Apple випустила iPhone 14 у новому кольорі, який ти точно захочеш купити

23:46, 11.05.2023

Apple час від часу прибирає певні кольори айфонів, а потім їх повертає. Не знаю чому так, але це завжди спрацьовує. Так було, наприклад, з фіолетовим iPhone 12, якого спочатку не було в лінійці, а через півроку він був представлений окремо у вигляді ексклюзиву, а також з iPhone 13 у кольорі "альпійський" зелений. Тепер настала черга iPhone 14 та 14 Plus, які зробили жовтими. Давайте подивимося, як виглядають нові iPhone, які у них характеристики і чим можна їх замінити. Замовити нові iPhone 14 Yellow та iPhone 14 Plus Yellow за низькими цінами можливо у інтернет магазині Yellow.ua

Apple представила 7 березня, iPhone 14 у жовтому кольорі. І у багатьох постає питання, чому саме він? Почнемо з того, Apple вже третій рік поспіль представляє новий колір навесні, тому він має бути соковитим та яскравим. До того ж, жовтого iPhone не було вже досить давно — майже 4 роки, з часів iPhone 11, який досі актуальний.

При цьому iPhone XR у жовтому кольорі був одним із найпопулярніших на старті продажів: багато хто вибрав саме його, тому Apple навіть довелося трохи збільшити час доставки, оскільки на всіх цієї моделі не вистачало. У мене саме був такий — виглядав дуже круто на тлі звичайних чорних і білих Айфонів.

Але жовтий iPhone XR і iPhone 14 явно відрізняються: судячи з рендерів, у старої моделі відтінок явно більш насичений, тоді як у нової — трохи блідіший, але все одно яскравіший, ніж у iPhone 11. А ось жовтий iPhone 14 Pro вирішили не робити, так як лінійка цих смартфонів має стриманіші кольори.

Що взагалі означає жовтий колір? Є кілька трактувань: взяти хоча б те, що це колір, що бадьорить, асоціюється з теплом, сонцем і, відповідно, влітку. У деяких культурах він також означає процвітання, тому айфон у новому кольорі не випадковий. Тим більше, згідно з інсайдами, якщо iPhone 15 з'явиться в темно-червоному, то в 2023 Apple явно буде експериментувати.

Характеристики нового айфону:

Багато хто чекає від нової моделі якихось покращень та ексклюзивних функцій, але поспішаю вас засмутити: характеристики жовтого iPhone 14 та iPhone 14 Plus рівно ті ж, що й у смартфонів інших кольорів.

  • Процесор A15 Bionic.
  • Оперативна пам'ять - 6 Гб.
  • Вбудована пам'ять 128, 256 Гб або 512 Гб.
  • Камера: 12 Мп + 12 Мп.
  • Дисплей 6.1/6.7 дюйми.

Як змінити колір айфона:


Втім, якщо колір вам сподобався, ви завжди можете прокачати свій смартфон самостійно. Міняти корпус iPhone 14 — занадто дороге і ризиковане це заняття. Простіше поміняти чохол: Apple якраз випустила аксесуари в нових кольорах. Втім, чекати їхнього виходу зовсім не обов'язково. Є у продажу й інші жовті чохли на Айфон, які можна купити прямо зараз помітно дешевше.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини