7 причин придбати смартфон Samsung Galaxy A04s: початковий рівень з перспективою!

14:46, 28.12.2022

Samsung Galaxy A04s – оновлений і актульний смартфон від корейської компанії, в якому є як мінімум 7 елементів та можливостей, через які його варто розглядати серед конкурентних пристроїв. Телефон отримав значні покращення, якщо порівнювати з попередником, тому варто про них обов'язково дізнатись перед замовленням. Про це і поговоримо в даній статті.

Чому смартфон Самсунг Galaxy A04s вартий уваги?!

  1. Дисплей з частотою 90 Гц. Використовується хороша PLS матриця з роздільною здатністю 720*1600 пікселів. Плавість роботи інтерфейсу Samsung Galaxy A04s вас здивує. В бюджетному сегменті таке рідко коли побачиш.
  2. USB-C порт для підзарядки та синхронізації. Нарешті цей зручний та популярний роз'єм прийшов і до найпростіших гаджетів корейського виробника. Батарея на 5000 мАч з зарядним пристроєм на 10 Вт заряджається через цей порт за 90 хв. І її повного заряду вистачає на 12 годин перегляду відео в Youtube. Не кожен бюджетний телефон може показати такий чудовий результат. А все через те, що розробники в Самсунг довели до ідеалу свій фірмовий інтерфейс.
  3. NFC підтримується. Тож для платежів по безконтактній технології перешкод не буде. Зможете використовувати і Google Pay, і Samsung Pay, коли останній з'явиться в нашій країні.
  4. Порт 3,5 мм нікуди не подівся і присутній на нижньому торці корпусу, який повністю виконаний з пластику. Претензій до збірки та підбору матеріалів не маємо. Кожен користувач зможе підключити свою улюблену дротову гарнітуру або навушники і не матиме проблем, якщо його бездротові навушники розрядяться.
  5. Доволі тонкі рамки навколо дисплею. Звичайно, їх не можна порівнювати з флагманськи смартфонами, але як для пристрою з цінником до 200 доларів США, то виходить дуже цікаво.
  6. Підтримка карток пам'яті об'ємом до 1 ТБ. І це на додачу до внутрішнього накопичувача об'ємом від 32 ГБ. Зауважимо, що це до всього ще й двухсімник з підтримкою 4G.
  7. WiFi 5 є і дозволяє дуже швидко завантажувати та відправляти мультимедійний контент, який створює 50 Мпікс. основна камера з датчиком Isocell JN1. Цьому сприяє і доволі потужна апаратна складова на базі процесора Exynos 850, який по своїм параметрам схожий з чіпсетом Snapdragon 680.

Підводячи підсумок, редакція порталу Smartphone.ua рекомендує не виключати Samsung Galaxy A04s зі списку кандидатів на покупку, адже це хоч і представник початкового сегменту пристроїв від Самсунг, але це кореєць і з цим потрібно рахуватись.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини