Першу розумну каблучку Xiaomi під брендом Black Shark оцінили у 80 доларів

23:28, 22.04.2024

Xiaomi непомітно для багатьох почала продажі свого першого розумного кільця, яке вийшло під брендом Black Shark. Ціна новинки становить близько 80 доларів у Китаї.

Покупцям запропонують футляр для зарядки, за допомогою якого час роботи каблучки досягає півроку. Товщина каблучки становить всього 2,2 мм.

Світловий індикатор буде блимати, нагадуючи про прийом ліків, питної води, про свята, ювілеї, дні народження та інші події.

Пристрій дає змогу контролювати частоту серцевих скорочень, рівень кисню в крові та температуру тіла.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Что делать, если смартфон перестал соединяться с головным устройством автомобиля?Что делать, если смартфон перестал соединяться с головным устройством автомобиля?01:15 21.04.2024

    Подавляющее большинство новых японских и немецких автомобилей в хорошей комплектации поступают в продажу со стандартными аудио-системами, которые позволяют подключать к ним смартфон.

  • Відео огляд Bloody S87 - тиха ігрова клавіатура на механічних перемикачахВідео огляд Bloody S87 - тиха ігрова клавіатура на механічних перемикачах17:18 16.04.2024

    Bloody S87- механічна ігрова клавіатура з дротовим підключенням (кабель від'єднується), яка максимально зменшена в розмірах завдяки відсутності цифрового блоку. Червоні клавіші можна замінити на чорні з комплекту і матимемо монохромний дизайн.

  • Електросамокати Kaabo офіційно в УкраїніЕлектросамокати Kaabo офіційно в Україні02:23 15.04.2024

    Kaabo – це провідний виробник та постачальник електросамокатів. Компанія заснована у 2013 році і відома у світі завдяки потужним та інноваційним електросамокатам. Метою бренду є надання високоякісних, інноваційних та екологічно чистих продуктів, які відповідають потребам користувача і сприяють кращому майбутньому планети та людства загалом.


купить телефон в Одесі, Україна