Assassin's Creed Origins поповнить бібліотеку Game Pass на початку червня

10:34, 23.05.2022

Автор мікроблогу Game Pass Counter звернув увагу, що в розділі швидких новинок у додатку Game Pass з'явилися точні дати додавання в сервіс Assassin Creed Origins і For Honor: Marching Fire Edition.

Нагадаємо, поява наведених вище проектів у підписному сервісі Microsoft була підтверджена у другій половині квітня. Прибуття ігор до каталогу очікувалося протягом двох місяців, тобто до кінця червня.

Як стало відомо, вже 1 червня у PC Game Pass (Ubisoft Connect) дебютує For Honor: Marching Fire Edition, а 7 червня у PC Game Pass (теж Ubisoft Connect) та Xbox Game Pass з'явиться Assassin's Creed Origins.

Від базового комплекту For Honor видання Marching Fire Edition відрізняє розширення Marching Fire, що входить до складу. Воно включає нову фракцію (воїни У Лінь), PvP-режим "Штурм" та PvE-режим "Аркада".

Що стосується Assassin's Creed Origins, то псевдоісторичний екшен Ubisoft незабаром має отримати патч з покращенням роботи на PS5, Xbox Series X та S за зворотною сумісністю. Днями оновлення засвітилося у базі даних PS Store.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна