороша ергономіка

  • Сидіння середньої жорсткості

  • Спинка з нахилом 170 градусів

  • Якісні матеріали оздоблення

  • Просте складання

  • Дві подушки в комплекті


Недоліки:

  • 2D підлокітники, без регулювання виносу

 

 

 

 


Андрій Лазаускас

Роздрібна вартість, що рекомендується, – 7199 гривень
Продукт наданий представництвом компанії Hator в Україні

Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна