Четвертий день квесту: Завдання №3 та №4

18:12, 18.08.2011

Завдання №3 - Розумний телевізор. Samsung LED TV допомогає учасникам впоратись із третім завданням.

З допомогою програми Layar на смартфоні Samsung Galaxy S II необхідно знайти в Одесі біля ринку оранжевий гіпермаркет FoxMart, піднятись на другий поверх, так на команд чекає продавець-консультант Samsung. Командам необхідно підключитись зі смартфону до телевізора Samsung LED TV із функцією Smart TV та показати агенту відео із першого завдання. Після цього агент видасть учасникам наступне завдання.





Інгаджет першими налаштували розумну техніку, Dance girls були другими, MTVj`s знайшли оранжевий супермаркет третіми, Расфокус були четвертими.
 
Завдання №4
Потрібно знайти в Одесі недобудовану будівлю на вулиці Академіка з незвичайним прізвищем. За допомогою альпіністської системи та професійних інструкторів команді необхідно здійснити стрибок "маятник" і в польоті зірвати зачіпку, підвішену в повітрі, з місцем фінішу.

 


Першими до фінішу дістались Dance girls, другими були Расфокус, третіми MTVj`s, Інгаджет до фінішу дістались останніми.

Джерело: galaxys2.com.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Четвертий день квесту: Завдання №1 та №2Четвертий день квесту: Завдання №1 та №218:08 18.08.2011

    Завдання №1 - В пошуках кохання. В готелі зранку команди отримали завдання від агента - по-перше необхідно за допомогою програми Magic Doodle намалювати картину на тему "Команда і Samsung". Завдання №2 - Діти підземелля. Друге завдання в Одеських катакомбах.

  • Acer Iconia Smart появится в продаже в сентябреAcer Iconia Smart появится в продаже в сентябре17:52 18.08.2011

    Впервые смартфон Acer Iconia Smart был представлен общественности еще в феврале этого года. После этого информация о новом устройстве поступала крайне редкой и была довольно скудной.

  • Prestigio выпускает свой первый «двухсистемный» навигаторPrestigio выпускает свой первый «двухсистемный» навигатор17:50 18.08.2011

    Международная компания Prestigio расширила свою линейку автомобильных навигаторов моделью GeoVision GV5135 с поддержкой двух глобальных навигационных систем – американской GPS и российской ГЛОНАСС.


купить телефон в Одесі, Україна