Швидкі оплати з Apple Pay

00:12, 05.03.2024

Оплати за товари та послуги за останні роки активно змінюються завдяки розвитку новітніх технологій. Уявіть, що ваш смартфон може стати вашим головним засобом оплати? Що якщо купівля улюбленого латте або покупка нового пальта може бути здійснена максимально зручно та швидко за лічені секунди – хоч на касі в магазині, хоч онлайн на сайті чи в застосунку. Це вже сьогоднішня реальність завдяки Apple Pay.

Як оплачувати айфоном? Оплата за допомогою Apple Pay на вашому iPhone – це не просто зручно, але і безпечно. Цей цифровий гаманець змінює традиційний спосіб оплати, при цьому немає потреби у фізичних грошових транзакціях або використанні пластикових карток. Давайте детальніше розглянемо, як використовувати цей сервіс на вашому iPhone.

Підготовка до оплати:

  • Переконайтеся, що на вашому iPhone налаштована система Apple Pay і додана хоча б одна картка.

Як налаштувати Apple Pay:

  1. Відкрийте додаток гаманець на вашому iPhone.
  2. Натисніть на іконку "+", щоб додати нову картку .
  3. Слідуйте інструкціям для додавання вашої картки. Зверніть увагу, що деякі банки можуть вимагати додаткову верифікацію.

Як оплатити через Apple Pay:

  • Переконайтеся, що термінал оплати підтримує Apple Pay або безконтактну оплату. Це можна визначити за наявністю символу безконтактної оплати на терміналі.
  • Немає потреби запускати додаток гаманець. Просто розблокуйте ваш iPhone.
  • Приблизьте iPhone до терміналу для оплати.
  • Двічі натисніть на кнопку "додому" для моделей з Touch ID або на бокову кнопку гучності для моделей з Face ID.
  • Аутентифікуйтеся за допомогою Touch ID (відскануйте ваш палець) або Face ID (відскануйте ваше обличчя).
  • Ви почуєте звуковий сигнал і відчуєте вібрацію, що підтверджує успішну оплату.
  • Після кожної оплати ви можете перевірити деталі транзакції у додатку гаманець на вашому iPhone. Тут ви знайдете інформацію про місце, дату та суму вашої покупки.

Сьогодні вже багато магазинів підтримують безконтактну оплату або Apple Pay.

Основні переваги Apple Pay:

  1. Безпечний спосіб оплати. Apple Pay використовує передові технології шифрування, щоб захистити дані вашої картки. Крім того, реальний номер вашої картки ніколи не зберігається на вашому пристрої або на серверах Apple – замість нього використовується унікальний цифровий код – токен.
  2. Швидкість. Оплатіть свої покупки за допомогою одного дотику.
  3. Зручність. Вам не потрібно завжди носити із собою гаманець з готівкою або картками. Все, що вам потрібно, це ваш смартфон або інший гаджет з NFC.

Apple Pay доступний користувачам багатьом банкам світу та підтримує більшість кредитних і дебетових карток, включаючи Mastercard. Однак рекомендуємо перевірити підтримку цієї технології вашим банком.

В усьому світі Apple Pay допомагає людям легко і безпечно оплатити свої покупки. З кожним роком ця система стає все більш популярною, а термінали, які приймають Apple Pay, з'являються у все більшому числі магазинів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесуХмарні сервіси: переваги для бізнесу23:24 04.03.2024

    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б слідкували за працездатністю електроніки.

  • Інклюзивність державних сайтів. Результати дослідженняІнклюзивність державних сайтів. Результати дослідження01:28 04.03.2024

    Вебдоступність державних сайтів постійно зростає. Щороку спільно з UNDP в Україні проводимо опитування, щоб оцінити їх рівень доступності, зрозуміти, чого сайтам не вистачає, та побачити, які зміни відбулись.

  • Підключаємо домашній інтернет: 5 причин обрати Інтернет через GPONПідключаємо домашній інтернет: 5 причин обрати Інтернет через GPON01:20 04.03.2024

    Оптоволокно поступово стає новим стандартом серед варіантів підключення до глобальної мережі. Для прикладу, клієнти провайдера briz.ua в Одесі і Одеській області можуть обрати між технологіями FTTB або GPON, якщо виникає необхідність підключити домашній інтернет в квартиру та приватний будинок.