56% ФОПів, що мають рахунок в ПриватБанку - це жінки

00:25, 11.03.2024

Для українських жінок немає нічого неможливого. Щодня вони доводять це своїми рішеннями, ідеями та діями. Відкривають бізнеси, захищають країну, продовжують свій унікальний шлях та досягають нових вершин.

За даними статистики ПриватБанку, який обслуговує понад 60% українських підприємців, більше половини ФОП, які мають рахунок у банку та активно ведуть бізнес - це жінки. Майже половина активних жінок підприємців, що мають рахунок у ПриватБанку, віком від 30 до 45 років з Київської, Львівської, Дніпропетровської, Одеської, Харківської областей.

Найчастіше жінки відкривають та розширюють бізнес у сфері роздрібної та оптової торгівлі, ІТ, бухгалтерських та аудиторських послуг, ресторанному бізнесі, сферах культури та освіти. Серед банківських послуг, якими найчастіше користуються жінки-підприємці: мобільний банкінг “Приват24 для бізнесу”, еквайринг та додаток для прийому безготівкових платежів зі смартфону “Термінал”, корпоративні картки та хмарний КЕП SmartID.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Юридическое сопровождение: критерии выбора и виды услуг адвокатаЮридическое сопровождение: критерии выбора и виды услуг адвоката00:07 11.03.2024

    Рано или поздно гражданину Украины может понадобиться профессиональная помощь юриста. Для примера, адвокат в Виннице может понадобиться, если необходимо совершить сделку с недвижимостью, сопроводить развод, решить законным образом вопрос с налоговой, восстановиться на работе, если произошло незаконное увольнение.

  • Як обрати якісну побутову технікуЯк обрати якісну побутову техніку14:02 09.03.2024

    Побутова техніка є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Вибір правильного приладу може значно полегшити рутинні справи та зробити їх більш ефективними. Однак, з ростом числа виробників та моделей стає складніше зробити правильний вибір.

  • Fairphone відмовилася від поширення смартфонів за передплатоюFairphone відмовилася від поширення смартфонів за передплатою14:01 09.03.2024

    Нідерландська компанія Fairphone, яка спеціалізується на виробництві смартфонів з модульною конструкцією і високою ремонтопридатністю, оголосила про безстрокове припинення програми Fairphone Easy.


купить телефон в Одесі, Україна