Новини про мобільні телефони. Сторінка 9

  • Представлено навушники realme Buds T110: швидка зарядка і Bluetooth 5.4Представлено навушники realme Buds T110: швидка зарядка і Bluetooth 5.412 квітня 2024

    Компанія realme представила доступні бездротові навушники Buds T110, які при цьому мають непогані параметри. За ціни всього 18 доларів навушники пропонують захист від вологи (IPx5), 10-міліметрові драйвери, Bluetooth 5.4 і швидку зарядку.

  • Монстр автономності iQOO Z9 Turbo вже можна замовити в КитаїМонстр автономності iQOO Z9 Turbo вже можна замовити в Китаї12 квітня 2024

    Бренд iQOO почав приймати в Китаї замовлення на новітній смартфон iQOO Z9 Turbo, прем'єра якого відбудеться лише 24 квітня. Для тих, хто вирішить замовити пристрій зараз, обіцяно низку бонусів.

  • В Україні стартував продаж смартфона OPPO Reno11 F з безрамковим дисплеєм і надчіткою потрійною камероюВ Україні стартував продаж смартфона OPPO Reno11 F з безрамковим дисплеєм і надчіткою потрійною камерою11 квітня 2024

    OPPO AED Україна представила новітній смартфон OPPO Reno11 F 5G. Завдяки яскравому, привабливому стилю, 64 Мп надчіткій потрійній камері та AMOLED-дисплею з частотою оновлення 120 Гц ОРРО Reno11 F 5G є виграшним поєднанням свіжого вигляду та інтелектуальних можливостей.

  • ASUS IoT представляє комп’ютер PE8000G для ШІASUS IoT представляє комп’ютер PE8000G для ШІ11 квітня 2024

    ASUS IoT, світовий постачальник рішень для Інтернету речей, в рамках виставки Embedded World 2024 представив потужний комп’ютер PE8000G, який може працювати з кількома графічними прискорювачами для забезпечення високої продуктивності та розроблений для роботи в складних умовах експлуатації: за екстремальних температур, вібрації і перепадів напруги.

  • З'явилося перше живе фото задньої панелі Huawei P70З'явилося перше живе фото задньої панелі Huawei P7011 квітня 2024

    Сьогодні компанія Huawei представила новий MateBook X Pro, однак довгоочікуваний анонс Huawei P70 так і не відбувся. Після прес-конференції інсайдер WHYLAB поділився фотографією задньої кришки стандартної версії Huawei P70.

  • Как выбрать и установить сифон в домашних условияхКак выбрать и установить сифон в домашних условиях11 квітня 2024

    Сифон — это незаметный, но важный элемент любой сантехники. Он не дает неприятному запаху попадать в помещение, а также защищает дома от нежданных соседей из канализации — насекомых и даже грызунов.

  • Ціни  в мінус,  а ви-  в плюс. Квітневі знижки на гаджети OPPOЦіни в мінус, а ви- в плюс. Квітневі знижки на гаджети OPPO09 квітня 2024

    OPPO AED Україна оголосили суперціни на цілу лінійку гаджетів. Тепер в усіх торгових мережах, де офіційно представлені гаджети OPPO, можна зробити покупку за вигідними цінами.

  • Анонсовано перший у світі планшет у тематиці Гаррі Поттера - Redmi Pad Pro Harry Potter EditionАнонсовано перший у світі планшет у тематиці Гаррі Поттера - Redmi Pad Pro Harry Potter Edition09 квітня 2024

    Слідом за спеціальною версією Redmi Turbo 3 для шанувальників Гаррі Поттера було анонсовано особливу версію Redmi Pad Pro - першого у світі планшета, кастомізованого на цю тематику.

  • Анонсовано смартфон Redmi Turbo 3 Harry Potter EditionАнонсовано смартфон Redmi Turbo 3 Harry Potter Edition09 квітня 2024

    Redmi підтвердила, що разом зі стандартною версією Redmi Turbo 3 буде офіційно випущено Redmi Turbo 3 Harry Potter Edition для шанувальників Гаррі Поттера. У Redmi заявили, що створенням і кастомізацією Redmi Turbo 3 Harry Potter Edition займалися близько 100 шанувальників Гаррі Поттера протягом останнього року.

  • Нейромережа Google Gemini 1.5 Pro набула слухуНейромережа Google Gemini 1.5 Pro набула слуху09 квітня 2024

    З черговим оновленням велика мовна модель Google Gemini 1.5 Pro отримала "вуха": як вхідні дані вона тепер сприймає завантажувані аудіофайли. Тепер ШІ може підготувати зведення пресконференції без її текстової розшифровки. Нові функції додалися і в генератор зображень Imagen 2.



купить телефон в Одесі, Україна