Автоматична реєстрація ТОВ тепер доступна на порталі Дія

22:59, 26.08.2022

24 серпня, у День Незалежності України, запускаємо нову послугу порталі Дія – автоматична реєстрація ТОВ. Тепер відкрити власне підприємство можна за 2 секунди. Ніяких бюрократичних квестів, збору папірців та годин в чергах. Кілька кліків і ви ТОВ.

Як зареєструвати ТОВ на порталі Дія:

  • авторизуйтеся на порталі Дія та оберіть послугу;
  • заповніть заяву на реєстрацію ТОВ, вкажіть необхідні дані;
  • підпишіть заяву електронним підписом;

після цього система автоматично сформує та надішле вашу заяву на реєстрацію ТОВ.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Україна та Велика Британія підпишуть угоду про цифрову торгівлюУкраїна та Велика Британія підпишуть угоду про цифрову торгівлю02:58 26.08.2022

    Над текстом угоди працюватимуть Мінцифра, Міністерство економіки України та Міністерство зовнішньої торгівлі Великої Британії. Ми станемо другою країною світу, що підпише угоду про цифрову торгівлю з Великою Британією. Раніше Digital Economy Agreement було укладено з Сінгапуром.

  • Перші 227 підприємців отримали мікрогранти за програмою єРоботаПерші 227 підприємців отримали мікрогранти за програмою єРобота02:51 26.08.2022

    З 1 липня запустили програму єРобота, де всі охочі можуть подати заявку на порталі Дія, щоб отримати грант від держави на розвиток бізнесу. За кошти можна буде придбати обладнання, закупити сировину або оплатити оренду приміщення.

  • Хостинг: назначение, виды, советы по выборуХостинг: назначение, виды, советы по выбору02:43 26.08.2022

    Любой пользователь Интернета просматривает огромное количество всевозможных сайтов. Возникает вопрос: где они хранятся? Чтобы ответить на него, следует разобраться, что такое хостинг?


купить телефон в Одесі, Україна