Огляд ігрової гарнітури Bloody GR230 від A4Tech: 3 варіанти підключення, неонова підсвітка та хороший звук

09:50, 15.04.2023

Ігрова гарнітура – один з тих інструментів, завдяки якому ми занурюємся в свої улюблені ігри, але іноді використовуємо і для роботи. Якщо гарнітура бездротова, така як і у мене на огляді  - Bloody GR230, тоді це гарантовано найзручніший спосіб грати на смартфоні, комп’ютері або консолі, не турбуючись про кабель, який заважатиме розвагам. Про свої враження, основні характеристики та можливості A4Tech GR230 Bloody в деталях розповідаю в огляді.

Комплектація

Бездротова ігрова гарнітура Bloody GR230 приїхала на огляд в чорно-червоній коробці з яскравими інформативними написами. На передній панелі зображення самої гарнітури.
На задній панелі міститься додаткова інформація, зокрема перераховані функції та специфікації продукту.


Внутрішня упаковка гарантує, що пристрій до місця призначення приїде неушкодженим. Всередині коробки кабель USB-C – USB -A довжиною 50 см для підзарядки та подовжувач для бездротового з’єднання з захистом від перешкод і кабелем на 130 см, аудіокабель довжиною 150 см та флешка для підключення по бездротовому каналу. Про якість гарнітури скажу пізніше, а от допоміжні аксесуари точно виглядають довговічними, аудіокабель та подовжувач навіть в обмотці з тканини.


Дизайн та Корпус

Бездротова ігрова гарнітура Bloody GR230 має надійну конструкцію з матово-чорним покриттям, що надає їй елегантний зовнішній вигляд, але з ігровим підтекстом. Дизайн легко поєднується з будь-яким одягом або інтер’єром кімнати, або офісу.

Що важливо - слайдер всередині доповнений металевою дугою. Це підвищує надійність, що піде на користь імпульсивним гравцям, які радіють перемозі не менш активно ніж «проклинають» суперників після поразки.

Вага гарнітури – 284 г, тож для довготривалого користування підходить, спробував на собі. До 4 годин з навушниками на голові зможете і грати, і монтувати відео, і слухати музику.

Габарити 200 х 100 х 200 мм.

Амбушюри на зовнішній стороні виготовлені з пластику із зображеним по центру логотипом Bloody. Навколо нього неонове підсвічування, яке створюють 13 ребер. Чи дуже яскрава підсвітка? В міру. Сказав би, що хоч кольорів і багато, але реалізовано стильно і продумано. Покупцям, які вже мають ігрові аксесуари з підсвіткою, має сподобатись. Налаштувань у підсвічування немає.

Від себе відмічу, що неонове підсвічування та спосіб його реалізації на кожній чашці навушників додає дизайну оригінальності, вирізняючи пристрій з-поміж інших гарнітур.

На правій чашці розмістили чотири окремі клавіші (збільшення та зменшення звуку, увімкнення/вимкнення, активація мікрофона), індикатор роботи та USB-C порт для підзарядки. Клавіша увімкнення мікрофону при тривалому натисканні відключає підсвітку.

Гнучкий мікрофон розміщений з лівої сторони, його можна переміщати вгору або вниз залежно від того, користуєтесь ним зараз чи ні. Цей елемент виконаний зовні з пластику та прогумованої частини, яка якраз і дозволяє змінювати його форму.

Пом’якшувач під дужкою та амбушюри виготовлені із синтетичної шкіри, матеріалу, який на дотик м’який, але досить міцний, щоб забезпечити належну довговічність та практичність. Подушечки на амбушюрах і наголів’ї м’які, але міцні та мають значну кількість піни з ефектом пам’яті. Її достатньо, щоб ці елементи конструкції не створювали дискомфорту після тривалого використання та пропускали повітря до ваших вух.

До підбору матеріалів та якості збірки зауважень не маю. Питання одне – чому не додали підсвічування логотипу бренду? Але воно риторичне.

Звучання

Bloody GR230 пропонує пристойну якість звучання — звук чистий та чіткий на будь-якій гучності, гарнітура добре справляється з низькими, середніми і високими частотами. В ціновому сегменті $50 вона точно одна з найкращих та може конкурувати з більш дорогими бездротовими навушниками.

Bloody GR230, на мою думку, ідеально підходить для ігор, і ви зможете детально почути оточуюче вас в грі середовище, а також визначити місце кожного кроку вашого супротивника. При цьому навушники підходить для прослуховування музики або перегляду фільмів, гарно відпрацьовуючи баси.

По цифрам ситуація наступна. Динамік 50 мм, діафрагма  з лазерним оздобленням, що за інформацією виробника, покращує ігрові звуки. Максимум по звучанню дуже хороший. Заявлена частота 20 Гц - 20 кГц, опір 16 Ом, чутливість 105 дБ.

Мікрофон

Що стосується всенапраленого мікрофона, він здатен добре вловлювати ваш голос навіть у галасливому середовищі завдяки шумопоглинанню і своїй конструкції. Його достатньо, щоб використовувати для онлайн-ігор і навіть приймати через нього дзвінки. Чутливість мікрофона -42 дБ, частотний діапазон 100 Гц - 10 кГц. Приклад роботи мікрофона можете оцінити в цьому відео.

Підключення

Варіанти підключення розглянемо в контексті затримок. Як на мене, то затримка звуку ледь помітна під час гри на смартфоні при підключенні через Bluetooth. Уточню, навушники підтримують Bluetooth 5.2. Бездротове з’єднання передає звук до 8 разів швидше, а тому навіть вимогливі геймери будуть у захваті від відповідності того, що вони бачать на екрані свого монітору, і того, що чують їхні вуха. Підключення по кабелю через 3,5 мм аудіороз’єм, як на мене, рівноцінне підключенню на частоті 2.4 ГГц, бо особисто я різниці не відчуваю.

Зручно, що після вимкнення гарнітура пам’ятає, яким способом була підключена, і при увімкненні підключиться по бездротовому каналу «правильно». Перемикання між бездротовими з’єднаннями реалізоване через подвійне натискання клавіші живлення на навушнику.

Автономність

Час роботи Bloody GR230 від одного повного заряду батареї неймовірний, при тому що ємність батареї 1050 мАг. Гарнітура здатна працювати до 40 годин без підсвічування та до 20 годин з ним при гучності 50%.  Реальний тест показав, що час автономної роботи може досягати до 13 годин через Bluetooth і 15 годин через бездротове з’єднання, при гучності 70-80% від максимум і увімкненій неоновій підсвітці.

Ви не зможете використовувати гарнітуру, коли вона заряджається, але ви можете використовувати її в дротовому режимі за допомогою аудіороз’єму 3,5 мм.

Час повного заряджання пристрою – 2,5 години. Блимаючий червоний індикатор на корпусі сигналізує про заряд нижче 25%. 15 хвилин підзарядки вистачає на 3 години активного користування.

Висновок

Bloody GR230 – це зручна та добре оснащена гарнітура, яка гарантує власнику, що він зможе почути навіть тих ворогів, що тихо і обережно підкрадаються, наприклад, в CS:GO. Зручна конструкція дозволить довше грати з комфортом, а неонове підсвічування забезпечить потрібну атмосферу.

Загалом, Bloody GR230 – надзвичайно збалансований для свого цінового діапазону продукт. Гарнітуру можу рекомендувати всім, хто шукає пристрій з автономністю до 40 годин, хорошим всенаправленим мікрофоном та якісним звуком.

Чи є недоліки у Bloody GR230? До них можна віднести неможливість підлаштувати під себе неонове підсвічування за якоюсь особливою схемою. При цьому мене повністю влаштовує обраний виробником варіант. Тим паче, що і з одним варіантом підсвітки пристрій виглядає стильно. І пам’ятайте, що естетика зовнішності стає менш важливою вже після того, як починаєте використовувати гарнітуру за призначенням і почуєте її реальне звучання.

Переваги:

  • Зручна конструкція та якісна збірка
  • Хороше звучання
  • Підходить для тривалого використання
  • Достатня автономність
  • Можливість підключення через роз’єм 3,5 мм, Bluetooth та по бездротовому каналу 2.4 ГГц


Недоліки:

  • Один варіант підсвічування

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 1899 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна