Apple AirPods 4 отримають свіжий дизайн, оновлений корпус, активне шумозаглушення

09:40, 19.12.2023

Apple у 2024 році представить версію AirPods четвертого покоління з низкою нових функцій, які зроблять навушники більш привабливими для споживачів, про що пише Марк Гурман з Bloomberg.

Плануються дві версії AirPods 4 у різних цінових категоріях. Наразі різниці між AirPods 2 і AirPods 3 мало, за винятком дизайну, який, за словами Гурмана, збиває з пантелику клієнтів.

Навушники AirPods 4 матимуть оновлений дизайн. Вони виглядатимуть як щось середнє між нинішніми AirPods і AirPods Pro, з коротшими ніжками. Очікується, що посадку буде покращено, але поки неясно, чи додасть Apple силіконові насадки для вух.

Оновлений корпус міститиме динаміки для сповіщень Find My і порт зарядки USB-C замість порту Lightning. Версія AirPods вищого класу буде оснащена функцією активного шумозаглушення (ANC), яка досі була обмежена моделлю AirPods Pro. Це дасть змогу клієнтам отримати ANC за більш доступною ціною.

В оновленні програмного забезпечення, яке вийде пізніше наступного року, Apple додасть функціональність слухових апаратів, що дасть змогу AirPods слугувати безрецептурною альтернативою традиційним слуховим апаратам. У 2022 році FDA схвалило безрецептурні варіанти слухових апаратів, що відкрило Apple шлях до продажу AirPods для людей із втратою слуху. Гурман повідомив, що Apple також планує випустити тести, які дадуть змогу дізнатися користувачам AirPods, чи є у них втрата слуху.

AirPods 4 вийде у 2024 році, можливо, у вересні, коли Apple представить нові моделі iPhone. Apple також планує випустити нову версію AirPods Max 2024 року, але оновлення буде обмежено новими кольорами і додаванням USB-C.

Дорожчі AirPods Pro від Apple будуть оновлені у 2025 році. Apple збирається представити оновлений дизайн, "орієнтований на комфорт", і швидший чип.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна