Apple зменшить рамку iPhone 15 Pro до 1,5 мм

08:04, 31.07.2023

Очікується, що iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max матимуть значно зменшену рамку екрана. Авторитетне джерело Марк Гурман з Bloomberg повідомило, що ці зміни стосуватимуться й iPad.

Він стверджує, що Apple зменшить розмір рамки на iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max з 2,2 мм до 1,5 мм. Apple буде використовувати технологію лиття під низьким тиском (LIPO), яку вона раніше використовувала на Apple Watch. Після впровадження технології LIPO в iPhone Apple, як повідомляється, також хоче впровадити цю функцію в iPad.

"Цього року дві найбільші зміни в лінійці iPhone 15 наблизять Apple до iPhone мрії. У стандартних моделях iPhone 15 виїмка буде замінена на Dynamic Island, в той час як дисплеї Pro і Pro Max будуть виготовлені з використанням нової технології: лиття під низьким тиском або LIPO, як його називають всередині Apple.

Цей новий процес зменшить розмір рамки навколо дисплея до 1,5 мм (приблизно з 2,2 мм на поточних iPhone). LIPO вперше використали в Apple Watch Series 7, щоб зробити рамку цього пристрою тоншою і збільшити розмір дисплея. Мені сказали, що Apple планує в кінцевому підсумку перенести цю функцію і на iPad." - Марк Гурман.

Імовірно, лінійку iPhone 15 представлять у вересні цього року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна