7 вересня Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) розпочинає новий етап тестування систем оперативного інформування

17:59, 09.09.2022

Починаючи з 7 вересня Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) розпочинає новий етап тестування систем оперативного інформування про надзвичайні ситуації.

Цього разу тестування буде проводитись на території 17 областей України, серед яких: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Київська, Львівська, Одеська,  Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області.

Як це відбуватиметься? Періодично на ваш телефон може приходити повідомлення, яке буде виводитися зверху над усіма програмами або на заблокованому екрані. Повідомлення буде супроводжуватися гучним попереджувальним сигналом. Звук і вібрація триватимуть 15–20 секунд або до моменту вимкнення сповіщення. Протягом тестового періоду ці повідомлення не вимагатимуть від вас жодних дій.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • В органах ДРАЦС запрацював шеринг електронного паспорта в ДіїВ органах ДРАЦС запрацював шеринг електронного паспорта в Дії03:34 09.09.2022

    Відтепер українцям в органах ДРАЦС під час замовлення та отримання адмінпослуг не потрібно носити з собою паперовий документ та робити його ксерокопії. Замість цього — кілька кліків у Дії. Ба більше, подати заяву на одруження можна без паперового паспорта, а з цифровим у смартфоні.

  • Новини світу MNP від lifecellНовини світу MNP від lifecell02:48 09.09.2022

    Відтепер, щоб перенести номер до lifecell, вам не потрібно шукати наш магазин – всю процедуру можна пройти онлайн, придбавши будь-який стартовий пакет lifecell у зручному для вас місці.

  • YouTube додала відеоплеєр без реклами для навчальних додатків та можливості запускати платні курсиYouTube додала відеоплеєр без реклами для навчальних додатків та можливості запускати платні курси02:45 09.09.2022

    Сьогодні в блозі YouTube з'явилося повідомлення, що сервіс запускає вбудований відеоплеєр для освітніх програм, в якому не буде реклами, зовнішніх посилань та рекомендацій. Цей плеєр без рекомендаційного алгоритму YouTube буде корисним для вчителів та учнів.


купить телефон в Одесі, Україна