У просторі для ІТ-компаній Diia City вже понад 950 резидентів

21:45, 02.05.2024

Від онлайн-школи для дітей до виробника 3D-деталей для дронів. У просторі для ІТ-компаній Diia City вже понад 950 резидентів. У Дія.Cіty компанії отримують сприятливі податкові умови, залучають світові інвестиції та будують прозору корпоративну структуру. Більше про тих, хто доєднався до простору за останній місяць:

  • UnderSports — мобільний застосунок для тренерів футбольної академії чи клубу. Допомагає планувати, відстежувати прогрес, збирати статистику, спілкуватися з гравцями.
  • cliniccards — єдина CRM-система для управління стоматологічною клінікою. Тут можна вести медичні картки, отримувати інформацію про пацієнтів за лічені секунди чи автоматизувати щоденні робочі процеси.
  • Quarks.Tech — IT-компанія, що створює продукти й технології в галузі Social Discovery та онлайн-знайомств. Запустили соцмережу, якою користуються 51+ мільйон людей у понад 20 країнах світу.
  • JustSmart — онлайн-школа для дітей та підлітків. Має зручний особистий кабінет і надає безоплатний доступ до додаткових навчальних матеріалів. На платформі зареєстровано 1 000+ вчителів, понад 10 тисяч учнів та вже проведено 1 мільйон занять.
  • 3D Tech ADDtive — мультифункціональна компанія, яка надає 3D-послуги різного характеру. Серед них — друк, сканування чи моделювання. Вони також активно допомагають ЗСУ. Компанія працює і як підрядник з кількома виробниками дронів — виготовляє комплектуючі та прототипи.
  • Impressit — інноваційна компанія, яка використовує AI, XR та найсучасніші технології для створення продуктів завтрашнього дня. Вони фокусуються на роботі зі стартапами й бізнесами Великої Британії та США у сферах телекомунікацій, proptech, e-commerce і логістики.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна