Мультимедійний портал MUZON.UA надає нові можливості абонентам

09:24, 19.05.2010

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про розширення функціоналу мультимедійного порталу MUZON.UA. Оновлений сайт надає абонентам низку вдосконалених можливостей для пошуку та покупки ексклюзивної музики та відео.
 
Завдяки можливостям, що з'явився на інтернет-порталі MUZON.UA, цей ресурс отримав повне право називатися інтернет-магазином. На його віртуальних полицях абоненти МТС можуть придбати ексклюзивні музичні композиції і відеокліпи, дізнатися про останні новини українського та світового шоубізу, отримати детальну інформацію про улюблених виконавців, почитати рекомендації інших меломанів і навіть створити власний каталог мультимедійних закладок.
 
Сьогодні в арсеналі порталу MUZON.UA – вже понад 250 тис. одиниць музичного контенту: повні композиції, реалтони, гудки, сотні відеокліпів вітчизняних і зарубіжних виконавців. Зорієнтуватися у всьому цьому розмаїтті абоненти можуть за допомогою інтегрованої в сайт просунутої системи пошуку.
 
Концепція сайту проста: вподобані композиції користувач може завантажити в пам'ять телефону, щоб слухати в дорозі, встановити в якості сигналів дзвінка, у вигляді гудка на сигнали виклику або зробити більш традиційно – завантажити на комп'ютер.
 
MUZON.UA дотримується відповідних авторських і суміжних прав, пропонуючи своїм користувачам тільки легальну музику. Завантаження треків на мобільний телефон для абонентів МТС – безкоштовне, плата знімається тільки за WAP-трафік.
 
Зміни торкнулися й ергономіки порталу – ресурс не містить спливаючих вікон та інших форм настирливої реклами, якими насичена більшість музичних сайтів. Як додаткова перевага – гарантія відсутності на порталі вірусів, що робить завантаження будь-якого контенту з MUZON.UA абсолютно безпечним.
 
Інновації на порталі MUZON.UA:
  • вдосконалений пошуковий движок робить пошук пісень та кліпів максимально швидким і легким;
  • спрощена система реєстрації та процесу замовлення пісні/відео;
  • великий вибір музики і відеокліпів вітчизняних і закордонних виконавців;
  • можливість завантаження контенту на ПК, телефон (як рінгтон, реалтон, трек для прослуховування в плеєрі);
  • «Особистий кабінет» – можливість створювати на MUZON.UA власні закладки на контент;
  • вдосконалена навігація допомагає користувачеві підібрати пісні та кліпи, ґрунтуючись на своїх особистих уподобаннях;
  • відсутність настирливої реклами та комп'ютерних вірусів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • MacBook на 10 часов работы - обновленный ноутбук по старой ценеMacBook на 10 часов работы - обновленный ноутбук по старой цене17:51 18.05.2010

    Компания Apple, как и ожидалось, обновила ноутбук начального уровня MacBook. К слову, всего около месяца назад обновились ноутбуки MacBook Pro, и вот пришла очередь более простой модели - MacBook. Новинка заключена в пластиковый корпус белого цвета и оборудована 13,3-дюймовым экраном.

  • HTC Mondrian: 1,3-ГГц телефон на Windows Phone 7HTC Mondrian: 1,3-ГГц телефон на Windows Phone 717:47 18.05.2010

    Мобильная платформа Windows Mobile всегда активно поддерживалась HTC. Переход на Google Android не сказался на любви производителя к новой Windows Phone 7. Последняя разработка Microsoft будет готова в конце года и тайваньский вендор готовит несколько интересных смартфонов. Предлагаем информацию по одному из них.

  • HP купила Palm: как это былоHP купила Palm: как это было17:43 18.05.2010

    Для того чтобы стать владельцем Palm американской Hewlett-Packard пришлось соперничать с 4 компаниями. А всего в покупке Palm было заинтересовано 16 компаний.


купить телефон в Одесі, Україна