Новини про мобільні телефони. Сторінка 14

  • Витривалий смартфон Unihertz Tank 3 вийшов у КитаїВитривалий смартфон Unihertz Tank 3 вийшов у Китаї04 березня 2024

    Unihertz - китайський бренд, що випускає нішеві смартфони, вивів на домашній ринок смартфон Unihertz Tank 3. Найцікавіше тут - ціна. Раніше ця модель дебютувала для глобального ринку з ціною 500 доларів, а ось у Китаї за апарат просять уже 650 доларів.

  • Apple представила MacBook Air на основі SoC M3Apple представила MacBook Air на основі SoC M304 березня 2024

    Компанія Apple, як і передбачалося, представила оновлений ноутбук MacBook Air на основі SoC M3. Як сказано в прес-релізі, найпопулярніший у світі ноутбук став кращим, ніж будь-коли, завдяки ще більшій продуктивності, більш швидкому Wi-Fi і підтримці двох зовнішніх дисплеїв.

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесуХмарні сервіси: переваги для бізнесу04 березня 2024

    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б слідкували за працездатністю електроніки.

  • Вибираємо аксесуари для смартфонів: захисне скло, чохол, зарядка, кабельВибираємо аксесуари для смартфонів: захисне скло, чохол, зарядка, кабель04 березня 2024

    Сучасні смартфони коштують серйозних грошей і часом, якщо важливо підвищити їхню функціональність, рекомендується купувати для них профільні та корисні доповнення.

  • Універсальна камера для відеоблогів Sony ZV-1 II вже в УкраїніУніверсальна камера для відеоблогів Sony ZV-1 II вже в Україні04 березня 2024

    ZV-1 II – компактна й портативна камера для відеоблогів із ширококутним об’єктивом зі змінною фокусною відстанню для зручного компонування, матрицею типу 1.0 для високої якості зображення й інтелектуальним мікрофоном для чіткого звуку.

  • Інклюзивність державних сайтів. Результати дослідженняІнклюзивність державних сайтів. Результати дослідження04 березня 2024

    Вебдоступність державних сайтів постійно зростає. Щороку спільно з UNDP в Україні проводимо опитування, щоб оцінити їх рівень доступності, зрозуміти, чого сайтам не вистачає, та побачити, які зміни відбулись.

  • Підключаємо домашній інтернет: 5 причин обрати Інтернет через GPONПідключаємо домашній інтернет: 5 причин обрати Інтернет через GPON04 березня 2024

    Оптоволокно поступово стає новим стандартом серед варіантів підключення до глобальної мережі. Для прикладу, клієнти провайдера briz.ua в Одесі і Одеській області можуть обрати між технологіями FTTB або GPON, якщо виникає необхідність підключити домашній інтернет в квартиру та приватний будинок.

  • Представлено смартфон OPPO F25 Pro 5GПредставлено смартфон OPPO F25 Pro 5G04 березня 2024

    Асортимент смартфонів OPPO поповнився новою моделлю - OPPO F25 Pro 5G. Пристрій тонкий (7,5 мм) і доволі легкий (177 грамів), а ще тут захист від пилу і води IP65, який не часто зустрічається в смартфонах середнього рівня.

  • АЛЛО: за рік ринок електроніки виріс на третинуАЛЛО: за рік ринок електроніки виріс на третину04 березня 2024

    Покупки українців повертаються до звичайної сезонності та наближаються до довоєнного рівня. За підсумками 2023 року ринок електроніки зріс на 29% в гривнях порівняно із 2022 роком.

  • Apple робить зміни у своїх магазинах, готуючись до анонсу нових продуктівApple робить зміни у своїх магазинах, готуючись до анонсу нових продуктів04 березня 2024

    Компанія Apple, як повідомляється, готується до запуску якихось нових продуктів. Компанія нібито проінформувала роздрібні команди про те, що вони проведуть оновлення фізичних магазинів на додаток до проведення брифінгів для ЗМІ.



купить телефон в Одесі, Україна