Amazfit готує спортивний годинник Cheetah і Cheetah Pro

13:48, 08.06.2023

Компанія Huami, відомий контрактний виробник фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band, готується до випуску нової серії розумних годинників під власною маркою Amazfit - Cheetah і Cheetah Pro. Офіційно поки про них не оголошено, подробицями поділився відомий мережевий інформатор Роланд Квандт (Roland Quandt).

Годинники серії Cheetah отримають "спортивний" дизайн. І, судячи з усього, розширять серію Adventure компанії, яка наразі складається тільки з розумних годинників T-Rex. Імовірно вони можуть виявитися моделями A2292 і A2294, які раніше вважалися серією Amazfit GTR 5 (теж поки що не анонсованою).

Наразі незрозуміло, що відрізняє Cheetah від Cheetah Pro, крім силіконового і тканинного ремінців відповідно. На зображеннях продуктів показано розумні годинники з двома апаратними кнопками, хоча кнопка "вибрати" має форму цифрової корони. Крім того, у Cheetah і Cheetah Pro тонкі кромки дисплея і скромні безелі.

Судячи з попередніх даних, Cheetah отримають той самий набір датчиків, що і T-Rex Ultra. Задня частина Cheetah також підтверджує, що годинник буде водонепроникним (5 АТМ).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна