Бета-тестування спільної кампанії в Halo Infinite вже доступне на ПК та Xbox

21:33, 18.07.2022

Відбувся запуск бета-тестування спільної кампанії Halo Infinite. Воно стало доступним учасникам програми Halo Insider на ПК та Xbox. Тепер гравцям не потрібно протистояти Вигнаним наодинці — вони можуть робити це з товаришем-Спартанцем.

Студія 343 Industries запустила бета-тестування спільної кампанії, надавши гравцям можливість випробувати її до того, як кооперативний розрахований на багато користувачів режим буде доступний всім у серпні цього року. В даний час у беті можуть брати участь всі гравці на Xbox, які володіють кампанією Halo Infinite (у тому числі через Xbox Game Pass). На ПК користувачі Steam, які раніше підписалися на програму Halo Insider, також мають доступ.

У спільній бета-версії Halo Infinite ви та троє ваших друзів (кросплей між ПК та Xbox підтримується) можете приєднатися до кампанії, щоб разом проходити її місії та дослідити відкритий світ. Весь досягнутий прогрес зберігається для всіх користувачів, але не буде перенесений на повну версію шутера після закінчення «бети». Усі предмети колекціонування, отримані під час спільної гри, також відкриваються всім членів групи.

Спільна кампанія також підтримує повторення місій. Крім того, можна зберегти дві поточні місії в будь-який момент, якщо ви і ваші товариші по команді захочете переключитися між ними. Зрештою, в кооперативному режимі включено дружній вогонь, а гравці не можуть відходити від своїх союзників на відстань понад 300 метрів, інакше їх буде вбито за те, що «пішли в самоволку».

Бета-тестування завершиться 1 серпня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна