Від користувачів першої версії iPhone часто надходили скарги на те, що в програмному забезпеченні не реалізований механізм, який би дозволяв повністю видалити всі користувальницькі дані із пристрою. Компанія Apple прислухалася до побажань користувачів і реалізувала таку функцію.

Функція, що дозволяє повністю видаляти свої дані з телефону, необхідна користувачам, які не хочуть, щоб їхня особиста інформація потрапила до рук сторонніх людей після продажу або в результаті втрати iPhone. Ентузіасти, які зіштовхувалися із прошиванням iPhone v2.0 знайшли відповідну функцію в налаштуваннях апарата в меню Settings -> General- > Reset- > Erase All Contents and Settings. Для того, щоб вилучені дані неможливо було відновити, програмне забезпечення на їхнє місце кілька разів записує «сміття». Процедура очищення iPhone досить тривала - дані в 8 ГБ версії будуть видалятися протягом години.
На додаток до цього компанія Apple реалізувала можливість дистанційної активації функції очищення iPhone, що, безсумнівно, згодиться у випадку втрати або крадіжки смартфону.



Відгуки / Коментарі (0)
Коментарів поки немає.