Перший день квесту: Завдання №4 та №5

00:12, 16.08.2011

Завдання №4 - А ви знаєте як виглядає сузір`я Геркулеса?

Команди повинні знайти відповідь на запитання хто першим запустив перишй штучний супутник Землі в 1957 році? Відповідь на це питання підкаже їм наступне місце в маршруті - Житомирський музей космонавтики ім С.П. Корольова. В музеї необхідно знайти агента, який передасть командам завдання - зображення сузір`я Геркулеса. Учасники повинні з допомогою програми Google Sky Map визначити назву сузір`я. Назва сузір`я це адреса сторінки на сайті із наступним завданням.


 

І знову першими до мети дісталась команда Расфокус, другими завдання виконала команда Інгаджет, третіми були MTVj`s і останніми досліджували зорі Dance girls.

Завдання №5 - Швидше, вище, сильніше!

Команди за назвою сузір`я в попередньому завданні знаходять на сайті сторінку із завданням - знайти місце, де знаходяться скульптури із завдання, це стадіон в місті Житомирі. На стадіоні необхідно знайти агента і виконати спортивне завдання - за допомогою спеціального спортивного додатку на смартфоні Samsung Galaxy S II треба віджатись 10 разів і використати 50 калорій на стадіоні.


 

Першими завдання виконали учасники команди Інгаджет, одразу за ними показали свою фізичну вправність MTVj`s, Расфокус були третіми, завершили конкурс Dance girls.

Джерело: galaxys2.com.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Первые фотографии 2-ядерного смартфона HTC HolidayПервые фотографии 2-ядерного смартфона HTC Holiday17:40 15.08.2011

    В сети появились фотографии прототипа нового топового смартфона HTC Holiday. Фотографии были сделаны пользователем, купившим смартфон через популярный сайт объявлений Craigslist. При этом видно, что аппарат уже далеко не первой свежести, но, несмотря на разбитое стекло дисплея, он по-прежнему исправно функционирует.

  • Смартфон HTC Bliss прошел сертификацию FCCСмартфон HTC Bliss прошел сертификацию FCC17:36 15.08.2011

    Федеральная Комиссия по Связи США (FCC) сертифицировала смартфон HTC Bliss. Это устройство уже известно по слухам, предполагается, что это дамская модель с рядом специальных возможностей и аксессуаров.

  • Apple патентует iPhone без SIM-картыApple патентует iPhone без SIM-карты17:31 15.08.2011

    Компания Apple собирается сделать вызов сложившейся телекоммуникационной индустрии и отобрать у операторов контроль. Она запатентовала метод, посредством которого устройство можно использовать с множеством сотовых операторов без применения SIM-карты.


купить телефон в Одесі, Україна