В iOS 18 оновляться багато стандартних додатків і домашній екран

00:20, 29.04.2024

У міру наближення анонсу iOS 18 про нову версію мобільної операційної системи Apple стає відомо більше інформації. Цього тижня журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman) поділився своїми очікування щодо того, що розробники реалізують в iOS 18.

У повідомленні Гурмана сказано, що, крім нових функцій на базі штучного інтелекту, iOS 18 принесе оновлення для багатьох вбудованих застосунків, таких як "Фотографії", "Пошта", "Нотатки" і "Фітнес". Додаток "Калькулятор" отримає низку нових функцій і цього року вперше з'явиться на iPad, оскільки його буде включено до складу iPadOS 18.

Очікується, що iOS 18 стане одним із найбільших оновлень програмної платформи iPhone за останні роки. Ймовірно, розробники додадуть в ОС нові функції, але на цьому зміни не закінчаться. За словами Гурмана, iOS 18 дасть змогу розташовувати іконки додатків у довільному порядку, тобто вони не вирівнюватимуться по сітці, чого раніше ніколи не було.

Усю ОС буде оновлено і, ймовірно, зміни торкнуться елементів дизайну, але якихось кардинальних змін чекати не варто. Гурман упевнений, що зміни в дизайні зроблять додатки більш "модульними" і "простішими в плані налаштування та оновлення".

Які саме оновлення в iOS 18 чекають на користувачів, буде зрозуміло вже незабаром, коли Apple представить ОС офіційно на конференції WWDC у червні. До цього у компанії заплановано захід на 7 травня, в рамках якого очікується презентація нових iPad Pro і iPad Air.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Microsoft потайки встановлює непотрібний додаток Copilot на ПК із WindowsMicrosoft потайки встановлює непотрібний додаток Copilot на ПК із Windows21:42 27.03.2024

    Компанія Microsoft почала автоматичне встановлення програми Copilot на комп'ютери з операційною системою Windows 11. Процес відбувається непомітно для користувачів, причому навіть на тих системах, де відключено функцію автоматичного встановлення оновлень.

  • Android 15 дасть змогу грати з частотою оновлення екрана понад 60 ГцAndroid 15 дасть змогу грати з частотою оновлення екрана понад 60 Гц22:52 22.03.2024

    Android 15 порадує не тільки супутниковим роумінгом, а й можливістю грати з частотою кадрів понад 60 FPS - така опція з'явилася в налаштуваннях для розробників Android 15 Developer Preview 2.

  • Вийшла перша версія Android 15Вийшла перша версія Android 1518:48 17.02.2024

    Google випустила першу попередню версію Android 15 для розробників, вона доступна творцям програмного забезпечення з сьогоднішнього дня. Перша публічна бета-версія Android 15, стабільна бета-версія вийде у червні, а реліз відбудеться приблизно у вересні.


купить телефон в Одесі, Україна