Blackview представляє два нових флагмани 2023 року: короля смартфонів Blackview BV9300 і ультракомфортні навушники AirBuds 10 Pro

09:00, 10.05.2023

Blackview, інноваційний технологічний бренд, готується до випуску довгоочікуваного флагманського захищеного смартфону BV9300 та навушників AirBuds 10 Pro. BV9300 змінює правила гри завдяки революційному лазерному далекоміру, ліхтарику на 100 лм, до 21 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ ПЗУ, восьмиядерному процесору Helio G99, акумулятору на 15080 мАг та камерам на 50 Мп + 32 Мп з алгоритмом ArcSoft 3.0, що робить BV9300 ідеальним вибором для людей, які ведуть активний спосіб життя. AirBuds 10 Pro оснащені вдосконаленою технологією передачі звуку, що забезпечує максимальний комфорт та неперевершену якість спілкування для ділових людей, любителів відпочинку та спорту. Ось короткий огляд того, що ми знаємо на даний момент про ці пристрої.

BV9300 - https://s.click.aliexpress.com/e/_oppGprp

AirBuds 10 Pro - https://s.click.aliexpress.com/e/_oDRNRWB

Новий флагманський захищений смартфон 2023 року - Performance King Blackview BV9300

Беручи до уваги професійні потреби будівельників, мандрівників та любителів спорту, BV9300 оснащений інноваційним лазерним далекоміром, який може вимірювати відстань до 40 метрів з вражаючою точністю 1 мм і швидким часом відгуку всього 0,3 секунди. Вимірювання довжини, площі та об'єму під час оздоблення приміщень або замірів для екстремальних видів спорту на відкритому повітрі - BV9300 добре підходить для різноманітних завдань.

Blackview розуміє потреби користувачів в освітленні під час подорожей або роботи, тому стандартна версія BV9300 оснащена 100-люменним надяскравим ліхтариком. Цей ліхтарик може освітлювати на відстані до 10 метрів, забезпечуючи користувачам яскравіше, чіткіше та безпечніше освітлення. З точки зору безпеки, користувачі можуть використовувати вбудований режим стробоскопа SOS для надсилання сигналу допомоги, швидко сповіщаючи рятувальників про кризові ситуації в надзвичайних умовах.

Оновлення акумулятора

Для забезпечення стабільної та тривалої роботи від акумулятора під час навігації, зв'язку та надзвичайних ситуацій на відкритому повітрі, BV9300 оснащений твердотільним акумулятором ємністю 15 080 мАг та швидким зарядним пристроєм потужністю 33 Вт. Час заряджання становить лише 3,5 години, а час роботи в режимі очікування може тривати до 1828 годин, навіть під час довгих подорожей протяжністю до 8280 км, наприклад, всією Європою, Азією, Африкою чи Америкою, користувач не відчує жодних проблем з акумулятором.

Щоб забезпечити користувачам максимальний досвід використання, будь то ігри, потокове відео, подорожі або робота, Blackview BV9300, як король продуктивності бренду 2023 року, оснащений восьмиядерним процесором MediaTek Helio G99, до 21 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ ПЗУ та місцем під зовнішній накопичувач, що збільшує загальну плавність роботи BV9300 на 50%. Завдяки результатам тесту Antutu до 353 283 балів, що можна порівняти з аналогічними чіпами 5G, забезпечується безперебійна багатозадачність, і користувачі можуть безперешкодно запускати до 20 додатків одночасно.

Оновлення камер

Щоб розширити можливості користувачів робити високоякісні фотографії навіть в умовах недостатнього освітлення, BV9300 оснащений 32-мегапіксельною фронтальною камерою Samsung і 50-мегапіксельною тиловою камерою Samsung, які працюють на основі вдосконалених алгоритмів ArcSoft 3.0, що гарантують яскравіші фотографії в умовах недостатнього освітлення.

Разом з Blackview BV9300 варто також представили нові флагманські навушники Blackview - AirBuds 10 Pro.

Щоб забезпечити користувачам максимальний комфорт і безпеку під час прослуховування аудіо, в AirBuds 10 Pro використовується передова технологія повітряної провідності. У поєднанні з ергономічними вушними гачками та приємним для шкіри матеріалом TPU, користувачі можуть носити AirBuds 10 Pro протягом тривалого часу, не відчуваючи жодного дискомфорту.

Для забезпечення неперевершеного звучання AirBuds 10 Pro використовує передові динамічні драйвери діаметром 16,2 мм, які забезпечують справді захоплююче звучання, від якого у користувачів перехоплює подих. Крім того, AirBuds 10 Pro оснащені технологією шумозаглушення ENC та технологією формування звукового променя, що дозволяє користувачам отримувати кришталево чистий звук при дзвінках, зберігаючи при цьому конфіденційність.

Щоб користувачі могли насолоджуватися тривалим відтворенням аудіо, AirBuds 10 Pro комплектується вбудованим акумулятором ємністю 550 мАг, який забезпечує до 36 годин відтворення музики.

Наразі модель AirBuds 10 вже є у продажу, і більшість її специфікацій такі ж привабливі, як і у AirBuds 10 Pro.

Ціна та доступність

Blackview BV9300 та AirBuds 10 зараз доступні за спеціальною ціною для ранніх покупців - $191,99 та $25,99 відповідно, а після застосування купонів на знижку ціна може бути ще цікавішою. Ця пропозиція буде доступна лише 5 днів, з 10 по 14 травня 2023 року за тихоокеанським стандартним часом. Не зволікайте, скористайтеся цією обмеженою за часом пропозицією та отримайте перераховані нами гаджети вже зараз!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна