Огляд ігрових навушників A4Tech Bloody G573P: RGB підсвічування та хороший звук по прийнятній ціні

10:22, 09.10.2022

Наразі кожен виробник ігрових аксессуарів має у свої лінійці навушники-гарнітуру, яка доповнена RGB підсвічуванням. У A4Tech та їх ігрового бренду таких моделей багато і користувачу є з чого вибирати як по дизайну, так і по якості звучання. Останнє найбільше впливає на ціну. Як виявилось, модель Bloody G573P хоч і має невисокий цінник, але звучить добре і по-своєму цікаво. Подробиці і враження від пристрою дізнаєтесь з огляду.

Комплектація

Коробка з пристроєм по фірмовому яскрава та інформативна.


З важливого у комплект до Bloody G573P виробник додав перехідник для підключення до ПК та мікрофон, що знімається.


Дизайн і Корпус

Модель G575 від Bloody по розмірах можна віднести до великих повнорозмірних ігрових навушників, які призначені для використання вдома або в офісі. Габарити 170 х 195 х 100 мм.


При цьому, незважаючи на розміри, модель вийшла досить легкою - 288 г (341 г разом с кабелем і пультом). Метал в конструкції використовується в дужці, що з’єднує вуха. Пластику багато, але він якісний і товстий.

Переплутати пристрій з цього огляду з навушниками від іншого виробника складно через наявність логотипів Bloody, які додаткого отримали RGB підсвічування. Якщо не підключати USB кабель, то світитись нічого не буде. Як на мене, то виробник знайшов правильний та достатній баланс між площею підсвічування та яскравістю.


Додатково уточню, что підсвічування змінює свій колір в широкому діапазоні кольорів. Налаштувати його під себе можливості немає. Зон підсвічування дві.

Дужка може змінювати свої розміри не більше ніж на 2,5 см з кожної сторони. Фіксація в проміжних положеннях хороша. Під дужкою передбачено ергономічний елемент, наповнений м’яким наповнювачем. Завдяки цьому навушники легко підлаштовуються під форму голови.


Чашки з ободом з'єднані рухомим кріпленням. На голову пристрій сідає без нюансів, навіть якщо вона невелика. Амбушюри товсті, мають ефект пам'яті, виготовлені з екошкіри, приємні на дотик.


Якщо робити проміжний висновок по корпусу, то у мене без претензій. Навушники не тиснуть ні конструкцією, ні вагою.

Кабель підключення довжиною 2 метри має обплетення з тканини. На ньому розмістили пульт управління з регулятором гучності і вимикачем мікрофона. На кінці кабелю 3,5 мм аудіо конектор і USB конектор для подачі живлення на підсвітку.





Звучання


Основні характеристики Bloody G573P по звуку

Навушники:

  • Динаміки: 50 мм
  • Частотна характеристика: 20 Гц – 20 кГц
  • Чутливість: 105 дБ
  • Імпеданс: 16 Ом

Мікрофон:

  • Частотна характеристика: 100 Гц – 10 кГц
  • Чутливість: -44 дБ


Від відносно доступних по ціні ігрових навушників не очікуєш ідеального звучання і універсальності по звуку на всіх частотах при прослуховуванні музики. Тим не менше Bloody G573P відтворюють звук навіть краще, ніж ви очікуєте з огляду на їх ціну.

Виробник використав 50-міліметрові драйвери із неодимовими магнітами, яким під силу відтворити хорошу деталізацію в різних ігрових сюжетах. Спецефекти в іграх виразні, басів достаньо.


Для перегляду роликів у youtube і фільмів можливостей навушників також достатньо. Слухати музику приємно, особливо якщо ви невибагливий користувач. Не всі жанри на 100% підходять стандартним налаштуванням звучання, але до цього можна звикнути. Той хто надає перевагу наявності ударних інструментів у треках точно будуть у захваті. Максимальна гучність не надто висока.

Мікрофон також протестував. По-перше, нагадаю, що він з’ємний і односпрямований. По-друге, мікрофон порадував якістю передачі мови. Я використовував його не лише для спілкувіання в іграх, але і для робочих зібрань. Дискомфорт в онлайн-спілкуванні з Bloody G573P відсутній. Шумоподавлення на апаратному і программному рівні відсутнє, але частково забеспечується особливістю конструкції.


Висновки

Bloody G573P - майже ідеальна ігрова гарнітура для свого цінового сегменту. Вона зручна, добре звучить, особливо в іграх, на мікрофон немає ніяких нарікань.

Конструкція виглядає надійно, матеріали якісні та приєні на дотик, по розмірам підходить на малі та середні по розміру голови. Тож можу рекомендувати, якщо маєте обмежений бюджет, не готові економити на звучанні та у приорітет ставите наявність кольорового підсвічування. RGB підсвітка не налаштовується, але реалізована дуже цікаво.

Переваги:

  • Ігровий дизайн
  • Зручна та міцна конструкція
  • Збалансоване звучання, особливо для ігор
  • Хороший мікрофон
  • М’які амбушюри
  • Довгий кабель підключення
  • Наявність вимикача мікрофону та колеса регулювання звуку на кабелі
  • Сумісність з Xbox, PS 4/5, Switch, ПК і ноутбуками

Недоліки:

  • RGB підсвітка не налаштовується

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 1149 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP

Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна