Apple закликала тайванських постачальників дотримуватися митних норм Китаю, щоб уникнути проблем

13:45, 06.08.2022

Apple закликала своїх постачальників при проведенні відвантажень з Тайваню до Китаю дотримуватися нормативних митних вимог КНР, щоб уникнути перевірок, розслідувань і конфліктів з китайською владою. Захід викликаний загостренням відносин між Пекіном і Тайбеєм спільно з Вашингтоном.

Діалог США та КНР сильно ускладнився після візиту спікера Палати представників США Ненсі Пелосі (Nancy Pelosi) та делегації конгресу на Тайвань. Виробник iPhone нагадав своїм партнерам у регіоні, що Пекін почав ретельніше стежити за тим, щоб вироблені на Тайвані деталі та компоненти носили маркування «Тайвань, Китай» або «Китайський Тайбей».

Компанія Pegatron, яка займається складанням iPhone, заявила, що її завод на території материкового Китаю продовжує працювати в штатному режимі — раніше ЗМІ розповсюдили повідомлення про те, що поставки компонентів на підприємство затримуються у зв'язку з перевіркою, яку ініціювали митні органи Китаю. Тайванські підрядники Apple, насамперед компанії Foxconn і Pegatron, зараз нарощують виробничі потужності – у вересні очікується презентація чергових iPhone.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна