Другий день квесту: Завдання №2 та №3

15:16, 16.08.2011

Завдання №2 - Музичний замок в Вінницькій області

Знайти замок Ксідо та код, нанесений помаранчевою фарбою на стіні замку. Код приведе учасників квесту до музею імені П.І. Чайковського в м. Хмільнику. В музеї необхідно знайти агента і з допомогою програми SoundHound дізнатись назву твору П. Чайковського, яку для команд ввімкне агент.



Цього разу першими із завданням впорались одразу дві команди - Інгаджет та Расфокус. Наступними були MTVj`s, а за ними Dance girls.

Завдання №3 - Лабіринт знань в Тимірязівській бібліотеці

У Вінниці знайти бібліотеку, спуститись до її секретного підвалу, про який ходять легенди. В підвалі бібліотеки знайти табличку Samsung на стелажі і книгу, електронна версія якої є у кожного учасника у смартфоні Samsung Galaxy SII. В цій книзі необхідно знайти розділ, який починаєтьс зі слова "Цур". На сторі кнці цього розділу команди знайдуть номер розташування другоїниги в каталозі центрального відділеня бібліотеки. Обкладинка цієї книги підкаже місце, де необхідно зробити фото та викласти це фото на свою сторінку у Facebook. На фото необхідно показати як капітан команди в якості викладача навчає жителів міста як користуватись смартфоном Samsung Galaxy S II. Чим більше буде "учнів" у  "викладача", тим більше балів за завдання отримає команда.




Расфокус першими знайшли необхідну книгу та виконали завдання. Другими завершили завдання Інгаджет, третіми були MTVj`s, а Dance girls завершили завдання останніми.

Джерело: galaxys2.com.ua


Обговорення новини

Юля: Ингаджет. Я за ВАС! Ух если я не получу Галаски С2 как подарок.. поразрываю Вас! Стараемся, мальчики!
ответить15:22 16.08.2011

Попса и Диско: Болею за команду МТВ. Главное не телефон выиграть, а ребят поддержать. Они у тут хоть последние почти везде, но у них же еще и другие обязанности есть. Они ролики смимают для канала. Смотрите в 19,30 на МТВ Украина, у кого он конечно есть в пакете Улыбка
ответить16:15 16.08.2011

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • HTC запустила сервис для разблокировки загрузчиков смартфоновHTC запустила сервис для разблокировки загрузчиков смартфонов14:44 16.08.2011

    Компания HTC, как и обещала, предоставила средство для разблокировки загрузчика своих Android смартфонов. Об этом сообщается на ее странице в социальной сети Facebook. Инструмент для разблокирования можно найти на сайте HTCDev.com, на данный момент он подойдет для европейских моделей HTC Sensation с версией прошивки FOTA 1.45.401.2.

  • Fusion Garage анонсировала мощный планшет и смартфон на базе GridOSFusion Garage анонсировала мощный планшет и смартфон на базе GridOS14:42 16.08.2011

    Компания Fusion Garage анонсировала планшет Grid 10 и смартфон Grid4. Оба гаджета работают на базе GridOS, в основе которой лежит ядро Android. Однако производитель утверждает, что сама операционная система серьезно отличается от творения Google.

  • Вирус для Android маскируется под приложение Google+Вирус для Android маскируется под приложение Google+14:40 16.08.2011

    Для мобильной ОС Google Android распространяется новый троян, который маскируется под приложение-клиент для социальной сети Google+. Этот "червь" в тайне от пользователей записывает телефонные разговоры, SMS-сообщения, историю звонков, собирает GPS-данные, а затем отправляет их на удаленные серверы.


купить телефон в Одесі, Україна