Lenovo представила нові преміальні пристрої для користувачів: планшет з двома екранами YOGA Book 9i та комп'ютер YOGA

22:57, 05.01.2023

Пам’ятаючи про те, що гібридне життя продовжує стирати межі між роботою та відпочинком, а люди чимдуж прагнуть універсальних технологій, компанія Lenovo представила нові сміливі продукти для задоволення різноманітних потреб сучасного споживача. Новий ультрасучасний YOGA Book 9i відкриває в історії YOGA нову главу інновацій, преміального стилю  та продуктивності, аби забезпечити різносторонній користувацький досвід. Внаслідок переосмислення того, як може виглядати настільний комп’ютер все-в-одному, з’явився YOGA AIO 9i — і це більше, ніж може здатися на перший погляд. Серед планшетів вийшли новий багатофункціональний Lenovo Tab Extreme та цифровий блокнот Lenovo Smart Paper, що відкривають захоплюючі можливості для школи, дому та інших сфер. І останнє, але не менш важливе: Lenovo представила концепцію Project Chronos (офіційна назва буде оголошена пізніше) — нову технологію, що фіксує рухи користувачів та дозволяє їм взаємодіяти з віртуальними 3D-світами без окулярів та спеціальних пристроїв.

Відкрийте для себе книгу безмежних можливостей з YOGA Book 9i

Новинка YOGA Book 9i — це перший повнорозмірний OLED-ноутбук з двома екранами та з унікальним набором можливостей, які дають змогу творчим людям втілювати в життя власні ідеї. Більш універсальний, ніж традиційний розкладний ноутбук, надзвичайно гнучкий YOGA Book 9i на платформі Intel® Evo™ пропонує універсальність двох екранів, багатофункціональність і продумані можливості для розваг. Для нового покоління користувачів, які виводять творчість на новий рівень, YOGA Book 9i підтримує їхні різносторонні цифрові вимоги та реалізує амбіції в роботі, творчості, навчанні та розвагах.

Двоекранність для мультизадачності й підвищення ефективності

Працюючи на процесорах Intel® Core™ CPU (Central processing unit) останнього покоління, YOGA Book 9i дозволяє користувачам скористатися всіма перевагами ноутбука разом гнучкістю та багатозадачністю двох екранів. Ці тонкі та легкі ноутбуки, побудовані на платформі Intel Evo™, розроблені та спроєктовані для забезпечення безперебійної роботи з широким спектром застосунків та програм, забезпечуючи швидкий відгук системи, тривалий час автономної роботи та можливості підключення.

Два екрани на новому YOGA Book 9i дозволяють користувачам насолоджуватися унікальним спектром різноманітних можливостей. Можна буде гортати вебсторінки та розглядати зображення паралельно на двох повних екранах завдяки легким рухам п’яти пальців. Також такий формфактор підійде для тих, хто хоче працювати з двома окремими файлами одночасно на різних екранах. Аналогічно цьому, користувачі можуть переглядати відео на одному екрані, одночасно роблячи нотатки на другому екрані, не відволікаючись.

Тонкий і легкий пристрій-трансформер дозволяє користувачам легко перемикатися між режимами ноутбука, планшета або “тенту” відповідно до їхніх потреб. Під час зустрічі користувачі можуть використовувати режим “тент” для відображення слайдової презентації на одному екрані, одночасно переглядаючи та керуючи презентацією з другого екрану. Спілкування та співпраця під час віртуальних нарад також покращуються завдяки можливості роботи на двох екранах. Організатор може ділитися презентацією на одному екрані, одночасно переглядаючи чат, відповідаючи на запитання та змінюючи слайди на другому екрані.

YOGA Book 9i поставляється в комплекті з підставкою, що дозволяє користувачам легше працювати під час руху. Знімна Bluetooth-клавіатура розширює можливості багатозадачності, так само як і стилус Smart Pen, розроблений Lenovo, який можна використовувати для підвищення продуктивності.

Удосконалене програмне забезпечення та додаткові можливості для розваг

Розроблене компанією Lenovo у співпраці з Microsoft інноваційне програмне забезпечення для YOGA Book 9i розширює можливості користувача в роботі, навчанні, трансляціях, творчості та простих іграх. Працюючи на Windows 11, програмне забезпечення охоплює функції "розумного" письма та читання, а також можливість ведення нотаток для тих, хто навчається вдома. Ця функція дозволяє користувачеві робити замітки на одному екрані, одночасно переглядаючи онлайн-клас на другому.

Коли приходить час відкинутися на спинку крісла і розслабитися, користувачі можуть дивитися фільм на одному екрані, одночасно досліджуючи цікаві довідкові факти про фільм на другому екрані. Завдяки двом 13,3-дюймовим OLED-дисплеям PureSight з роздільною здатністю 2,8K зі 100% точністю передачі кольору за стандартом DCI-P3 і підтримкою Dolby Vision® HDR, користувачі будуть приємно вражені яскравими кольорами, чіткою контрастністю і деталізацією зображення. З просторовим звуком Dolby Atmos®, аудіопанеллю, що обертається на 360 градусів, та динаміками Bowers & Wilkins® користувачі зможуть насолодитися чудовими можливостями для розваг. Додатковою яскравою особливістю дизайну YOGA Book 9i є його сучасний та вишуканий колір Tidal Teal. Він також поставляється в екологічному пакуванні, що складається на 100% з переробленого паперу.

YOGA AIO 9i Desktop: втілення індивідуальності, яка вражає

Створений для творчих людей, новий YOGA AIO 9i (32", 8) — це конструкція, чудово продумана для того, щоб бути яскравим центральним елементом майже будь-якого робочого простору. Новинка відрізняється продуктивністю та графікою, що підтримуватиме різноманітні мистецькі проєкти. Цей вишуканий настільний комп'ютер YOGA all-in-one оснащений 32-дюймовим безрамковим з трьох сторін дисплеєм, з роздільною здатністю 4K та 100% колірного простору sRGB. Дисплей розташований на тонкій панелі з металевим шарніром, що нахиляється під потрібним кутом. Непомітна основа з вентиляцією має сім портів на задній панелі для кращого управління кабелями, а також вбудований бездротовий зарядний пристрій для смартфонів.

Завдяки новітнім процесорам Intel Core™ i9 13-го покоління, які працюють в парі з графікою NVIDIA® GeForce RTX 4050, YOGA AIO 9i достатньо потужний, щоб з легкістю впоратися з графічним дизайном, а також редагуванням фото чи відео та іграми. ПК також оснащений чотирма динаміками Harman Kardon®, просторовим звуком Dolby Atmos® та вбудованою інфрачервоною (ІЧ) вебкамерою з роздільною здатністю 5 Мп і вбудованим електричним затвором з можливостями "розумного" входу в систему — для творчості та ефективної співпраці.

Новинка розроблена в мінімалістичному стилі, підтримує управління декількома пристроями, дозволяючи користувачам підключати та заряджати свій ноутбук і AIO через повнофункціональний кабель USB Type-C®, а також керувати як за допомогою однієї клавіатури, так і миші. З метою збереження навколишнього середовища, пристрій виготовлено з 75% переробленого алюмінію в каркасі та з 65% переробленого після споживання АБС-пластику у верхній та нижній частинах клавіатури. Він також підтримує кілька голосових помічників для ефективного управління голосом.

Концепція Project Chronos від Lenovo: віртуальна свобода

Компанії та користувачі все частіше шукають цікавіші та зручніші інтерактивні способи покращити свій гібридний спосіб життя. Таким чином, можливість співпрацювати, підключатися й отримувати цей досвід як у віртуальному, так і в фізичному світі, набуває все більшої популярності зараз. Прагнучи забезпечити “розумні” технології для кожного, Lenovo розробила концепцію змішаної реальності, яка пропонує абсолютно новий і спрощений, різний віртуальний і фізичний досвід для користувачів.

Концепція Project Chronos від компанії Lenovo створена як домашній пристрій для митців, що використовують технології в своїй творчості. Він дає змогу користувачам та митцям віртуально керувати своїм наближеним до реальності аватаром без потреби в будь-яких пристроях для фіксації рухів (mocap). Замість цього рухи користувача фіксуються за допомогою вдосконаленої глибинної камери, яка відтворює його дії в реальному часі у віртуальному середовищі з 3D-рендерингом, виводячи їх на телевізор або великий екран комп'ютера у себе вдома через порти DP або HDMI™. Після створення аватара користувач може керувати ним, використовуючи лише свої жести, рухи, позу і навіть міміку, і бачити, як він відображається на екрані в режимі, близькому до реального часу.  

Створено для дому

Апаратне забезпечення складається з елегантної та сучасної на вигляд комп'ютерної станції, яку можна встановити на стіну або на поверхню безпосередньо під або над сумісним телевізором або монітором (продається окремо). Інтегрована RGB-камера з функцією глибинної зйомки та інноваційна технологія обчислень дозволяють швидко і точно фіксувати рухи всього тіла, забезпечуючи низьку затримку. Для забезпечення конфіденційності камера може бути повернута вниз для стовідсоткового заспокоєння, коли вона вимкнена і не використовується.

Project Chronos пропонує новий рівень свободи для тих, хто часто буває у віртуальному просторі, або тих, хто шукає технології для взаємодії з іншими. Наприклад, люди можуть легше створювати контент у віртуальних світах або стати вітюбером з реалістичним аватаром без необхідності носити пристрій mocap або окуляри. Наприклад, фітнес-тренер може дистанційно та віртуально тренуватися разом з клієнтом, показуючи йому правильну форму та техніку рухів. Також можна перевтілюватися у будь-якого віртуального персонажа та спілкуватися з новими друзями у віртуальному світі незалежно від фізичної відстані, часу та оточення.  Ігровий досвід може бути ще яскравішим та інтерактивним завдяки чітко видимій міміці та рухам, які можна інтерпретувати в режимі, близькому до реального часу. Офіційна назва продукту буде оголошена після запуску його повного апаратного забезпечення та можливостей. Компанія Lenovo співпрацює з розробниками, постачальниками контенту та послуг, щоб розширити цю успішну екосистему і випустити рішення, яке може забезпечити віртуальну свободу, що перевершує уяву.

Планшет Lenovo Tab Extreme: більший,  кращий, потужніший

Компанія Lenovo представила свій найбільший і один із найпродуктивніших планшетів — 14,5-дюймовий Lenovo Tab Extreme, який змінює уявлення про преміальні планшети, що вже давно стали стандартом для ринку. Цей пристрій виходить за рамки очікуваного і забезпечує більше можливостей, що покращують розваги та продуктивність.

Задоволення від екстриму

Завдяки OLED-дисплею з роздільною здатністю 3K,  колірному охопленню DCI-P3 і частотою оновлення до 120 Гц цей планшет може служити приватним домашнім кінотеатром практично в будь-якій кімнаті будинку. Завдяки неймовірній контрастності 1М:1 він пропонує надзвичайно широкий діапазон яскравості, який точно відтворює те, що можна побачити в реальному житті. Що стосується звуку, то Dolby Atmos® і винятковий набір з восьми високопродуктивних 4-канальних динаміків JBL®, рівномірно розподілених між низькочастотними й високочастотними динаміками, створюють динамічний просторовий звук. Потужний восьмиядерний процесор MediaTek® Dimensity 9000 і час автономної роботи до 12 годин  доповнюють ключові апаратні компоненти цього планшета. Однак справжнє захоплення викликає продуманий дизайн, що лежить в його основі.

Продумані інновації

З розвитком гібридного способу життя роль планшета еволюціонувала від суто розважальної функції до другого пристрою для домашнього або віддаленого використання, який дозволяє швидко переходити від дозвілля до продуктивної роботи й навпаки. Саме тому Lenovo Tab Extreme був створений, щоб відповідати потребам сучасних користувачів. Наприклад, його дворежимна підставка прикріплюється до пристрою за допомогою магнітів і дозволяє користувачам розташовувати його горизонтально або вертикально, щоб відповідати напрямку, який їм потрібен в будь-який момент. Але справжня новизна полягає в підставці, яка включає в себе клавіатуру з підсвічуванням, як у ПК, і вбудовану підставку з подвійним шарніром, на якій можна встановити планшет, а потім нахилити його під найбільш зручним для користувача кутом огляду. Так планшет практично плаває, імітуючи сидячу позу традиційного ноутбука або настільного ПК, в той час, як конструкція шарнірів створює унікальний, захисний відсік для зберігання всередині корпусу для включенного в комплект пера Lenovo Precision Pen 3.

Інтелектуальні функції інтегровані в корпус, включаючи технологію адаптивного захоплення аудіо та відео, що автоматично тримає камеру сфокусованою на користувачеві під час відеодзвінків, навіть коли він рухається в кріслі. Технологія вузького променя використовує чотири вбудовані мікрофони для фільтрації шуму навколишнього середовища та забезпечення кришталево чистої якості голосу в радіусі 50 сантиметрів. Коли в кімнаті знаходиться декілька учасників розмови, можна увімкнути режим захоплення голосу на 360 градусів, щоб кожного було чути. Для оптимізації комфорту перегляду дисплей планшета, що сертифікований TUV Rheinland, також автоматично регулює колір на екрані в залежності від освітленості та колірної температури навколишнього середовища. Розроблений з турботою про навколишнє середовище, корпус Lenovo Tab Extreme виготовлений зі 100% переробленого алюмінію, а його пакування на 100% не містить пластику.

Простір і можливість робити більше

Завдяки операційній системі Android™ 13 та новітньому програмному забезпеченню із користувацьким інтерфейсом від Lenovo, Lenovo Tab Extreme краще дозволяє користувачам виконувати багатозадачні проєкти. Новинка може підтримувати до чотирьох застосунків одночасно через розділений екран та можливість відкривати до 10 програм у вигляді плаваючих вікон. Для ефективної спільної роботи користувачі можуть використовувати свій планшет як скетчпад для безперешкодної співпраці з ноутбуком через порт DP-in USB Type-C або використовувати його як панель управління з монітором через порт DP-out USB Type-C. Щоб користуватися цією функціональністю без кабелів, користувачі можуть розгорнути застосунок Lenovo Freestyle app і з'єднати Lenovo Tab Extreme з комп'ютером Lenovo Windows PC бездротовим шляхом. Це дасть можливість легкого обміну файлами між пристроями, дзеркального відображення або розширення робочого столу для збільшення площі екрана, використання планшета в якості додаткового тачпада для ПК. Також доступні додаткові програми, які можуть покращити творчість та робочий процес, включаючи Clip Studio Paint8/9 для малювання та WPS Office для підвищення продуктивності.

Lenovo Smart Paper: створення магії ведення нотаток

Конспектування є необхідністю для багатьох, проте може стати обтяжливим для сучасного способу життя, коли з міркувань мобільності та екологічності краще не накопичувати зайвий папір. Однак, існують спеціальності та люди, які надають перевагу природному та інтуїтивно зрозумілому письму від руки, а не друкуванню на комп'ютері. Щоб запропонувати новий, але знайомий досвід для тих, хто багато пише, Lenovo представила Lenovo Smart Paper, свій інноваційний продукт на ринку цифрових блокнотів. Lenovo Smart Paper — це тонкий 10,3-дюймовий сенсорний дисплей з антивідблисковими чорнилами E-Ink, який розміщений у легкому суцільнометалевому корпусі, що дозволяє звільнити місце в рюкзаку. Використовуючи чудеса технології E-Ink, цей цифровий блокнот дає користувачам звичне відчуття ручки на папері, а також "розумні" функції, які незвично оптимізують їхню продуктивність.

Один стилус, щоб керувати усім

У комплект з пристроєм входить активний стилус без батареї, який можна легко зберігати в чохлі. Стилус Lenovo Smart Paper Pen ніколи не потрібно заряджати, він оснащений фетровим наконечником і має затримку до 23 мілісекунд10, завдяки чому процес написання залишається звичним і плавним, практично без затримок. За допомогою одного стилуса користувачі можуть вибирати з дев'яти різних налаштувань пера — включаючи кулькову ручку, олівець (дерев'яний і механічний), маркер і навіть каліграфічне перо — так, що їм не доведеться шукати потрібне письмове приладдя. Завдяки 4096 рівням чутливості до тиску та визначенню нахилу пера, а також 74 шаблонам блокнотів на вибір (наприклад, лінійки, графіки, чистий папір і навіть нотний папір), користувачі можуть легко писати, малювати, робити ескізи, штрихувати та ілюструвати з точністю протягом багатьох днів.

Розумніші нотатки для всіх

На додаток до відчуття чорнила на справжньому папері, цей цифровий блокнот також пропонує новий рівень комфорту через “розумні” інтегровані технології. Завдяки двом вбудованим мікрофонам, Lenovo Smart Paper може перетворюватися на цифровий диктофон, що дозволяє користувачам записувати аудіоконференції або лекції в класі, одночасно роблячи нотатки. Якщо користувач не може згадати словесний контекст нотатки, зробленої під час однієї з таких сесій, він може просто вибрати конкретний текст, який він написав, щоб почути коротке відтворення того, що було сказано в той момент часу11, або ж він може прослухати всю записану лекцію ще раз.

Завдяки 50 Гб пам'яті, якої достатньо для зберігання понад 50 тисяч сторінок нотаток, користувачі можуть легко видаляти й переміщати нотатки, а також організовувати їх у папки. Більше не потрібно перегортати сторінки, щоб знайти те, що було написано кілька місяців тому; натомість пошук за ключовими словами в тисячах рукописних нотаток можна здійснити за лічені секунди, а рукописний текст можна легко перетворити на друкований текст. Маючи доступ до більш ніж двох мільйонів книг на eBooks.com13, користувачі також можуть швидко шукати ключові слова в цифрових книгах і статтях, які вони зберегли на пристрої. За допомогою програми Lenovo Smart Paper14 користувачі можуть отримати доступ до своїх нотаток і книг з будь-якого місця, а також здійснювати хмарну синхронізацію для створення резервних копій своїх файлів, які можна синхронізувати на різних пристроях Android, iOS і Windows. За допомогою програми користувачі також можуть транскрибувати аудіозаписи та перекладати текст на різні мови15.

Продуктивність нового покоління: ноутбуки YOGA Slim 6i та оновлені YOGA 9i (14", 8"), YOGA Slim 7i Carbon (13", 8") і YOGA 6 (13", 8")

Новий YOGA Slim 6i (14", 8"), пропонує тим, хто шукає натхнення, вишукано спроєктований, портативний і водночас потужний пристрій. Тонка, легка і приваблива новинка дозволяє користувачам з легкістю працювати та створювати контент як в дорозі, так і вдома. YOGA Slim 6i, що працює на базі платформи Intel EVO, створений для того, щоб забезпечити користувачам безперебійну роботу та спілкування. Виготовлений із суцільнометалевих алюмінієвих матеріалів, він має тонкий, але високоміцний корпус і рельєфний виріз для камери, що полегшує його відкриття. Завдяки 14-дюймовому OLED-дисплею з підтримкою Dolby Vision®, YOGA Slim 6i пропонує візуально приємний досвід. Завдяки кращому співвідношенню сторін 16:10 та додатковій сенсорній підтримці, творча робота, така як легке редагування відео або фото, стає більш інтуїтивно зрозумілою. Працюючи на новітніх процесорах Intel Core 13-го покоління, YOGA Slim 6i також забезпечує покращений досвід відеоконференцій для користувачів завдяки функціям шумозаглушення та розмиття фону для більш професійного налаштування.

Lenovo також представила оновлені моделі YOGA 9i (14", 8") та YOGA Slim 7i Carbon (13", 8"), які оснащені процесорами Intel Core 13-го покоління, що забезпечують ще більшу ефективність для підвищення універсальності та продуктивності. Крім того, оновлений ноутбук YOGA 6 (13", 8") оснащений сучасними процесорами AMD Ryzen™ 7000 серії та покращеним акумулятором для більш тривалої роботи у віддаленому режимі.

Додаткові послуги та програмне забезпечення

На додаток до цих апаратних опцій преміумкласу, Lenovo пропонує ряд послуг з обслуговування, підтримки та захисту пристроїв, які допомагають підтримувати продукти в оптимальному стані та підвищують їх безпеку. Наприклад, новітнє хмарне програмне забезпечення для безпеки Lenovo Smart Lock16. Для додаткового рівня зручності в підтримці представлених сьогодні ноутбуків Lenovo Premium Care Plus17 об'єднує багато своїх послуг в одне рішення. Цей комплексний сервіс містить в собі розширену підтримку апаратного та програмного забезпечення, захист від випадкових пошкоджень, розширену гарантію на батарею, Lenovo Migration Assistant та Lenovo Smart Performance — функції самодіагностики стану системи, що міститься в Lenovo Vantage, яка тепер пропонується у вигляді щомісячної підписки при купівлі як окремого сервісу.

"Оскільки люди все більше адаптуються до гібридного способу життя, вони шукають нові, більш зручні та ефективні способи виконання завдань, — сказав Джонсон Цзя (Johnson Jia), старший віцепрезидент Глобального інноваційного центру Intelligent Devices Group, Lenovo. — Завдяки преміальним рішенням, які ми представили сьогодні, Lenovo відповіла на цей виклик, запропонувавши інновації, розроблені з метою задоволення сучасних потреб і можливості насолоджуватися більш технологічним світом".

Основні характеристики



Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • ASUS представляє неймовірні новинки на CES 2023ASUS представляє неймовірні новинки на CES 202300:44 05.01.2023

    Компанія ASUS сьогодні представила свою найновішу лінійку інноваційних пристроїв та комплекс дій, спрямованих на захист довкілля, під час віртуального заходу «Seeing An Incredible Future» (Погляд у неймовірне майбутнє) на CES® 2023.

  • Представлений Samsung Galaxy F04: новий смартфон за $90Представлений Samsung Galaxy F04: новий смартфон за $9000:42 05.01.2023

    Samsung сьогодні презентувала в Індії бюджетний смартфон Galaxy F04. Першим покупцям пристрій дістанеться за 90 доларів. При цьому версія лише одна – з 4 ГБ ОЗУ та 64 ГБ флеш-пам'яті.

  • Samsung представила дисплей Flex Hybrid OLED, який можна і складати, і розсуватиSamsung представила дисплей Flex Hybrid OLED, який можна і складати, і розсувати00:36 05.01.2023

    Samsung представила OLED-дисплей Flex Hybrid OLED, який може складатися і скручуватися. Дисплей призначений для використання у складних смартфонах, планшетах та ноутбуках, екрани яких можна не тільки складати, а й до того ж розсувати.


купить телефон в Одесі, Україна