Огляд масляного обігрівача Mill 1500W WiFi: потужність 1500 Вт, сучасний дизайн та управління через застосунок

14:10, 03.02.2023

Mill 1500W WiFi – smart-обігрівач, який змінює уявлення про те, як в наш час мають виглядати масляні обігрівачі на думку норвезького виробника Mill. Прибираємо старомодні елементи, візуально позбавляємось схожості з секційними ребристими радіаторами, але додаємо сучасні матеріали в дизайн і даємо користувачу можливість керувати пристроєм не лише з корпусу, але і через мобільний застосунок. Подробиці по характеристикам і можливостям обігрівача розповідаю в огляді.

Дизайн і Корпус

Масляний обігрівач Mill 1500W WiFi з першого погляду виглядає аж занадто мінімалістично та стримано, по-скандинавськи. Відразу і не впізнаєш в ньому пристрій, яких може швидко та з комфортом для власника підвищити температуру в приміщенні до бажаного значення. Дехто може сплутати його зі зволожувачем повітря, але це - обігрівач. Причому конструкція спроектована таким чином, щоб максимально впливати на ефективність роботи.

Габарити корпусу: 344 х 216 х 656 мм.

Інженери та дизайнери Mill в конструкції моделі 1500W WiFi  вирішили залишити найкращі та перевірені роками ефективні рішення, але додали і свої напрацювання. Концепція відкритих ребер радіатора була відкинута, а на заміну їй прийшов закритий на боках корпус, який змушує гаряче повітря підніматися через ребра, нагріваючи кімнату майже на 30% швидше та рівномірніше, ніж традиційні конструкції.

На боках обігрівача білі сталеві панелі. Між ними чорна металева решітка, яка на лицьовому ребрі додатково містить панель зі світлодіодним екраном, клавішами керування під ним та індикаторами роботи над ним, а також колесо та окрему клавішу для налаштування пристрою. Екран інформативний, а кількість клавіш достатня, щоб налаштувати пристрій навіть без застосунку. Але зі смартфона все звичайно ж простіше.

В основі корпусу – алюмінієва ніжка, яку необхідно приєднати до направляючих самостійно. І це єдине, що вимагає від користувача виробник по частині збірки. Ще він попросить встановити вас додаток на смартфон, але про це трішки пізніше.


Тож щодо зовнішнього вигляду, збірки та підбору матеріалів, то Mill 1500W WiFi – це еталонний обігрівач, у якому не зміг знайти недоліки. Можливо відсутність колес для зручності переміщення комусь і не сподобається, але, наприклад, для мене не було проблемою перемістити обігрівач з однієї кімнати в іншу піднявши його за приховану ручку над дисплеєм.

Можливості

Основне завдання масляного обігрівача Mill – забезпечити комфортну температуру в приміщенні до 15 м2. Причому робить він це тихо та комфортно для власника, без осушування повітря та «паління» пилу. На відміну від панельних обігрівачів, масляний хоч і нагрівається трішки довше, але перевага полягає в тому, що масло не контактує безпосередньо з повітрям.

Пристрій на огляді, як і інші конвекційні обігрівачі забирає холодне повітря знизу та випускає гаряче згори. Це ефективний спосіб обігріву приміщення, оскільки він створює повітряний потік без рухомих частин. В компанії називають цю технологію Mill Heat Boost. Коли тепле повітря від обігрівача втрачає тепло, воно опускається назад на підлогу, і процес повторюється.

Модель Mill 1500W WiFi не перевантажили великою кількість функцій, але ті що доступні обов’язково стануть корисними в повсякденному користуванні.

По-перше, власник може обрати один з трьох режимів нагрівання, які напряму залежать від кількості енергії, яку буде використовувати пристрій: 600 Вт, 900 Вт та 1500 Вт. В середньому робочу температуру масляний обігрівач набирає за 5-6 хвилин, а результат по нагріву приміщення можна буде відчути вже через 2-3 години. В ізольованій кімнаті на 12 м2 вдалось підвищити температуру з 16 до 20 градусів за Цельсієм за 3 години 20 хвилин.

Другою корисною функцією вважаю програму день/ніч. Якщо по простому, то це режим економії енергії за рахунок зниження потужності в нічний час або в час, коли власник відсутній в приміщенні. До того ж вмонтований датчик температури постійно аналізує зовнішню середовище і переведе пристрій автоматично на більш економний режим задля підтримки тої температури, яку виставив користувач.

Варто згадати і про функцію захисту від перекидання, яка спрацює автоматично, якщо її активувати. Автоматично припиниться робота обігрівача і у випадку перегріву. Функція захисту від дітей також присутня.

Обігрівач обладнаний термостатом, який працює в діапазоні від 5 до 35 градусів за Цельсієм. Якщо бачите, що температура, яку показує пристрій в приміщенні не відповідає дійсності, її можна відкалібрувати вручну.

Цікава та економна функція - автоматичне вимикання при зниженні температури в приміщенні більш ніж на 5 градусів за проміжок в 15 хвилин часу. Обігрівач розуміє, що ви, наприклад, відкрили вікно і йому немає сенсу далі продовжувати обігрів приміщення. В інструкції до  пристрою ця функція називається "Відкрите вікно". Якщо температура підвищиться на 3 градуси за ті ж 15 хвилин, то робота обігрівача відновиться. Вручну можна примусово змусити пристрій вийти з режиму «Відкрите вікно».

Застосунок

Mill Norway – застосунок для iOS та Android пристроїв, який дозволяє, не відриваючись від сніданку, або з-за робочого столу сусідньої кімнати, а може навіть з іншого міста та країни, увімкнути та налаштувати обігрівач Mill. Відразу скажу, що в програму можна додати не один, а всю свою техніку Mill.

Основні можливості по налаштуванню масляного обігрівача через застосунок:

  • Увімкнути/вимкнути пристрій
  • Встановити температуру в кімнаті
  • Активувати вимкнення при перекиданні та перегріві
  • Задати бажану температуру по дням або часу
  • Обрати/відкорегувати програму роботи (Комфорт, Сон, Відсутність, Вимкнено)
  • Встановити режим відпустки
  • Налаштувати до 10-ти пристроїм Мілл одночасно у різних локаціях
  • Створювати сценарії роботи для окремих приміщень
  • Відслідковувати споживання енергії

Пам’ятайте, що обов’язковою умовою налаштування обігрівача через застосунок є встановлення його в зоні покриття мережі Wi-Fi 2,4 ГГц. Підключення при встановленому застосунку займе не більше 2-3 хвилин, головне дотримуватись інструкцій на екрані. На мобільному пристрої при першому включенні має бути активований Bluetooth.

Висновок

Масляний smart-обігрівач Mill, як і панельні обігрівачі цього бренду, що розроблені в Норвегії і вже багато років є лідерами ринку в своїх сегментах, закривають питання з вибором для тих покупців, які орієнтовані на естетичність та сучасність в дизайні облаштування свого житла або робочого простору.  

Mill 1500W WiFi якнайкраще підходить до ізольованих приміщень, особливо в тих випадках, коли запустити пристрій в роботу, або вимкнути його потрібно віддалено – через застосунок. Якщо розумний будинок на базі Apple HomeKit, Google Home або Amazon Alexa – це концепція, якої ви притримуєтесь, то обігрівачі Mill вже готові в неї інтегруватись.
Звертаю вашу увагу, що виробник пропонує 5 років гарантії на всі обігрівачі з асортименту.

Переваги:

  • Сучасний дизайн
  • 3 режими нагріву
  • Управління через застосунок
  • Захист від перегріву
  • Захист від перекидання
  • Режим «Відкрите вікно»
  • Вмонтований датчик температури
  • Тиха робота
  • Економність


Недоліки:

  • Не виявлено під час тижневого тестування

 

 

 

 

 

 

Промокод на Розетці: TEPLO - знижка 10% на всі моделі обігрівачів Mill
Придбати обігрівач Mill 1500W WiFi. Період дії промокоду: 06.02 – 20.02.2023 (включно)

Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна