Samsung представила дисплей Flex Hybrid OLED, який можна і складати, і розсувати

00:36, 05.01.2023

Samsung представила OLED-дисплей Flex Hybrid OLED, який може складатися і скручуватися. Дисплей призначений для використання у складних смартфонах, планшетах та ноутбуках, екрани яких можна не тільки складати, а й до того ж розсувати. Компанія продемонструє новинку на виставці CES 2023 року.

Дисплей Flex Hybrid OLED у розкладеному вигляді має розміри 10,5 дюйми по діагоналі зі співвідношенням сторін 4:3, а у складеному стані - 4,2 дюйми по діагоналі. Якщо розсунути праву сторону дисплея, його розмір по діагоналі збільшується до 12,4 дюйма зі співвідношенням сторін 16:10. Тобто користувач зможе носити з собою 12,4-дюймовий OLED-планшет із співвідношенням сторін 16:10 у кишені куртки, завдяки чому його можна буде брати з собою в дорогу для розваг або роботи в дорозі.

Південнокорейська компанія продемонструє на виставці CES 2023 ще два OLED-дисплеї: Flex Slidable Solo, здатний розсуватися з одного боку від 14 дюймів по діагоналі до 17,3 дюйми та Flex Slidable Duet, який розсувається з двох сторін, теж з 14 до 17,3 дюйми по діагоналі.

Обидві панелі були представлені на заході Intel Innovation 2022 у вересні, але досі не демонструвалися широкому загалу.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна