Apple побоюється низького попиту на iPhone 15

00:01, 18.08.2023

У Apple виникли проблеми з масовим виробництвом деяких компонентів iPhone 15. І хоча все вказує на те, що iPhone 15 буде анонсовано у вересні, аналітик Джефф Пу заявив, що Apple вже скорочує план виробництва нових телефонів.

Джефф Пу повідомив інвесторам, що Apple, як очікується, випустить 77 мільйонів одиниць iPhone 15 до кінця року. Раніше передбачалося, що компанія відвантажить близько 83 мільйонів одиниць iPhone 15. За словами аналітика, на це є дві причини.

По-перше, проблеми з поставками все ще можуть вплинути на масове виробництво. Джефф Пу зазначає, що датчики камери Sony, нова титанова рамка для моделей Pro і новий дисплей із вужчою рамкою можуть затримати виробництво iPhone 15. По-друге, Apple скоригувала свої оцінки продажів через проблеми з попитом.

За чутками, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max будуть дорожчими за своїх попередників, і це може призвести до зниження попиту: "Скорочення плану перед запуском не є позитивним сигналом, і потенційне підвищення цін на iPhone 15 Pro Max також може знизити кінцевий попит".

У третьому кварталі 2023 фінансового року Apple повідомила про падіння виручки від продажів iPhone з 40,67 млрд доларів до 39,67 млрд доларів. Генеральний директор Apple Тім Кук підтвердив, що компанія продає менше iPhone у США, на своєму основному ринку, незважаючи на те, що в деяких інших регіонах продажі зросли.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна