Blackview BV7200 може стати найнадійнішим смартфоном 2022 року: новий витік інформації

11:54, 23.10.2022

Сьогодні, коли все більше і більше людей шукають активних пригод, таких як дайвінг, стрибки з парашутом або скелелазіння та просто проводять більше часу на природі, попит на високоякісні міцні смартфони, які могли б задовольнити потреби більш екстремального використання в різних екстремальних сценаріях, значно зростає. Щоб задовольнити ці потреби, очікується, що 1 листопада Blackview, провідний виробник надійних телефонів, який завжди прагне виробляти пристрої, які можуть витримувати складні умови, випустить свій новий Blackview BV7200, який запропонує найнадійніші компоненти для використання в екстремальних сценаріях без будь-яких турбот.

В Інтернеті з’явилося кілька витоків інформації про цікаві характеристики BV7200, зокрема рівень водонепроникності IP68 і IP69K, підтримку військових стандартів MIL-STD-810H, оновленого з MIL-STD-810G, камери 8 МП + 50 МП, 6 ГБ оперативної пам’яті + розширення до 4 ГБ і 128 ГБ постійної пам’яті, причому ROM матиме розширення до 1 TB за рахунок карт пам’яті, 5180 мАг акумулятор. Ось що ми вже знаємо про BV7200.

Очікувані характеристики Blakview BV7200

https://s.click.aliexpress.com/e/_opUnvPb

Підвищений військовий стандарт захисту від падіння: MIL-STD-810H, оновлено з MIL-STD-810G

Кажуть, що BV7200 має найвищий військовий стандарт захисту MIL-STD-810H. Незалежно від того, чи досліджуєте ви полярний полюс чи пустелю, збираєтесь у пригоду в джунглях із BV7200, кидаєте його з висоти 1,8 метра чи наїжджаєте на нього великим транспортним засобом, він усе ще залишиться неушкодженим і продуктивним. BV7200 витримає екстремальні випробування та стане надійним партнером як для пригод, так і для роботи.

Підвищений рівень водонепроникності: IP68 і IP69K

Згідно з офіційними даними, Blackview BV7200 має сертифікат IP68/IP69K, що є суттєвим покращенням у захисті під час використання поза приміщеннями. У той же час він ідеально поєднується з матеріалами корпусу: подвійним формуванням з м’якої гуми TPU і боковою рамою з алюмінієвого сплаву. Міцна конструкція - зовнішня та внутрішня, робить його стійким бійцем, здатним протистояти суттєвій перешкоді. Незалежно від того, чи йдете ви в похід по крутій і невідомій горі, досліджуєте брудні джунглі далеко від міста чи працюєте на будівництві та впускаєту з рук телефон сотні разів під час роботи, BV7200 підтримає вас і залишить на зв’язку.

Інші технічні характеристики: потужний та з великим потенціалом

Ви ніколи не заблукайте з багатофункціональною навігаційною системою 4-в-1 Blackview BV7200, ви завжди знайдете правильний напрямок. Очікується, що BV7200 матиме зручну кнопку відбитка пальця та живлення 2-в-1 для більш лаконічного вигляду та більш зручного способу розблокування смартфона. До речі, його функція зворотного заряджання дозволяє не відчувати паніки, коли ви в надзвичайній ситуації. Blackview BV7200, ймовірно, буде пропонуватись з функцією NFC для використання Google Pay, покупки квитків у громадському транспорті та зручного обміну файлами з іншими смартфонами.

Надзвичайна камера: головна основна камера 50 МП Samsung ISOCELL JN1 + фронтальна камера Samsung S5K4H7 8 МП

З метою забезпечення чіткішої якості зображення для прихильників займатися спортом на відкритому повітрі, які люблять фотографувати, Blackview BV7200 оснащено 8-мегапіксельною фронтальною камерою Samsung S5K4H7 та 50-мегапіксельною основною задньою камерою Samsung ISOCELL JN1, що забезпечує до 16% покращеної світлочутливості завдяки технології об'єднання 4х пікселів в один.

Надширококутна камера з кутом 117 градусів та ультрамакро 8-мегапіксельна задня камера

Слід зазначити, що BV7200 буде оснащено заднім ультрамакрооб’єктивом на 8 МП, який спрощує зйомку дрібних об’єктів зблизька. Зробити різке зображення капілярів листя або спостерігати за плямистою спиною сонечка за допомогою BV7200 тепер можна досягти з покращеною чіткістю та реалістичними кольорами. Крім того, маємо датчик камери, який підтримує надшироку зйомку на 117 градусів, завдяки якій у кадр можна вмістити більше пейзажу.

Індивідуальний режим камери: режим AI Beauty + Face Fill Light + режим HDR2.0 + нічний режим 2.0 + підводний режим + відеозапис 1080P

Відповідно до офіційного витоку, Blackview BV7200 надасть усі переваги фотозйомки для різних сценаріїв зйомки, включаючи режим краси зі штучним інтелектом і режим освітлення обличчя. Ви можете легко насолоджуватися селфі студійного рівня вдома з оновленим HDR2.0, нічним режимом 2.0, підводним режимом, записом відео у форматі 1080P.

Процесор: восьмиядерний MediaTek Helio G85

Що стосується центрального процессора, то Blackview BV7200, як очікується, поставляється з восьмиядерним MediaTek Helio G85 в поєднанні з 6 ГБ оперативної пам'яті та розширенням до 4 ГБ. Що стосується обсягу пам’яті, Blackview BV7200, ймовірно, має 128 ГБ постійного накопичувача і до 1 ТБ на карті, що дозволяє користувачам зберегти зображення, відео та звук своїх чудових моментів у житті та на природі.

Батарея: акумулятор на 5180 мАг із швидкою зарядкою 18 Вт

BV7200, ймовірно, буде розроблено з більшою батареєю на 5180 мАг із швидкою зарядкою потужністю 18 Вт. Очікується, що смартфон протримається до 621 годин роботи в режимі очікування. Насолоджуйтесь цим, і ви завжди будете на крок швидшими під час своїх подорожей. Blackview BV7200 створений для тривалої роботи на свіжому повітрі, але при цьому має товщину всього 16 мм і легкий корпус в 285 г.

Режим роботи в рукавичках

Кажуть, що Blackview BV7200 має адаптивний режим роботи в рукавичках, завдяки якому міцний телефон здатний реагувати на різні умови роботи в рукавичках. Незалежно від того, чи ви носите бавовняні рукавички, спеціальні рукавички для смартфонів або зварювальні рукавички на будівельних майданчиках чи робочих місцях, BV7200 дозволяє використовувати їх, не знімаючи.

Оригінальний світловий індикатор на корпусі

Очікується, що Blackview BV7200 постачатиметься з індикатором зворотного зв’язку для сповіщень у режимі реального часу, що зніме всі ваші занепокоєння та виправдає всі ваші очікування. Немає потреби розблоковувати екран, щоб знати, чи ви щойно отримали сповіщення чи дзвінок, оскільки світловий індикатор розповість вам про все.

Серед усіх великих переваг Blackview BV7200 найбільше нас дивує його ціна, нижча за середню, яка становить $249,99–321,99. Але щодо автентичності цього, нам доведеться дочекатися світової прем’єри BV7200 1 листопада. Залишайтеся з нами для отримання додаткової інформації.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна