Анонсовано флагманський смартфон Meizu 19

13:13, 04.07.2022

Сьогодні вранці Hubei Xingji Times Technology Co., Ltd. та Zhuhai Meizu Technology Co., Ltd. провели церемонію підписання стратегічних інвестицій у Ханчжоу, офіційно оголосивши, що Xingji Times володіє 79,09% контрольного пакету акцій Meizu Technology та отримала незалежний контроль над Meizu Technology.

Після цих стратегічних інвестицій, Meizu Technology продовжить працювати як незалежний бренд. Генеральний директор Meizu Technology Хуан Чжипан повідомив, що випуск флагманського смартфона Meizu 19 відбудеться у першому кварталі наступного року. Це перший офіційний доказ факту розробки нового телефону.

Спочатку презентація Meizu 19 очікувалася цієї весни. Хуан Чжипан підтвердив, що компанія планувала випустити Meizu 19 у вересні. Однак у зв'язку з цією співпрацею було вирішено перевизначити та розробити нові стратегії, а також внести корективи до смартфону.

За словами інсайдера Digital Chat Station, Meizu 19 може бути оснащений флагманською однокристальною системою нового покоління Qualcomm SM8550 (Snapdragon 8 Gen 2), яка дебютує у листопаді.

Meizu раніше запустила програму Meizu 19 Manager, яка дозволяє користувачам взяти участь у розробці Meizu 19. Керівництво Meizu вже відзначило дизайн задньої панелі у стилі панди. Але навряд чи смартфон отримає таке оформлення.

Також ходять чутки, що Meizu планує оснастити смартфон операційною системою Harmony.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна