І знову експерименти із камерою - перше живе фото Xiaomi 13

22:36, 14.10.2022

У Мережі опубліковано зображення, як повідомляється, смартфона Xiaomi 13. Живе фото демонструє камеру з новим дизайном для Xiaomi. Ще до цього інсайдери говорили, що від Xiaomi 13 можна чекати щось нове в плані зовнішнього вигляду камери, і справді такий великий квадратний блок для Xiaomi не характерний (на відміну від тієї ж Honor). Хоча подібні варіанти оформлення камер вже були (наприклад, у тому ж Xiaomi Redmi 9C).

Привертає увагу розмір блоку: візуально він займає дві третини ширини тильної панелі. Це дозволяє думати про те, що Xiaomi використовує у своєму флагмані нові сенсори більшого розміру. Датчиків, очевидно, три, і, судячи з напису, є лазерний помічник автофокуса.

Поки що це все, що можна сказати, ґрунтуючись на зображенні. Апарат буде побудований на новій SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 та отримає екран AMOLED Samsung останнього покоління E6. Очікується, що пристрій, як і раніше, буде компактним, хоча екран може трохи збільшитися.

В одному з минулих витоків йшлося про те, що Xiaomi 13 вже «представили» на заводі: це означає, що апарат уже фіналізований, і в появі в Мережі цієї фотографії зараз немає нічого дивного. Картинка представлена ??на тематичному ресурсі Slashleaks інсайдером, на рахунку якого вже майже 1500 витоків із середнім рейтингом 86%.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини