14,1-дюймовий iPad не отримає Pro-функцій, зате на базову модель чекають удосконалення

16:30, 16.06.2022

Останніми днями змінилися чутки, пов'язані з можливою швидкою появою у продажу 14,1-дюймового iPad. Відомий мережевий інформатор Росс Янг (Ross Young), який раніше прогнозував, що модель отримає Mini-LED/ProMotion-дисплей і вийде в серії iPad Pro, змінив свої прогнози і тепер впевнений, що 14,1-дюймова версія не отримає жодного Mini-LED ні адаптивної частоти оновлення зображення 120 Гц.

Є дані і про інші моделі. З'явилися чутки, згідно з якими бюджетний 10,2-дюймовий iPad, що коштує трохи більше $300, буде серйозно оновлений і отримає нові засоби зв'язку та інші характеристики, що відповідають віянням часу.

На перший погляд, випуск 14,1-дюймового iPad без Pro-функцій не має сенсу. Тим не менш, насправді це не зовсім так. З огляду на те, що у нещодавно анонсованій iPadOS 16 підтримуються функції багатозадачності, навіть користувачам планшета зі звичайними характеристиками знадобиться великий екран. За прогнозами Янга, модель із 14,1-дюймовим дисплеєм буде представлена ??у першому кварталі 2023 року.

За деякими даними, рішення Apple не використовувати передові технології у великому планшеті може бути пов'язане з перебоями в ланцюжках поставок. За останніми даними сьогодні час доставки 12,9-дюймового iPad Pro набагато більший, ніж 11-дюймової версії або iPad Air. Деякі конфігурації MacBook Pro, що використовують 14,2-дюймові Mini-LED панелі, теж стало досить складно придбати.

Що стосується iPad початкового рівня, за даними 9to5Mac оновлена ??версія може отримати дисплей з роздільною здатністю 2360х1640 пікселів - таким же, як у iPad Air. Модель, що є у продажу, сьогодні забезпечує роздільну здатність 2160х1620 пікселів. Видання також повідомляє, що оновлений iPad, як і інші варіанти цих планшетів, можливо, буде оснащений портом USB Type-C замість Lightning. Крім того, новинці забезпечать підтримку 5G та чіпсет Apple A14 замість A13, що використовується зараз.

Що стосується лінійки iPad Pro, відомий співробітник Bloomberg Марк Гурман прогнозує її оновлення пізніше в поточному році. За наявними даними такі планшети отримають чіпсети M2.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна