Infinix представила технологію E-Color на CES 2024: персоналізація смартфона нового рівня

22:30, 11.01.2024

Infinix представила технологію E-Color Shift на найбільшій технологічній виставці CES 2024, Лос-Анжелес, США.

Що наразі відомо про технологію?

E-Color Shift від Infinix дозволяє змінювати та підтримувати яскраві кольори панелей смартфонів без споживання енергії. Технологія E-Color Shift отримала престижну нагороду Omdia Innovation Award на ShowStoppers CES 2024 у категорії «Аудіотехнології, мобільний зв’язок і обладнання для домашніх розваг».

Технологія змінює персоналізацію смартфона, забезпечуючи широкі налаштування для корпусу панелі. Ця технологія використовує мікроструктури, поле всередині якої змінюється, змушуючи частинки відповідного кольору рухатися та відображати потрібні кольори. Цей інноваційний підхід дозволяє корпусу телефону змінювати «обкладинку» за бажанням, зберігаючи дисплей без споживання енергії.

Infinix також представила свої концептуальні пристрої AirCharge і Extreme-Temp Battery, спрямовані на революцію в мобільній індустрії за допомогою новітніх і найкращих технологій.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Samsung представила концепцію «AI для всіх» на виставці CES 2024Samsung представила концепцію «AI для всіх» на виставці CES 202411:02 11.01.2024

    Компанія Samsung Electronics Co. Ltd поділилася своїм баченням того, як технологія штучного інтелекту (AI) дозволить користуватися пристроями зрозуміліше та зручніше. Презентуючи ці ідеї на пресконференції в рамках виставки CES® 2024, Samsung разом зі своїми партнерами розповіли про технології, що лежать в основі цього бачення.

  • LG SIGNATURE OLED T 4K  - перший у світі бездротовий прозорий OLED-телевізор переосмислює враження від екрануLG SIGNATURE OLED T 4K - перший у світі бездротовий прозорий OLED-телевізор переосмислює враження від екрану10:33 11.01.2024

    LG Electronics (LG) представляє перший у світі бездротовий прозорий телевізор OLED на виставці CES 2024. LG Signature OLED T — це справжнє технологічне диво, яке поєднує в собі прозорий OLED-екран 4K і технологію бездротової передачі відео та аудіо від LG, щоб створити неймовірні враження від екрана так, як це раніше було неможливо.

  • ASUS Republic of Gamers демонструє ігрові новинки на CES 2024ASUS Republic of Gamers демонструє ігрові новинки на CES 202410:19 11.01.2024

    Бренд ASUS Republic of Gamers (ROG) анонсував широкий спектр першокласних високопродуктивних пристроїв на своєму віртуальному заході, який пройшов у межах виставки CES® 2024.


купить телефон в Одесі, Україна