Apple прорахувалася з оцінкою попиту на гарнітуру Vision Pro і змушена коригувати плани

01:49, 24.04.2024

Аналітик Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) поділився відомостями, що Apple скоротила плани з постачання гарнітури Vision Pro з 700-800 тисяч до 400-450 тисяч, а також може переглянути графік випуску наступних версій гарнітури.

Минулого року Куо повідомляв, що Apple планує запустити Vision Pro на нових ринках до власної Всесвітньої конференції розробників (WDC) у червні, однак прогноз щодо поставок скоротився раніше. На думку аналітика, це може вказувати, що попит на пристрій впав "помітно нижче" за очікування компанії, через що Apple тепер доведеться переглянути ймовірні обсяги поставок в інші країни.

За словами Куо, Apple очікувала зниження поставок Vision Pro тільки в 2025 році, і тепер їй, ймовірно, доведеться переглянути плани випуску більш доступної версії Vision Pro. Він вважає, що нова модель гарнітури навряд чи вийде в 2025 році, хоча раніше вказував на можливий запуск масового виробництва оновленої Vision Pro наприкінці наступного року. Згідно з новим прогнозом, помітно оновленої версії гарнітури не варто чекати раніше 2027 року.

На думку аналітика, за цей час Apple повинна буде провести "роботу над помилками": додати більше корисних корисних застосунків, знизити ціну і поліпшити зручність пристрою без шкоди для користувацького досвіду. Очікується, що низькі продажі Vision Pro зрештою сповільнять зростання популярності pancake-лінз і впровадження microOLED-дисплеїв у компактну споживчу електроніку.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна