ASUS представляє неймовірні новинки на CES 2024

14:00, 16.01.2024

На виставці CES® 2024 компанія ASUS представила цілу низку інноваційних пристроїв, а також продемонструвала свою відданість концепції сталого розвитку.

Серед показаних новинок: революційний Zenbook Duo (2024), перший у світі 14-дюймовий ноутбук із двома OLED-екранами й ZenScreen Fold OLED, перший у світі портативний монітор із гнучкою OLED-панеллю. Нові ноутбуки з технологіями штучного інтелекту на базі нових процесорів Intel Core™ Ultra й AMD Ryzen™ 8040 представлені моделями ASUS Zenbook 14 OLED, ASUS Vivobook Pro 15 OLED і серією ASUS Vivobook S.

У світі wearable-пристроїв користувачі зможуть випробувати нові візуальні можливості завдяки новітнім окулярам ASUS AirVision M1.

Було представлено також широкий спектр комерційних пристроїв із підтримкою технологій штучного інтелекту, зокрема комп’ютер ASUS NUC 14 Pro, який є гідним наступником NUC від Intel і розроблений для забезпечення неперевершеної продуктивності й ефективності в компактному форматі. Завдяки процесорам Intel Core Ultra, широкому спектру інтерфейсів і різноманітним варіантам виведення зображення, серія NUC 14 Pro забезпечує безперебійну роботу в різних робочих середовищах. Іншими бізнес-рішеннями, розробленими з урахуванням потреб клієнтів, стали міні-ПК ASUS Fanless Chromebox CF40 із повністю безшумною безвентиляторною системою охолодження, а також оновлені ноутбук ASUS ExpertBook B5 і ПК ASUS ExpertCenter D5, D7 та D9. Новий ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus – це перший Chromebook серії ExpertBook, а також перший у світі надпотужний Chromebook Plus, який працює на основі процесора Intel Core Ultra.

Також було анонсовано нові ноутбуки TUF Gaming A16 та F16 для геймерів, так само як і суттєве оновлення моделі TUF Gaming A15 2023 року. Ці ноутбуки оснащені процесорами Intel Core HX або AMD серії 8000 і графічними процесорами серії GeForce RTX 40 для ноутбуків. Крім того, лінійку пристроїв TUF Gaming поповнили відеокарта Z790-BTF WiFi і GeForce RTX 40 Series BTF White, а також материнські плати BTF White OC Edition.

Виступаючи на заході, співгенеральний директор ASUS С.Й. Сю (S.Y. Hsu) підкреслив провідну роль компанії в просуванні інновацій. «Цього року ми не тільки продовжили наш чудовий шлях до екологічного майбутнього, але й залучили наші технічні напрацювання в галузі штучного інтелекту, а також стратегічні альянси й партнерські зв’язки для створення інноваційних рішень. З початком нової ери штучного інтелекту ASUS постійно прагне використовувати багаторічний досвід у цій галузі, щоб покращувати життя кожного користувача».

Відданість якості й сталому розвитку

Компанія ASUS підтверджує свою відданість якості, тому піддає споживчі й комерційні ноутбуки 2024-го модельного року суворим випробуванням на надійність за військово-промисловим стандартом США MIL-STD 810H. Таке всебічне тестування відображає прагнення компанії забезпечити тривалий термін служби своєї продукції й винятковий комфорт користування.

На презентації були представлені не лише останні технологічні інновації компанії, але й підкреслена її непохитна відданість принципам сталого розвитку. У рамках теми презентації «У пошуках неймовірного: за межами можливого»  компанія ASUS висвітлила свої потужні ESG-ініціативи, що впроваджують концепцію сталого розвитку у продукти, операції й послуги. ASUS прагне створити підприємство з нульовим рівнем вуглецевих викидів, а нещодавнє отримання компанією звання EPEAT Climate+ Champion слугує визнанням її ініціатив і підкреслює активну позицію в галузі охорони навколишнього середовища. Встановлюючи амбітні й обґрунтовані цілі зі скорочення викидів, підтверджені авторитетною організацією SBTi, компанія також демонструє свою рішучість щодо пом’якшення впливу на клімат. Програма ASUS Carbon Partner Services, нещодавно запущена на Тайвані для ноутбуків ExpertBook B9403 та ПК ExpertCenter D9, переосмислює внесок бізнесу в забезпечення вуглецевої нейтральності, пропонуючи своїм клієнтам верифіковані «вуглецеві кредити», що спонукають бізнес зменшувати вплив на навколишнє середовище.

Прихильність ASUS до сталого розвитку отримала світове визнання, зокрема Financial Times визнала компанію кліматичним лідером в Азійсько-Тихоокеанському регіоні й включила її до індексу Corporate Knights Clean 200. Будучи піонером у галузі впровадження екологічно чистих технологій, ASUS має історію революційних ініціатив, як-от: перший у світі ноутбук із нульовим рівнем викидів вуглецю, ноутбуки з бамбуковим оздобленням серії Bamboo та нещодавній випуск у 2022 році першого бізнес-ноутбука з нульовим рівнем викидів вуглецю, що пройшов відповідну сертифікацію.

Компанія активно використовує перероблені матеріали у виробництві та пакованні: з 2017 року нею було використано понад 1600 тонн переробленого пластику, а у 2022 році – понад 20 000 тонн переробленого паперу. Прагнення ASUS зменшити вплив на навколишнє середовище проявляється в тому, що з 2019 року компанія організувала повторну переробку понад 40 000 тонн відходів електронної промисловості. Дохід ASUS від продажу продукції з екологічною сертифікацією у 2022 році перевищив 87,2% від загального доходу компанії, що свідчить про подальший прогрес у напрямку циркулярної економіки для мінімізації впливу на навколишнє середовище.

Штучний інтелект у ноутбуках і широкому асортименті іншої продукції

Нещодавнє стратегічне рішення ASUS придбати напрямок Next Unit of Computing (NUC) у компанії Intel знаменує собою ключовий момент у постійному розширенні науково-дослідницьких можливостей компанії в галузі штучного інтелекту та Інтернету речей. Це придбання дало змогу ASUS вийти на ключові ринки, зокрема промисловий, комерційний та споживчий сегменти, зміцнюючи свою роль провідного постачальника технологічних рішень.

ASUS представила вражаючу лінійку інноваційних продуктів, демонструючи незмінне прагнення розширювати традиційні кордони й створювати інноваційні технологічні рішення. Нові ноутбуки ASUS, оснащені процесорами Intel Core Ultra з підтримкою технологій штучного інтелекту, впроваджують останні досягнення в галузі обчислювальної техніки. Ці процесори дають змогу швидко виконувати складні завдання й отримувати переваги вдосконалених заходів безпеки. Ці пристрої являють собою більше, ніж просто ноутбуки; вони знаменують собою нову еру інтуїтивно зрозумілих і ефективних обчислень, призначених для задоволення різноманітних потреб сучасних споживачів і професіоналів.

Підкреслюючи трансформаційний вплив свого портфоліо продуктів, ASUS демонструє виняткові можливості, які виходять за рамки звичайних речей. Компанія бачить майбутнє, у якому якісне життя з інтелектуальними технологіями буде доступним для всіх, тому приділяє особливу увагу екологічності, інноваціям і дизайну, орієнтованому на користувача.

На заході також було підкреслено, що компанія впроваджує штучний інтелект у свою лінійку споживчих і комерційних ноутбуків, щоб дати змогу користувачам насолоджуватися сучасними можливостями та покращити баланс між роботою й особистим життям. Впровадження технології Intel Unison створює уніфіковану платформу, яка може легко об'єднувати різні пристрої, як-от ПК, ноутбуки, планшети й смартфони, що полегшує навігацію та доступ до файлів і програм будь-де.

Центральний процесор Intel Core Ultra з інтегрованим у нього нейронним процесором (NPU) прискорює виконання завдань із застосуванням алгоритмів штучного інтелекту й запуск хмарних обчислень на основі штучного інтелекту, забезпечуючи виняткову продуктивність і водночас високу енергоефективність. Такі нововведення сприяють подовженню терміну служби акумулятора, що відповідає сучасним вимогам щодо захисту довкілля.

Завдяки цим новітнім технологіям користувачі можуть розраховувати на швидшу генерацію контенту, спрощений аналіз даних, удосконалену багатозадачність і посилену безпеку, що відкриває еру безпрецедентних обчислювальних можливостей і перспектив.

Інноваційні ноутбуки

ASUS Zenbook Duo (2024): інноваційний ноутбук із двома екранами

Революційний Zenbook Duo (2024) – це перший у світі 14-дюймовий ноутбук із підтримкою технологій штучного інтелекту, оснащений двома ідентичними сенсорними OLED-дисплеями. Цей неймовірний пристрій зі знімною повнорозмірною Bluetooth®-клавіатурою з тачпадом ASUS ErgoSense вирізняється орієнтованим на користувача дизайном, який перевершує всі уявлення про універсальність в мобільних умовах. Цей ноутбук класу Intel Evo Edition майстерно поєднує в собі багатозадачність і неперевершену портативність у легкому корпусі масою лише 1,35 кг.

Два повнорозмірних OLED-дисплеї ASUS Lumina OLED із роздільною здатністю 3K, частотою оновлення 120 Гц і співвідношенням сторін 16:10 з’єднані між собою шарніром із кутом розкриття до 180°, що дозволяє миттєво розширити робочий простір, перетворивши два дисплеї на великий 19,8-дюймовий монітор. Завдяки вбудованій підставці й знімній клавіатурі його можна використовувати у вертикальній і горизонтальній орієнтаціях у декількох універсальних режимах: «ноутбук», «два екрани», «настільний ПК» і «спільна робота», якими керує інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення ASUS ScreenXpert. Клавіатуру з вбудованим акумулятором можна від’єднати, щоб повністю задіяти візуальний робочий простір, або ж розмістити її на нижньому дисплеї, перетворивши на робочу панель звичайного ноутбука.

Zenbook Duo (2024) забезпечує максимальну продуктивність для роботи й розваг протягом усього дня завдяки процесору Intel Core Ultra 9 з інтегрованим нейронним процесором (NPU) для прискорення ШІ-обчислень, 32 ГБ пам’яті LPDDR5x, твердотільному накопичувачу PCIe® 4.0 місткістю до 2 ТБ, акумулятору ємністю 75 Вт-год з підтримкою швидкого заряджання й тривалим терміном служби, а також аудіосистемі Dolby Atmos®, сертифікованій компанією Harman Kardon. Нейронний процесор прискорює виконання завдань, що задіюють алгоритми штучного інтелекту, і робить Zenbook Duo (2024) високоефективним пристроєм для роботи, творчості й розваг. А завдяки великій площі екрана користувачі можуть одночасно працювати з потрібними програмами для підвищення продуктивності й не відволікатися від них.

Zenbook Duo (2024) розроблено з думкою про екологічність і довговічність. У ньому використано різноманітні матеріали, отримані з вторинної сировини, а надійність перевірено на відповідність американському військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H.

ASUS Vivobook Pro 15 OLED (N6506) і ASUS Vivobook S: потужні, стильні, практичні

Цьогорічне оновлення серії ASUS Vivobook, що включає широку лінійку ноутбуків ASUS Vivobook Pro 15 OLED та ASUS Vivobook S, пропонує виняткову продуктивність і найсучасніші функції для задоволення різноманітних потреб користувачів.

ASUS Vivobook Pro 15 OLED забезпечує комфортні умови для творчості й ігор завдяки найсучаснішим компонентам: процесору Intel Core 9 Ultra з інтегрованим NPU, відеокарті NVIDIA GeForce RTX 4060 із графічним мультиплексором MUX Switch, 24 ГБ оперативної пам’яті DDR5 і твердотільному накопичувачу NVMe® місткістю 2 ТБ. Він може похвалитися вдосконаленою системою охолодження ASUS IceCool Pro, яка дає змогу досягти сумарного ліміту потужності (TDP) 125 Вт.  Чудовий дисплей ASUS Lumina OLED зі співвідношенням сторін 16:9 має роздільну здатність 3K за частоти оновлення 120 Гц. Він відтворює надзвичайно якісне зображення із живими кольорами й швидким відгуком – лише 0,2 мс. ASUS Vivobook Pro 15 OLED пропонує чимало зручностей, як-от віртуальний поворотний контролер ASUS DialPad, функції безпеки під час відеоконференцій ASUS AiSense і технологію інтелектуального шумозаглушення для підвищення чіткості звуку під час конференцій. Він також оснащений різноманітними інтерфейсами, зокрема модулем Wi-Fi 6E, Thunderbolt 4, портами USB-C® і Type-A, а також відеовиходом HDMI® 2.1. Зі стильним і потужним ASUS Vivobook Pro 15 OLED творці та геймери зможуть нарешті повністю розкрити всі свої здібності!

ASUS Vivobook S – це витончені, потужні й легкі 14- і 16-дюймові моделі ноутбуків із сертифікацією Intel Evo Edition, які забезпечують максимальну продуктивність для роботи й розваг.

Сучасні варіанти кольорів і елегантний мінімалістичний дизайн роблять їх ідеальним вибором для користувачів, які прагнуть отримати баланс між потужністю й портативністю. Ноутбуки ASUS Vivobook S 14/15/16 (S5406/S5506/S5606) оснащені процесорами Intel Core Ultra (TDP до 45 Вт), які мають вбудований нейронний процесор (NPU), що забезпечує прискорення ШІ-застосунків і мінімальне енергоспоживання. Моделі ASUS Vivobook S 14/15/16 OLED (M5406/M5506/M5606) створені на базі процесорів AMD серії Ryzen 8040 із графікою AMD RDNA 3 (TDP до 45 Вт), що мають вбудований модуль Ryzen AI для ефективної роботи сучасних програм, які використовують алгоритми штучного інтелекту. Усі ноутбуки серії ASUS Vivobook S оснащені спеціальною клавішею Copilot, яка дозволяє користувачам миттєво зануритися в інструменти Windows 11 з підтримкою штучного інтелекту одним натисканням.

За реалістичне зображення відповідають високоякісні OLED-дисплеї ASUS Lumina з роздільною здатністю до 3,2K (S5606/M5606), частотою оновлення 120 Гц, 100% колірним охопленням простору DCI-P3 і сертифікацією DisplayHDR True Black 600. Стильна й зручна клавіатура ASUS ErgoSense тепер має регульоване RGB-підсвічування, а також збільшений тачпад ErgoSense. Як і у всіх моделях ASUS Vivobook, комфорт користувача є пріоритетом: вони оснащені шарніром, що розкриває екран на кут до 180°, інфрачервоною камерою з механічною шторкою, повним набором інтерфейсів і потужною аудіосистемою з підтримкою технологій Dolby Atmos® і стереодинаміками, сертифікованими Harman Kardon. Ці моделі Vivobook готові до тривалої роботи без дозаряджання завдяки надзвичайно довговічним акумуляторам із підтримкою функції швидкого заряджання.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405 і UM3406) – це ультрапортативні ноутбуки преміумкласу на базі процесорів Intel та AMD, відповідно.

Zenbook 14 OLED оснащується флагманським процесором Intel Core Ultra 9 із графікою Intel Arc або новітніми процесорами AMD Ryzen серії 8040 із графікою AMD RDNA 3, залежно від версії. Обидві процесорні платформи містять найновіші досягнення в галузі апаратного прискорення алгоритмів штучного інтелекту: кожна з них пропонує вбудовані модулі ШІ-обробки, які підвищують продуктивність і енергоефективність відповідних завдань. Zenbook 14 OLED важить лише 1,2 кг і має товщину всього 14,9 мм – це витончений ноутбук, який виводить сучасні технології на абсолютно новий рівень. Користувачі можуть насолоджуватися безперебійною роботою в автономному режимі завдяки вдосконаленому акумулятору підвищеної ємності 75 Вт-год і всім необхідним портам, зокрема двома Thunderbolt 4 (UX3405) або USB4® (UM3406), USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI® 2.1 (TMDS) і 3,5-мм аудіороз’єму. Повне занурення в атмосферу мультимедійних розваг гарантують яскравий 3K-дисплей ASUS Lumina OLED з частотою оновлення 120 Гц і нові потужні суперлінійні динаміки, а додаткову зручність у користуванні забезпечують функція входу за допомогою розпізнавання рис обличчя, ІЧ-камера з роздільною здатністю Full HD і механічною шторкою для забезпечення конфіденційності, а також нова тиха клавіатура ASUS ErgoSense із великим тачпадом. Новий дизайн відрізняється підвищеною екологічністю завдяки широкому використанню матеріалів вторинної переробки у виробництві ноутбука та його пакованні, а випробування надійності, проведені відповідно до військово-промислового стандарту США, гарантують максимальний термін служби пристрою.

ASUS ZenScreen Fold OLED MQ17QH: перший у світі портативний монітор із гнучкою OLED-панеллю


ASUS ZenScreen Fold OLED MQ17QH – це унікальний 17,3-дюймовий портативний монітор із гнучкою OLED-панеллю з роздільною здатністю QHD (2560 x 1920), який змінює уявлення про робочий простір в мобільних умовах. Це перший у світі монітор такого роду, що поєднує в собі неймовірний OLED-дисплей і спеціально розроблений механізм, який дає змогу складати й розкладати його. Бездоганну роботу механізму складання й плавну зміну кутів огляду гарантує шарнір у формі краплі води, який додає дизайну елегантності. Завдяки надзвичайно тонкому корпусу товщиною 9,7 мм (у найтоншому місці в розкладеному стані), що важить лише 1,2 кг, це диво інженерної думки встановлює новий стандарт портативності й продуктивності. Сертифікація DisplayHDR True Black 500 свідчить про те, що цей дисплей відтворює зображення з насиченими кольорами й надвисокою контрастністю. Він здатний відображати 100% відтінків колірного простору DCI-P3. Широкі можливості підключення, зокрема вхід mini-HDMI і два порти USB-C, дозволяють легко інтегрувати ZenScreen Fold OLED у будь-яку цифрову екосистему. Стандартний порт для штатива адаптується до різних варіантів встановлення, забезпечуючи стійкість монітора під час роботи або творчих пошуків. З інноваційним ASUS ZenScreen Fold OLED користувачі зможуть відчути майбутнє цифрових технологій.

Революція технологій візуалізації: смарт-окуляри ASUS AirVision M1

З новітніми окулярами ASUS AirVision M1 користувачі отримають нові візуальні можливості. Ці окуляри змінюють уявлення про перегляд завдяки дисплею Micro OLED із роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080), неймовірною яскравістю 1100 кд/м2, піксельною щільністю 58 пікселів на градус і колірним охопленням 95% DCI-P3, що забезпечує безпрецедентну яскравість і деталізацію. AirVision M1 має кут огляду 57° у вертикальній площині та коефіцієнт пропускання 60%, створюючи неймовірні відчуття під час використання. Завдяки підтримці позиціонування з трьома ступенями свободи (3DoF) та інтуїтивно зрозумілому програмному інтерфейсу, AirVision M1 дозволяє користувачам закріплювати екран у певному місці, забезпечуючи підвищений рівень контролю і комфорту. AirVision M1 надає користувачам можливість створювати кілька віртуальних екранів у форматах 16:9, 21:9 і 32:9, пропонуючи абсолютну універсальність.

Окуляри оснащені інтуїтивно зрозумілою сенсорною панеллю на лівій дужці, яка полегшує такі дії, як регулювання яскравості, активація 3D-режиму та закріплення екрана. Порт USB-C з підтримкою режиму DisplayPort Alt Mode забезпечує зручність підключення та сумісність з різними пристроями. AirVision M1 оснащені сертифікованою TUV технологією фільтрації синього світла й усунення мерехтіння, а також мікрофонами та динаміками з функцією шумозаглушення, що забезпечують ефект занурення. Ці смарт-окуляри відрізняються від інших окулярів на ринку тим, що вони забезпечують конфіденційність контенту. Вміст користувацького інтерфейсу залишається невидимим для сторонніх, забезпечуючи приватність і безпеку перегляду – революційний крок у майбутнє смарт-окулярів.

ASUS ZenWiFi BQ16 Pro: mesh-система для розумного дому

Ще одним важливим анонсом виставки став дебют mesh-системи ASUS ZenWiFi стандарту Wi-Fi 7, яка забезпечує безперебійний перехід між вузлами (роумінг) і виняткову продуктивність для сучасних осель. Завдяки підтримці стандарту Wi-Fi 7, зокрема каналів 320 МГц і модуляції 4K-QAM, швидкість передачі даних із пристроями серії ZenWiFi BQ може досягати 30 000 Мбіт/с. Чотиридіапазонна модель ZenWiFi BQ16 Pro гарантує роботу мережі впродовж багатьох років завдяки підтримці стандартів Wi-Fi 6E і Wi-Fi 7, при цьому для бездротового магістрального (backhaul) каналу використовується окремий діапазон частот. Функція WiFi 7 Multi-link Operation дає змогу збільшити швидкість передачі даних у магістральному з’єднанні шляхом об’єднання трьох частотних каналів, а перемикання діапазонів, кероване штучним інтелектом, підвищує ефективність роботи мережі. Технологія ASUS AiMesh дозволяє легко розширювати mesh-мережу за допомогою сумісних маршрутизаторів ASUS стандарту Wi-Fi 7.

Впровадження функції Smart Home Master спрощує налаштування й керування власними підмережами за допомогою мобільного застосунку ASUS Router: він пропонує мережу для IoT-пристроїв, Wi-Fi для дітей і VPN-мережу. Користувачі зможуть легко керувати пристроями IoT, що працюють в окремій підмережі (з власним SSID), гарантувати безпечну роботу в Інтернеті для дітей за допомогою окремої «дитячої» підмережі, а також підключатися до VPN-з'єднання в один дотик до екрана. Крім того, ZenWiFi BQ16 Pro – це пристрій із підтримкою швидкості до 10 Гбіт/с, готовий до нової ери широкосмугового зв’язку. Серія mesh-систем ASUS ZenWiFi BQ пропонує рішення, що наближають впровадження інноваційних технологій розумного дому.

NUC 14 PRO: нове ім’я, незмінна потужність

ASUS продовжує розвивати лінійку пристроїв NUC, пропонуючи нову серію цих портативних комп’ютерів, NUC 14 Pro. Нові моделі NUC 14 Pro та NUC 14 Pro+ поєднують у собі якість Intel NUC з новими можливостями. NUC 14 Pro виконаний у корпусі 4x4 з матовим текстурованим покриттям і знімною верхньою панеллю, а NUC 14 Pro+ – у новому корпусі 5x4, виготовленому з високоякісного анодованого алюмінію. Моделі NUC 14 Pro сумісні з Windows 11, Windows 11 IoT Enterprise і різними дистрибутивами Linux, що робить їх універсальними пристроями для забезпечення динамічних обчислювальних ресурсів, адаптованих до потреб користувача. Оснащені процесорами Intel до моделі Core Ultra 9 з тактовою частотою до 5,1 ГГц, інтегрованою графікою Intel Arc і технологією Intel vPro®, ці потужні настільні системи змінюють уявлення про обчислювальні можливості компактних комп’ютерів.

Моделі NUC Pro є першими в лінійці пристроями, які можуть оснащуватися до 96 ГБ пам’яті DDR5-5600, двома SSD NVMe x4 і BIOS з підтримкою адаптерів. Завдяки широкому набору інтерфейсів серія NUC 14 Pro гарантує неперевершені можливості підключення різноманітних пристроїв. Вони підтримують одночасне підключення до чотирьох моніторів завдяки двом портам HDMI 2.1 (TMDS) і двом портам Thunderbolt 4 (в залежності від моделі). Завдяки двом слотам для встановлення швидкісних твердотільних накопичувачів і можливості розширення дискової підсистеми ці рішення задовольняють різноманітні потреби користувачів у зберіганні даних.

Відсутність гвинтів для кріплення накопичувачів спрощує встановлення, роблячи його швидшим, простішим і безпечнішим. Завдяки тонкому й водночас міцному корпусу з матовим текстурованим (Pro) або анодованим алюмінієвим (Pro+) покриттям панелей, знімній верхній панелі й монтажній пластині стандарту VESA, ці настільні комп’ютери малого формфактору впишуться в будь-який робочий простір. Пристрої супроводжуються трирічною обмеженою гарантією ASUS. Окрім готових до роботи міні-ПК з операційною системою, лінійка NUC пропонує користувачам також плати для модернізації наявних комп’ютерів і комплекти для складання міні-ПК без операційної системи.

Fanless Chromebox (CF40): надійна й безшумна конструкція

ASUS Fanless Chromebox CF40 – це революційне рішення для бізнесу, розроблене для сучасних офісів, яким потрібен надійний і достатньо продуктивний комп’ютер. Оснащений процесором Intel Celeron® N4500 із графічним ядром Intel UHD Graphics, він забезпечує безперебійну роботу, зберігаючи комфорт робочого середовища. Його зручна конструкція з двома виходами HDMI і підтримкою USB-C задовольняє різноманітні потреби користувачів у підключенні пристроїв. Fanless Chromebox CF40 розроблено для продуктивної роботи: він спрощує обслуговування та працює під управлінням захищеної й завжди актуальної операційної системи.

Завдяки централізованим хмарним засобам Google Admin Console забезпечується адміністрування й обслуговування системи без зайвих зусиль, що гарантує ефективність і безпеку. Інноваційна безвентиляторна система охолодження CF40 значно підвищує довговічність пристрою й дозволяє використовувати весь потенціал функцій Chrome Enterprise. Це робить пристрій ідеальним рішенням для використання в системах, що працюють цілодобово, наприклад, у цифрових табло або кіосках.

ASUS ExpertBook B5 (B5404/B5604): бізнес-ноутбук зі штучним інтелектом 

Створений для задоволення зростаючих потреб сучасних професіоналів в інструментах для віддаленої роботи, ASUS представила ExpertBook B5 – доступний у 14- і 16-дюймових версіях бізнес-ноутбук із підтримкою технологій штучного інтелекту. Пристрій оснащений новітнім процесором Intel Core Ultra 7, доповненим трьома ШІ-рушіями, що забезпечують наступне покоління бізнес-функцій, а також покращеною системою безпеки на основі ШІ. Завдяки відеокарті NVIDIA GeForce RTX 2050, двом твердотільним накопичувачам і до 64 ГБ оперативної пам'яті DDR5 ноутбук забезпечує високу продуктивність під час виконання повсякденних бізнес-завдань.

Виконаний у надлегкому суцільнометалевому корпусі вагою лише 1,29 кг (у 14-дюймовій версії), B5 – це ретельно продумане рішення, що поєднує в собі потужність із застосуванням технологій штучного інтелекту та безпрецедентну портативність. Корпус із магнієво-алюмінієвого сплаву, протестований на відповідність вимогам військово-промислового стандарту США (MIL-STD), означає високу надійність і довговічність. Підтримка мереж 4G LTE та Wi-Fi 7 (лише в моделі CMA) гарантує безперебійну роботу в мобільних умовах.

ExpertBook B5 виходить за рамки звичайних ноутбуків, пропонуючи користувачам розширені можливості підключення, зокрема порт Thunderbolt 4, можливість підключення трьох зовнішніх моніторів із роздільною здатністю 4K, а також порт Ethernet RJ45 для використання в офісних умовах. Свідченням універсальності B5 є зручний екранний шарнір, що дає змогу розкласти екран ноутбука на 180°, а також сенсорний дисплей зі співвідношенням сторін 16:10 і тонкою рамкою, сумісний зі стилусом MPP 2.0.

Для зручності користувача в ньому реалізовані інтелектуальні технології покращення якості конференцій, як-от інфрачервона камера ASUS AiSense, система шумозаглушення на основі алгоритмів штучного інтелекту, а також режим ASUS Private View і зчитувач смарт-карт. ExpertBook B5 надає мобільним професіоналам можливість впевнено працювати в багатозадачному режимі. Цей стильний ноутбук у тонкому корпусі поєднує в собі інноваційні технології нового покоління, безпеку й мобільність.

ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus (CX5403): перший Chromebook Plus із процесором Intel® Core™ Ultra

Орієнтований на керівників і менеджерів середньої ланки сучасних компаній, ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus є втіленням інновацій і екологічності. Цей перший Chromebook у серії Expert оснащений новітнім процесором Intel Core Ultra, оперативною пам’яттю LPDDR5X обсягом до 16 ГБ, накопичувачем на 512 ГБ і модулем Wi-Fi 6E для ефективної співпраці в режимах онлайн і офлайн. CX54 – це взірець екодизайну, виготовлений із використанням відновлюваних джерел енергії та на 30% – з постпромислових перероблених матеріалів. Його суцільнометалевий корпус важить лише 1,3 кг і має елегантне сріблясте покриття Fog Silver, що демонструє естетику преміумкласу.

Пристрій оснащено 14-дюймовим NanoEdge-дисплеєм із роздільною здатністю WQXGA, співвідношенням сторін 16:10 і 100% колірним охопленням гами DCI-P3. Цей сенсорний екран підтримує стилус USI для роботи над творчими проєктами. Два порти Thunderbolt 4, два порти USB 3.2 Gen 2 і один порт HDMI 2.1 дають змогу підключити до Chromebook до трьох моніторів із роздільною здатністю 4K та інші периферійні пристрої. Оснащений 8-мегапіксельною камерою й засобами для проведення відеоконференцій із технологіями штучного інтелекту, CX54 гарантує впевненість у проведенні презентацій у будь-яких умовах. Захист даних гарантується завдяки датчику відбитків пальців, шторці вебкамери, модулю безпеки Google Titan C2, а також інструментам керування корпоративного рівня, таким як Zero-Touch Enrollment і Google Admin Console.

ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus – це не просто ноутбук, а комп’ютер найвищого рівня, що бездоганно поєднує в собі продуктивність, безпеку й мобільність. Це ідеальний компаньйон для професіоналів, які часто бувають у відрядженнях, або які працюють удома чи в офісі та завжди прагнуть до досконалості, де б вони не були.

ASUS ExpertCenter D5/D7/D9: функціональність, практичність, екологічність

Настільні комп’ютери ASUS ExpertCenter D7 SFF (D700SER) і ASUS ExpertCenter D9 Mini Tower (D901MDR) – поєднання естетики та функціональності. Завдяки витонченому ультракомпактному корпусу об’ємом 8,6 л і 15,9 л відповідно, ці комп’ютери забезпечують максимальну продуктивність без жодних компромісів. Кожен аспект цих пристроїв, від компактного формфактору до новітніх процесорів Intel 14-го покоління (Raptor Lake Refresh S) і повнорозмірних відеокарт NVIDIA RTX 4060, гарантує оптимальну потужність для вимогливих робочих завдань, а також баланс між естетикою, адаптивністю та загальною продуктивністю. Конструкція корпусу, що не потребує інструментів для доступу до внутрішніх компонентів, у поєднанні з інноваційним розміщенням компонентів і прокладанням кабелів, покликана підвищити ефективність і зручність модернізації, а також зменшити навантаження на ІТ-фахівців.

Центральне місце у цих рішеннях займають питання безпеки: опціональний модуль TPM, слот для замка Kensington, служби ASUS Pre-Deployment Service (APDS) та ASUS Endpoint Management Service (AEMS), призначені захистити бізнес від витоку даних. Дотримуючись принципів екологічної відповідальності, настільні комп’ютери ExpertCenter виготовлені з постпромислових перероблених матеріалів, а також оснащені новим 500-ватним блоком живлення формату TFX з «платиновою» сертифікацією та інтелектуальним вентилятором, що підвищує енергоефективність. Протестовані за військово-промисловим стандартом США MIL-STD 810H, вони гарантують довговічність у будь-якому робочому середовищі.

Настільні комп’ютери ASUS серії ExpertCenter поєднують в собі неперевершену продуктивність, безпеку та екологічність. Завдяки синергії інновацій і енергоефективності ці пристрої дають змогу компаніям досягати успіху в постійно мінливому цифровому ландшафті. Серія ASUS ExpertCenter – це не просто настільні комп’ютери, це історія прогресу, де інтелектуальний дизайн гармонійно поєднується з енергоефективністю й екологічністю, змінюючи майбутнє комерційних комп’ютерів.

Аксесуари ASUS: вдосконалення та інновації, що покращують якість життя

Компанія ASUS бездоганно поєднує периферійні пристрої і аксесуари зі своїм різноманітним асортиментом продукції, демонструючи прихильність бренду до створення інноваційних технологій. Усвідомлюючи важливість цих пристроїв як складової, що покращує роботу користувачів, ASUS ретельно підходить до розробки конструкції клавіатур, мишей, адаптерів, док-станцій та інших пристроїв. Вони легко вписуються в різноманітні цифрові середовища, задовольняючи унікальні потреби користувачів у різних галузях. Спираючись на концепцію дизайнерського мислення (Design Thinking), ASUS надає пріоритет інноваціям, які доповнюють і покращують продуктивність і зручність користувача під час виконання повсякденних завдань.

ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock: рішення «12-в-1» для творців

Док-станція ASUS Triple 4K Thunderbolt 4 Dock – це комплексне рішення «12-в-1», яке трансформує робочий простір. Завдяки двом портам HDMI 2.1 цей пристрій підтримує можливість підключення декількох моніторів із високою роздільною здатністю, наприклад, 8K-монітора з частотою оновлення 60 Гц, двох 4K-моніторів з частотою оновлення 120 Гц або трьох 4K-моніторів з частотою оновлення 60 Гц. Завдяки швидкості передачі даних до 40 Гбіт/с і підтримці двох карт пам’яті SD, ця док-станція робить ефективнішою роботу з файлами. Пристрій також пропонує порт Ethernet 2,5 Гбіт/с для швидкого підключення до мережі та функцію Smart Charging потужністю до 100 Вт для забезпечення живлення й заряджання пристроїв. Витончений алюмінієвий корпус оснащений регульованою підставкою з фіксатором, який дозволяє закріпити пристрій на краю столу або на задній панелі монітора. Ця док-станція поєднує в собі стиль і функціональність, що робить її ідеальним помічником для організації роботи в багатозадачному середовищі й підвищення ефективності на будь-якому робочому місці.

Ігрові ноутбуки ASUS TUF GAMING

ASUS TUF Gaming A16 FA607 і ASUS TUF Gaming F16 FX607: надійні ноутбуки для справжніх геймерів


ASUS TUF Gaming F16 – це надзвичайний ігровий ноутбук, створений для захопливих ігрових вражень, що пропонує першокласну продуктивність, надійність військового рівня та новітній дисплей. Оснащений процесором Intel Core i9 14900HX 14-го покоління й відеокартою NVIDIA RTX 4070 із технологією NVIDIA Advanced Optimus, він легко й точно впорається з найвимогливішими іграми. Його побратим на платформі AMD, ASUS TUF Gaming A16 FA607, оснащений процесором AMD Ryzen 9 7845HX і відеокартою NVIDIA RTX 4070 для ноутбуків з технологією NVIDIA Advanced Optimus, що забезпечує виняткову продуктивність у ресурсномістких іграх. Обидва ноутбуки пройшли випробування за військово-промисловим стандартом MIL-STD-810H, що гарантує виняткову міцність і надійність під час інтенсивних ігор. Їхня конструкція включає вентилятори Arc Flow з 84 лопатками й пиловий фільтр для ефективного розсіювання тепла, що дає змогу підтримувати оптимальну продуктивність під час тривалих ігрових сеансів. TUF Gaming F16 і A16 оснащені приголомшливим 16-дюймовим дисплеєм зі співвідношенням сторін 16:10 і високою частотою оновлення – до 165 Гц. Завдяки IPS-дисплею з роздільною здатністю Full HD або 2,5K геймери можуть насолоджуватися чіткими деталями, яскравими кольорами й швидким часом відгуку 3 мс, що підсилюється технологією NVIDIA G-SYNC® для комфортного ігрового процесу. Ноутбуки мають надзвичайно тонку екранну рамку, завдяки чому співвідношення екрана до корпусу становить цілих 90%.

TUF Gaming A16 доповнює ігрові враження насиченим, деталізованим звучанням завдяки технологіям Hi-Res Audio та Dolby Atmos®. Він також обладнаний вбудованою HD-камерою для безперешкодного спілкування під час гри, твердотільним накопичувачем PCIe 4.0 ємністю 2 ТБ для зберігання даних і інтерфейсом Thunderbolt 4 для підключення різноманітних сумісних пристроїв. Обидва ноутбуки створені для максимальної продуктивності: вони оснащені двоканальною пам’яттю DDR5-5600 і твердотільним накопичувачем PCIe 4.0 місткістю до 2 ТБ для безперебійної роботи в багатозадачному режимі й швидкого опрацювання даних. ASUS TUF Gaming F16 і TUF Gaming A16 є прикладом прагнення ASUS дарувати ігровий досвід найвищого рівня, перевершуючи очікування й змінюючи уявлення про мобільний геймінг. Із цими ультрасучасними пристроями користувачі можуть розкрити свій ігровий талант будь-де й будь-коли.

ASUS TUF Gaming F15/17 і A15/17 (FX507/707, FA507/707): потужні, витривалі

Ноутбуки ASUS TUF Gaming F15/17 і A15/17 оснащуються процесорами Intel Core i9 13900H (F15/17) або AMD Ryzen 9 Zen 4 (A15/17) з чудовою підтримкою багатозадачності. Користувачі можуть насолоджуватися плавною ігровою графікою завдяки новітнім відеокартам серії GeForce RTX 40 для ноутбуків, які забезпечують високу частоту кадрів навіть за роздільної здатності 1440p. Спеціальний мультиплексор (MUX Switch) і технологія NVIDIA Advanced Optimus разом із технологією DLSS на основі алгоритмів ШІ забезпечують надзвичайно плавний рух і підвищену частоту кадрів у сумісних іграх. Завдяки MUX Switch і технології NVIDIA Advanced Optimus ноутбук автоматично оминає інтегроване графічне ядро під час виведення зображення в іграх, що підвищує продуктивність і зменшує затримки.

Усі моделі 2024 року оснащені MUX Switch і підтримують зручний апгрейд дискової підсистеми, пропонуючи вільний слот M.2 для встановлення додаткового твердотільного NVMe-накопичувача PCIe Gen 4x4. Вони мають удосконалену систему охолодження з двома вентиляторами Arc Flow з 84 лопатками, які створюють на 13% більш потужний потік повітря, а також тихішу роботу, ніж попередні версії. Крім того, таке рішення дає можливість графічному процесору працювати на вищій потужності. Сімейство ноутбуків ASUS TUF Gaming 2024 модельного року гарантує геймерам цілковиту перевагу над супротивниками.

Розширена екосистема TUF Gaming

Материнська плата ASUS TUF Gaming Z790-BTF WiFi, відеокарта ASUS TUF Gaming GeForce RTX 40 Series BTF White Edition, корпус GT302 White Chassis

Останні доповнення до екосистеми ASUS Advanced BTF, представленої на минулій виставці Computex, яка дозволяє створювати акуратні збірки з меншою кількістю видимих кабелів, дають змогу користувачам зануритися в майбутнє ігор.

Створена для безкомпромісної продуктивності, нова материнська плата TUF Gaming Z790-BTF WiFi у білосніжному виконанні встановлює нові стандарти дизайну Advanced BTF, а також є першою материнською платою TUF Gaming у білому кольорі. Її слот для встановлення потужної відеокарти та вдосконалений радіатор M.2 забезпечують можливості рішень найвищого рівня, а QLED-індикатор і функція розпізнавання модулів DRAM дозволяє легко знаходити й усувати несправності. Користувачі можуть насолоджуватися високою якістю з’єднання завдяки антені ASUS White WiFi Q-Antenna, а також елегантним та уніфікованим дизайном плати з прихованим роз’ємами, який ідеально підходить для корпусу TUF Gaming GT302 White Chassis. Ця материнська плата бездоганно гармонує з відеокартою TUF Gaming GeForce RTX 40 Series BTF White Edition, утворюючи з нею єдину потужну систему.

TUF Gaming GeForce RTX 40 Series BTF White Edition відкриває користувачам нову еру відеокарт. Нові графічні процесори дозволять відчути видатні можливості цих відеокарт, конструкція яких була повністю оновлена, щоб стати основною частиною екосистеми BTF.

Новітні корпуси ASUS Proart

Корпус ProArt PA602: виняткова ефективність охолодження й зручність

Також на виставці CES було представлено новітній корпус ProArt. Завдяки відкритій передній панелі з широкими вентиляційними отворами й двом товстим 200-міліметровим фронтальним вентиляторам ProArt, цей корпус забезпечує потужний повітряний потік із мінімальним рівнем шуму. Два дефлектори точно спрямовують охолоджувальне повітря, щоб підтримувати оптимальну температуру для критично важливих компонентів, як-от центральний процесор, відеокарта й система живлення. Великий внутрішній простір дозволяє розмістити великі компоненти, зокрема материнські плати завдовжки до 12 дюймів і завширшки до 10,9 дюйма, а також підтримує «баштові» кулери заввишки до 190 мм або системи рідинного охолодження з верхнім радіатором довжиною до 420 мм. Для зберігання даних передбачено гнучкі можливості: можна встановити до восьми 2,5-дюймових твердотільних накопичувачів або до чотирьох 3,5-дюймових жорстких дисків.

Цей корпус пропонує уніфіковану передню панель інтерфейсів і передбачає обслуговування без використання інструментів завдяки бічним панелям, які розблоковуються однією кнопкою. Зручність повсякденного використання досягається завдяки великій кількості портів USB на передній панелі, зокрема швидкісному порту USB-C (20 Гбіт/с), а також механічному блокуванню кнопки ввімкнення для запобігання випадковому натисканню. Знімні пилові фільтри на кількох панелях і інтелектуальний світлодіодний індикатор на передній панелі полегшують захист середовища від пилу. Завдяки витонченому мінімалістичному дизайну й боковій панелі із загартованого скла, цей корпус має вишуканий естетичний вигляд, що доповнить будь-який робочий простір.

На додаток до вже наявних материнських плат, відеокарт і моніторів ProArt, цього року ASUS значно розширила асортимент цієї лінійки, представивши корпус і систему рідинного охолодження ProArt. Така цілісна екосистема надає користувачам повний спектр компонентів і периферійних пристроїв, які легко інтегруються між собою, забезпечуючи уніфіковані й адаптовані до потреб користувачів можливості.

Теги:ASUSCES

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна