Blackview представляє абсолютно новий флагманський надійний смартфон - BV9200

07:00, 09.01.2023

Blackview — це процвітаючий технологічний бренд, який спеціалізується на міцних та захищених смартфонах для тих, хто надає перевагу активному стилю життя та виживання в складних умовах. З акцентом на якість та досвід, усі продукти Blackview проходять суворі стандарти та процеси тестування, щоб забезпечити максимально позитивну взаємодію з користувачем. Завдяки багаторічному досвіду Blackview невпинно прагне до ідеальної синергії функціонального задоволення та інноваційних технологій у міцних телефонах, про що свідчить їх нова модель - Blackview BV9200.

https://s.click.aliexpress.com/e/_ok9Po6l

Нижче перераховані деякі основні переваги Blackview BV9200.

Компанія Blackview підтвердила, що незабаром дебютує абсолютно новий флагманський надійний смартфон BV9200 з оновленим інтерфейсом Doke OS 3.1. Blackview BV9200 розроблений, щоб запропонувати користувачам надійний телефон із 5 великими оновленнями, включаючи розваги, час автономної роботи, ефективність, індивідуальність і практичність.

5 суттєвих оновлень у Blackview BV9200

NO.1 Розваги: 6,6-дюймовий дисплей, звук Harman AudioEFX і камера ArcSoft

6,6-дюймовий дисплей: висока частота оновлення 120 Гц і висока роздільна здатність 2,4 K

Blackview BV9200 має якісний дисплей із великою діагоналлю 6,6-дюйми, який підтримує високу частоту оновлення 120 Гц і високу роздільну здатність 2,4 К, забезпечуючи яскраве враження від перегляду контенту. Він також пропонує користувачам майстерно продуманий дизайн завдяки легкому корпусу вагою 310 г і товщиною 13,66 мм у трьох варіантах кольору: чорному, помаранчевому та зеленому. Щоб користувачі могли максимально насолодитись комфортом для очей, дисплей BV9200 сертифіковано TUV Rheinland Low Blue Light, що допомагає зменшити вплив на очі шкідливого синього світла. Крім того, його міцний дисплей CORNING® GORILLA® GLASS 5 діє як надійний захист екрана від подряпин і падінь з висоти до 1,2 метра.

Звук Harman AudioEFX і подвійні динаміки Smart-PA BOX

Blackview BV9200 вперше підтримує Harman AudioEFX, що є значним кроком у розвитку звукової системи в надійних смартфонах. Коли ви слухаєте музику, дивитеся фільми, граєте в ігри або телефонуєте, смартфон задовольняє ваші потреби за допомогою інтелектуальних режимів, режимів музики, фільмів, ігор і голосу. Blackview BV9200 успішно приносить якість і насолоду преміум-аудіо як в Mercedes-Benz на смартфон. У інтелектуальному режимі якість звуку універсально оптимізована; музичний режим підсилює музичний ритм; режим фільму забезпечує живий стереозвук; ігровий режим допомагає відтворити звуковий ефект у грі, а голосовий режим ідеально усуває шум виклику. Крім того, ще одним доповненням до його звуку є подвійні динаміки smart-PA BOX, які забезпечують неймовірно високу якість голосу з максимальною гучністю.

Камера ArcSoft: фронтальна камера на 16 МП і основна камера на 50 МП + 8 МП

Що стосується камери, Blackview BV9200 демонструє прорив у продуктивності, покращивши відтворення кольорів на 30%. BV9200 оснащено 50-мегапіксельною основною камерою Samsung® JN1, яка значно покращує точність кольору зображення під час зйомки людей, об’єктів і пейзажів. Допоміжною камерою є основна камера на 8 МП, яка підтримує ультраширокий кут 120° і ультрамакрозйомку до 1 см. У результаті ви отримаєте приголомшливе архітектурне зображення за допомогою ультраширокої зйомки 120°, а також дивовижні зображення крихітного всесвіту великим планом за допомогою 1-сантиметрової ультрамакро-зйомки. Крім того, в смартфоні є 16-мегапіксельна камера на передній панелі, яка дає змогу робити точні фотографії незалежно від віку, статі та раси, забезпечуючи високу точність передачі кольору шкіри.

У Blackview BV9200 використовується технологія Arcsoft, яка підвищує продуктивність фотозйомки на 15%, дозволяючи вам у будь-який час зафіксувати захоплюючі моменти. Завдяки технології Arcsoft BV9200 оновлює режими фотографій до третього покоління за допомогою HDR Mode 3.0, Beauty Mode 3.0, Portrait Mode 3.0 і Panorama Mode 3.0. Режим HDR 3.0 робить зображення реалістичними в умовах високої контрастності; Beauty Mode 3.0 автоматично налаштовує ваш портрет, щоб створити візуально приємне фото; Портретний режим 3.0 дозволяє робити чіткі фотографії на розмитому фоні; Панорамний режим 3.0 допомагає робити зображення з подовженими полями огляду. Крім того, Blackview BV9200 оснащений іншими чудовими режимами камери, включаючи супер нічний режим, запис відео 2K 30 кадрів в секунду з ефектом краси та додатково підводний режим.

NO. 2 Оновлення терміну роботи акумулятора: велика батарея на 5000 мАг, швидка зарядка 66 Вт, бездротова зарядка 30 Вт і реверсивна зарядка 5 Вт

Більша конструкція BV9200 забезпечує більшу ємність батареї - 5000 мАг, яка підтримує до 500 годин у режимі очікування, 37,5 годин в режимі викликів, 19,5 годин в режимі відтворення музики, 12,5 годин в режимі перегляду веб-сторінок і 8,5 годин в режимі ігор. Смартфон також доповнений швидкою дротовою зарядкою на 66 Вт, що дозволяє поповнити потужний акумулятор на 20% всього за п’ять хвилин. Більше того, цього разу Blackview BV9200 пропонує оновлену бездротову зарядку для міцних смартфонів - вона на 30 Вт, що звільняє ваші руки під час заряджання. Щоб ще більше полегшити життя користувачам Blackview BV9200 може завдяки зворотній зарядці на 5 Вт, яка є ідеальним рішенням для швидкого заряджання повсякденних аксесуарів, особливо на вулиці. За допомогою Coulometer користувачі можуть постійно контролювати стан зарядки. Blackview BV9200 забезпечив захист заряджання за допомогою інтелектуальних і індивідуальних режимів для захисту від надмірного заряджання. Якщо це інтелектуальний захист від заряджання, телефон припинить зарядку, доки заряд акумулятора не досягне 80%, тоді як налаштований захист від заряджання може встановити зону заряджання від 70% до 90%.

NO. 3. підвищення ефективності: MediaTek Helio G96 & 8ГБ RAM + 6ГБ розширення & 256GB ROM +1TB розширення картками

Blackview BV9200 оснащений 8-ядерним процесором MediaTek Helio G96, який підвищує енергоефективність і швидкість обробки даних, забезпечуючи плавне, швидке та багатозадачне виконання всіх операцій. Він має 8 ГБ оперативної пам’яті, яку можна розширити фактично до 14 ГБ за допомогою функції 6 ГБ RAM Plus, що дає змогу одночасно виконувати різноманітні завдання без будь-яких затримок. Ємність пам’яті пропонується до 256 ГБ з опцією розширення на 1 ТБ за допомогою карти, що забезпечує багато місця для зберігання та позбавляє від клопоту іншого хмарного сховища. Іншою перевагою є вбудована система охолодження, яка збільшує потужність охолодження на 15% і знижує температуру ЦП на 10°C, утримуючи смартфон охолодженим.

No.4 Персональні оновлення: Doke OS 3.1 на базі Android 12

Blackview BV9200 став першим пристроєм, який отримав оновлення Doke 3.1, яке знаменує новий етап у розробці програмного забезпечення. Завдяки величезним зусиллям команди Blackview користувачі можуть насолоджуватися повністю оптимізованою зручністю та простотою роботи. Інтерфейс зосереджений на розкритті безпрецедентної продуктивності завдяки Low Memory, забезпечуючи автономне керування пам’яттю для прийняття рішень щодо припинення процесів. Безсумнівно, він приносить і нові програми, такі як New Focus Mode App і New Health App. Новий додаток із режимом фокусування містить п’ять режимів, включаючи режим без відтворення, режим медитації, режим роботи та спорту та режим читання, які допомагають вам підтримувати концентрацію, обмежуючи використання вибраних програм. Варто виокремити і додаток Health App, який служить цифровою функцією благополуччя із записом показників спорту та здоров’я. Говорячи про ігри, Blackview BV9200 використовує всі переваги ігрових режимів, щоб розблокувати новий рівень ігрового досвіду з режимом енергозбереження, звичайним режимом і режимом продуктивності. Крім того, функція попереднього завантаження покращує середню швидкість запуску додатків на 10% і економить час очікування завантаження додатка.

NO.5 Практичність оновлення: MIL-STD-810H, IP68, IP69K і камери, які не бояться падіння з висоти в 1,2 м

Blackview BV9200 може похвалитися корпусом, сертифікованим MIL-STD-810H, який захищений від падіння з висоти до 1,2 м у поєднанні з провідним рейтингом водонепроникності IP68 і IP69K (глибина до 1,5 м протягом 30 хвилин), який може витримувати екстремальні погодні умови. Разом зі звичайними оцінками стійкості, він має міцну раму з алюмінієвого сплаву та потовщеною гумою по кутах для міцнішого зчеплення та кращого поглинання ударів. Навіть для камери, це робить значний прогрес у міцності завдяки своїй стійкості до падіння, яка витримує політ на тверду поверхню із висоти 1,2 метра.

Інші важливі характеристики:

Blackview BV9200, як захищений телефон, не менш вражає з точки зору практичних характеристик. Навігаційна система 4-в-1 забезпечує вашу безпеку, надаючи точне місцезнаходження, а режим рукавичок задовольняє вашу потребу працювати в рукавичках в мороз з підвищеною чутливістю до дотику. Завдяки багатофункціональному NFC зручно використовувати пристрій для безконтактної передачі платежів і даних. Він також містить деякі основні, але важливі функції, такі як налаштована кнопка швидкого доступу, мультидотик із 10 точками, датчик відбитків пальців і кнопка живлення 2-в-1. Для реалізації цифрових інструментів передбачені професійні програми, які допоможуть вам виконувати складну роботу, зокрема Compass, HeightMeasure, Torch, SoundMeter тощо.

Ціна та наявність

Світова прем’єра Blackview BV9200 відбудеться з 9 по 13 січня 2023 року за тихоокеанським часом з ціною $199,99 ( $399,99 - звичайна роздрібна ціна) зі знижкою 50%! Хочете купити? Натисніть тут для отримання додаткової інформації.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна