Apple розсилає подарункові коробки з AirPods Max і закусками

15:57, 30.10.2023

Компанія Apple почала проводити цікаву кампанію до майбутнього заходу, який відбудеться наступного тижня. Як очікується, на ньому будуть представлені оновлені 24-дюймових iMac і MacBook Pro з новою платформою Apple M3.

Щоб підігріти інтерес до презентації, Apple почала розсилати деяким відомим блогерам та інтернет-знаменитостям спеціальні подарункові коробки. Одним із таких "обраних" став відеоблогер Ламарр Вілсон, який поділився "привалившим щастям" зі своєю аудиторією.

У коробку входять навушники AirPods Max, а також кілька "солодких і моторошних" закусок і напоїв, які пропонується вжити під час онлайн-перегляду заходу в понеділок увечері.

Майбутній захід стане першою презентацією Apple, яку та проведе ввечері, а не вранці. Презентація розпочнеться о 17:00 за тихоокеанським часом 30 жовтня 2023 року. Apple повністю підтримує сезонну тему Геловіна, як видно із запрошення, включеного в подарункову коробку:

"Геловін наближається, і Apple приготувала для вас дещо смачненьке. Увечері 30 жовтня ми презентуємо щось особливе і запрошуємо вас приєднатися до онлайн-вечірки для перегляду. Щоб зробити перегляд більш "просторовим", ми сподіваємося, що вам сподобається захоплююче прослуховування за допомогою AirPods Max, а також кілька солодких і моторошних закусок."

Теги:Apple

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна