ASUS оголошує ціни та інформацію про доступність Zenbook 17 Fold OLED

23:26, 31.08.2022

Компанія ASUS оголошує, що продаж неймовірного Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), першого у світі ноутбука з гнучким 17,3-дюймовим OLED-дисплеєм, розпочнеться в четвертому кварталі 2022 року за ціною від $3499 (без податків). Для створення цього футуристичного пристрою компанії ASUS та Intel розробили перші в галузі рішення, що прискорили впровадження інновацій у категорії пристроїв із гнучким дисплеєм, які ґрунтуються на досвіді провідних експертів у цій галузі та широкій екосистемі партнерів.

Zenbook 17 Fold OLED – це відповідь на запити користувачів, які потребують пристрою з ідеальним балансом мобільності та продуктивності в сучасному виконанні. Інженери та дизайнери ASUS прагнули створити пристрій, який поєднує високу ефективність із сучасним мінімалістичним дизайном. Ідея в тому, щоб користувач позбавився необхідності йти на компроміс при роботі в різних середовищах – в офісі, вдома, під час подорожі та на відпочинку – завдяки елегантному поєднанню дисплея двох розмірів із кількома режимами використання в одному надзвичайно портативному пристрої.

Інноваційний пристрій із сертифікацією Intel® Evo™ пропонує OLED-дисплей двох розмірів в одному ноутбуку: великий 17,3-дюймовий сенсорний дисплей із роздільною здатністю 2,5К та співвідношенням сторін 4:3 складається посередині, перетворюючись на два 12,5-дюймових дисплеї з роздільною здатністю Full HD (1920 1280) і співвідношенням сторін 3:2, між якими відсутня рамка. У повністю складеному стані вздовж спеціально розробленого шарніра, що з високою точністю розкриває дисплей на будь-який кут до 180° і який було перевірено на 30 000 циклів відкривання та закривання, – це надзвичайно компактний і портативний 12,5-дюймовий пристрій, менший за розміром, ніж аркуш паперу. Завдяки складаній конструкції дисплея в поєднанні з клавіатурою ASUS ErgoSense Bluetooth користувачу доступні декілька режимів використання пристрою: ПК, ноутбук з Bluetooth®-клавіатурою, ноутбук із віртуальною клавіатурою, планшет, книга та режим розширення. Крім того, кожен екран можна розділити на кілька вікон і упорядкувати вміст за допомогою функції інтелектуального керування вікнами програмної оболонки ASUS ScreenXpert 3 та функції Mode Switcher. Незважаючи на універсальність і велику діагональ екрана, пристрій важить усього 1,5 кг без клавіатури та 1,8 кг із нею.

Гнучкий OLED-дисплей новинки створено для цифрових розваг. Він має час відгуку лише 0,2 мс, частоту оновлення 60 Гц і доповнюється потужною аудіосистемою Dolby Atmos із чотирма динаміками, сертифікованою Harman Kardon. Цей приголомшливий дисплей із сертифікацією Dolby Vision відтворює 100% відтінків діапазону DCI-P3 з надзвичайно високою точністю, про що свідчить сертифікат PANTONE® Validated. А бездоганна реалізація в ньому технології фільтрації шкідливого синього світла підтверджується сертифікацією незалежної лабораторії T?V Rheinland.

У Zenbook 17 Fold OLED реалізовано кілька інтелектуальних функцій на основі алгоритмів штучного інтелекту, зокрема виявлення присутності користувача за допомогою HD-камери з ІЧ-сенсором, вбудований датчик кольору для автоматичного регулювання яскравості екрана та колірної температури; а також 5-мегапіксельна вебкамера, що використовує  штучний інтелект у технології ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) для отримання більш чіткого відео.
Висока продуктивність забезпечується новітнім процесором Intel Core™ i7-1250U 12-го покоління, графічним ядром Intel Iris® Xe, 16 ГБ оперативної пам’яті та швидкісним твердотільним накопичувачем PCIe® на 1 ТБ. Для підключення периферійних пристроїв пропонуються два зручних порти USB-C® Thunderbolt™ 4, які підтримують швидке заряджання акумулятора ємністю 75 Вт·год і підключення зовнішніх дисплеїв. Нова клавіатура з тачпадом ASUS ErgoSense забезпечує комфортний набір тексту завдяки кроку клавіш у 19,05 мм і глибину ходу у 1,4 мм.

Відкрийте неймовірне!

Zenbook 17 Fold OLED постачається з повнорозмірною клавіатурою ErgoSense Bluetooth із вбудованим тачпадом, що значно покращує його універсальність, дозволяючи використовувати пристрій у режимах ПК, ноутбука (з клавіатурою Bluetooth або віртуальною клавіатурою), планшета, книги або в режимі розширення. У кожному з режимів використання користувачу доступні інструменти керування вікнами, як-от перемикач режимів Mode Switcher у програмній оболонці ScreenXpert 3, що дозволяють налаштовувати багатодисплейні конфігурації та гнучко розміщувати вікна програм для підвищення продуктивності.

У режимі ПК повністю розгорнутий 17,3-дюймовий дисплей, який підтримується в альбомній орієнтації за допомогою вбудованої підставки, можна використовувати разом із бездротовою клавіатурою ErgoSense з вбудованим тачпадом, щоб створити потужний комп’ютер з великим екраном для продуктивної роботи.

У режимі ноутбука цю Bluetooth®-клавіатуру можна закріпити на пристрої за допомогою магнітного кріплення, розташованого в нижній половині складеного дисплея. Крім того, у режимі ноутбука нижню частину дисплея можна перетворити на віртуальну екранну клавіатуру.

Режим планшета дозволяє користувачам використовувати всі сенсорні можливості повністю відкритого 17,3-дюймового сенсорного екрана, а режим книги – з вертикальним розташуванням шарніра – перетворює Zenbook 17 Fold OLED на ідеальний пристрій для читання.

Нарешті, у режимі розширення – у вертикальній орієнтації – два складених 12,5-дюймових екрани ідеально підходять для плавного прокручування зображення на верхньому та нижньому дисплеях. Zenbook 17 Fold OLED можна також підключити до зовнішнього монітора через один із двох портів USB-C® Thunderbolt™ 4.

Бездоганна надійність

Ноутбук Zenbook 17 Fold OLED успішно пройшов випробування на відповідність вимогам військово-промислового стандарту MIL-STD-810H. Надійність роботи шарніра з максимальним кутом розкриття в 180° підтверджена ретельними випробуваннями, під час яких тестові зразки ноутбука піддаються 30 000 операціям складання-розкладання екрана. Цей час відповідає умовам використання, коли екран ноутбука щодня розкривають шість разів протягом дев’яти років. Безступінчастий шарнір міцно утримує верхній екран під будь-яким кутом, що робить його ідеальним для використання в ролі дисплея ультрапортативного 12,5-дюймового ноутбука та для керування однією рукою в режимі книги.

Створений для цифрових розваг

Zenbook 17 Fold OLED подарує своєму власнику безліч приємних вражень від перегляду фільмів завдяки дивовижному 17,3-дюймовому гнучкому дисплею Foldable OLED (FOLED) з частотою оновлення 60 Гц і часом відгуку 0,2 мс. Цей дисплей відтворює 100% відтінків кінематографічної колірної гами DCI-P3, має сертифікацію Dolby Vision, яка гарантує реалістичне відтворення зображень у режимі HDR, а також PANTONE® Validated, що є підтвердженням високої точності відображення кольорів. Крім того, завдяки зниженій інтенсивності випромінюваного синього світла, яка підтверджена сертифікатом T?V Rheinland, тривала робота перед екраном пристрою не буде шкодити вашим очам.

Враження від фільмів, відео та музики стануть ще яскравіше завдяки можливостям об’ємного звучання потужної аудіосистеми Dolby Atmos з чотирма динаміками, сертифікованої Harman Kardon. Технологія Dolby Atmos додає звуку новий просторовий вимір, створюючи по-справжньому реалістичне звучання. Динаміки керуються за допомогою інтелектуального підсилювача, який збільшує гучність – до 3,5 разів вище, ніж здатні стандартні підсилювачі – за мінімального рівня спотворень, забезпечуючи під час розваг чи спілкування кришталево чистий звук.

Комфорт у використанні

Назвати Zenbook 17 Fold OLED розумним – нічого не сказати: він оснащений новітніми інтелектуальними функціями, які зроблять життя простішим, безпечнішим і продуктивнішим.
Серед них HD-камера з інфрачервоним сенсором, яка працює разом із технологією ASUS AdaptiveLock і новим контролером Intel Visual Sensing, щоб додати декілька нових функцій на основі штучного інтелекту, зокрема виявлення присутності користувача. Ця функція блокує ноутбук, щоб гарантувати безпеку даних, і затемнює екран, щоб заощадити заряд акумулятора, якщо користувач відійде від ноутбука. Коли ж він повернеться, система розпізнає його обличчя, виконає вхід і збільшить яскравість екрана.

Вбудований сенсор кольору визначає рівень зовнішнього освітлення та автоматично регулює яскравість і колірну температуру, щоб забезпечити найкращу якість зображення в залежності від навколишніх умов.

5-мегапіксельна вебкамера оснащена технологією ASUS 3D Noise Reduction (3DNR), яка забезпечує чудову якість відеодзвінків. Унікальний алгоритм усуває шуми в режимі реального часу, тому під час відеозв’язку все виглядатиме чітко.

Потужна конфігурація

Zenbook 17 Fold OLED сертифікований відповідно до умов програми Intel Evo та оснащений високопродуктивними компонентами: процесором Intel Core i7-1250U 12-го покоління з графічним ядром Intel Iris Xe, 16 ГБ оперативної пам’яті та SSD PCIe на 1 ТБ, тому легко впорається з роботою в багатозадачному режимі. Акумулятор ємністю 75 Вт·год підтримує технологію USB-C Easy Charge, завдяки якій його можна заряджати за допомогою більшості зарядних пристроїв з інтерфейсом USB-C або мобільних акумуляторів, а також від будь-якого зарядного пристрою із сертифікацією Power Delivery, включно з адаптером із комплекту постачання потужністю 65 Вт з підтримкою швидкого заряджання.

До Zenbook 17 Fold OLED легко підключити периферійні пристрої. Він пропонує два порти USB-C Thunderbolt 4, які працюють до 8 разів швидше, ніж USB 3.2 Gen 1, підтримують швидке заряджання та підключення зовнішніх дисплеїв.

Для додаткової зручності користування у комплект ноутбука Zenbook 17 Fold OLED входить Bluetooth-версія нової клавіатури ErgoSense з вбудованим тачпадом. Клавіатура має повнорозмірний крок клавіш 19,05 мм і глибину ходу 1,4 мм. Це найкраща клавіатура для ноутбука, яка відзначається точністю та пропонує справжній комфорт під час введення тексту. Кожна її клавіша має 0,2-міліметровий вигин поверхні, що допомагає підвищити зручність набору тексту. Клавіатура може одночасно підключатися до двох пристроїв із підтримкою Bluetooth і перемикатися між ними за допомогою спеціальної кнопки. На ній міститься великий тачпад, який має високотехнологічне гідрофобне покриття, що запобігає появі слідів від пальців.

ДОСТУПНІСТЬ І ЦІНА

ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) поступить у продаж на світовому ринку впродовж четвертого кварталу 2022 року за ціною від $3499.  

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702)

Процесор

Intel® Core i7-1250U, 12 покоління

Дисплей

У розкладеному стані: гнучкий 17,3" OLED-дисплей 2,5K (2560 x 1920), співвідношення сторін 4:3, 350 кд/м2, сенсорний

У складеному стані: 2 дисплеї 12,5” (1920 x 1280), співвідношення сторін 3:2

Операційна система

Windows 11 Pro / Home

 Графіка

Intel® Iris® Xe

Оперативна пам’ять

16 ГБ яті LPDDR5 на платі

Накопичувач

SSD 1 ТБ (M.2, NVMe, PCIe® 4.0)

Інтерфейси

Intel® Wi-Fi 6E, Bluetooth® 5.2

Камера

5-мегапіксельна ШІ-камера з технологією ASUS 3D Noise Reduction

HD-камера з ІЧ-сенсором і контролером Intel® Visual Sensing

Датчик кольору для автоматичного регулювання яскравості та колірної температури

Порти

2 x Thunderbolt 4 / USB-C® (до 40 Гбіт/с)

1 x комбінований аудіороз'єм

Тачпад

Так

Звук

Аудіосистема з чотирма динаміками, сертифікація Harman Kardon, підтримка Dolby Atmos®

Масив мікрофонів і підтримка розпізнавання голосу засобами Cortana та Alexa

Акумулятор

75 Вт·год

До 9,5 год роботи (режим ноутбука 12,5”); до 8,5 год роботи (режим настільного комп’ютера 17,3”)

Блок живлення

65 Вт, Type-C®

Вихід: 20 В пост. струму, 3,25 А, 65 Вт; вхід: 100–240 В змін струму, 50/60 Гц, універсальний

Розміри

У розкладеному вигляді: 378,5 x 287,6 x 8,7~12,9 мм

У складеному вигляді: 287,6 x 189,3 x 17,4~34,4 мм

Клавіатура ASUS ErgoSense Bluetooth® з тачпадом 285 x 182 x 5,5 мм

Маса

Без клавіатури ASUS ErgoSense Bluetooth®: 1,5 кг

З клавіатурою ASUS ErgoSense Bluetooth®: 1,8 кг

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна