20+ млрд разів українці скористалися електронним підписом та печаткою

15:34, 08.03.2024

За 2023 рік українці вдвічі більше почали використовувати електронні довірчі послуги. Мінцифра проаналізувала статистичні дані про діяльність кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг та оцінила стан розвитку сфери електронної ідентифікації.

За попередній рік громадяни понад 20 мільярдів разів використали електронний підпис та печатку для здійснення операцій і сформували:

  • 28+ мільйонів кваліфікованих сертифікатів підписів та печаток
  • 10+ мільйонів кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів для вдосконалених електронних підписів та печаток

Електронний підпис — один із найважливіших елементів доступу до переваг цифрового світу.  Користуйтеся е-підписом, щоб зручно й швидко отримувати державні послуги, проводити обіг документів, укладати угоди та підписувати документацію.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Чекбокс РРО: что это, и можно ли обойтись без него в ecommerceЧекбокс РРО: что это, и можно ли обойтись без него в ecommerce18:05 05.03.2024

    За последний год вопросы фискализации операций и выдачи чеков стали критически важными для интернет-магазинов. Законодательные акты обязывают фискализировать все операции с платежами через интернет-эквайринг.

  • Швидкі оплати з Apple PayШвидкі оплати з Apple Pay00:12 05.03.2024

    Оплати за товари та послуги за останні роки активно змінюються завдяки розвитку новітніх технологій. Уявіть, що ваш смартфон може стати вашим головним засобом оплати?

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесуХмарні сервіси: переваги для бізнесу23:24 04.03.2024

    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б слідкували за працездатністю електроніки.


купить телефон в Одесі, Україна