5 правил хорошого ремонту квартири

16:09, 15.05.2019

Капітальний ремонт квартири хоч і забезпечує своїм мешканцям дійсно комфортні умови життя, але сам процес ремонту пов'язаний з багатьма труднощами, з якими доведеться зіткнутися. Багато хто вважає, що капітальний ремонт не можна закінчити, а можна тільки призупинити. Насправді це міф, який здатні розвіяти фахівці компанії «Альфа-проект», де ви можете замовити якісний капітальний ремонт квартир в Києві, просто перейшовши за посиланням. Навіть довіряючи професіоналам, необхідно знати 5 основних правил, які гарантуватимуть хороший ремонт.

Які правила будуть гарантувати хороший ремонт?

Правило №1: план - основа всьогоЯкщо ви плануєте почати ремонт квартири, у вас обов'язково повинен бути план, який може бути у вигляді ескізних начерків або повноцінного дизайн-проекту. Ідеально буде, якщо план буде відображати візуально те, яким буде кінцевий результат, а також повинні бути технічні креслення, про які йтиме мова показувати робочим, де повинні знаходитися інженерні комунікації. Від чіткості плану безпосередньо залежить якість ремонту.


Правило №2: віддавайте перевагу перевіреним підрядникамХоча це правило зрозуміло для кожного, але досить складно в Києві знайти дійсно відповідального підрядника. Під час вибору, не потрібно віддавати перевагу майстрам з пропозиції в ліфті, газеті або на паркані, а тільки з перевірених джерел. Звертайте увагу на відгуки, портфоліо, рекомендації і т.д. Хороші фахівці обов'язково надають гарантію на проведені роботи.

Правило №3: тільки оптові ціни на будівельні матеріалиКоли починаєте капітальний ремонт, незалежно від його масштабу, ви повинні розуміти, що ви автоматично стаєте оптовим покупцем будівельних матеріалів. Часто підрядники намагаються нажитися на клієнті, надаючи в кошторисі завищені ціни. Ви повинні розуміти, що при покупці великої кількості матеріалів, ви просто зобов'язані отримати знижку в 10-30%.

Правило №4: завжди контролюйте процес ремонтуНезалежно від того, наскільки відповідальним підрядникам ви віддали свою перевагу, потрібно час від часу особисто контролювати, як проводиться ремонт квартири. Можете найняти авторський нагляд, при якому кваліфікований фахівець буде проводити контроль не тільки над цінами, але і якістю виконання робіт. Подібним чином ви зможете домогтися ідеального балансу ціни / якості ремонтних робіт.

Правило №5: ніколи не платите всю суму відразуПам'ятайте, що жодна поважаюча компанія не вимагатиме передоплати 100%. Навіть при вимозі авансу, кінцевий розрахунок проводиться тільки після здачі об'єкта. Це відноситься до предметів інтер'єру та будівельних матеріалів. Їх оплата проводиться виключно після того, як вони доставлені на об'єкт або встановлені, коли ви зможете особисто переконатися в тому, що товар відповідає своєю якістю.


Тільки дотримуючись цих правил, ви можете бути впевнені, що отримаєте ремонт високої якості. Фахівці компанії «Альфа-проект» завжди готові проконсультувати з усіх питань.


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • ТОП 5 приложений в разделе новинки за май 2019 года в Google PlayТОП 5 приложений в разделе новинки за май 2019 года в Google Play10:58 15.05.2019

    Сколько приложений добавляют разработчики в день на Google Play? От 1 до 5 тыс. Как по вашему мнению – это много или мало? Редакция портала Smartphone.ua уверена, что это как раз та цифра, которая позволяет появляться новым хитовым программам и играм.

  • ТОП 5 мобильных роутеров по версии 3g-diggerТОП 5 мобильных роутеров по версии 3g-digger09:59 15.05.2019

    Нужен мобильный роутер, но изучать характеристики нет времени? Тогда почему бы не довериться выбору большинства? Интернет магазин 3g-digger представляет 5 самых популярных роутеров по результатам продаж в 2018 году.

  • Huawei Mate 30 Pro будет 6,7-дюймовым смартфоном с четырьмя задними камерами и быстрой 55Вт зарядкойHuawei Mate 30 Pro будет 6,7-дюймовым смартфоном с четырьмя задними камерами и быстрой 55Вт зарядкой17:10 14.05.2019

    Huawei продолжает делать ставку на агрессивную стратегию на рынке смартфонов и уже утвердилась на второй позиции в этом сегменте. Следующая большая цель для китайского производителя - опередить Samsung, и большое значение для ее достижения будут иметь предстоящие модели Mate 30 и 30 Pro


купить телефон в Одесі, Україна