Apple судиться зі 111-річною організацією Fruit Union Suisse

07:27, 22.06.2023

Надкушене яблуко Apple - один із найвідоміших логотипів у світі, і Apple часто судиться з компаніями, чиї логотипи хоча б віддалено нагадують яблуко.

За останніми даними, Apple подала в суд на 111-річну фермерську організацію Fruit Union Suisse, яка використовує логотип із зображенням червоного яблука з накладеним на нього білим швейцарським хрестом.

Директор організації Джиммі Марієтоз сказав, що вони спантеличені підходом компанії: "Нам важко зрозуміти це, тому що це не схоже на те, що вони намагаються захистити своє надкушене яблуко. Їхня мета тут насправді полягає в тому, щоб володіти правами на зображення справжнього яблука, яке для нас є чимось справді майже універсальним, що має бути безкоштовним для всіх".

Це не перший випадок, коли Apple судиться з компанією через її логотип. У 2010 році Apple уклала з невеликим швейцарським кооперативом бакалійних крамниць угоду, в якій йшлося, що вона ніколи не додасть слід від укусу на логотип яскраво-червоного яблука.

У 2020 році Apple судилася з Prepear, стартапом із приготування їжі, який використовує логотип у вигляді груші. Apple стверджувала, що логотип Prepear у вигляді груші був схожий на логотип виробника iPhone. У підсумку стартапу довелося трохи видозмінити логотип.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна