Представлено бездротову зарядку нового покоління Qi2 для Android-смартфонів

23:38, 04.01.2023

На виставці CES 2023 було оголошено, що Apple співпрацює з Wireless Power Consortium (WPC) для створення наступного покоління стандарту бездротової зарядки Qi. Він отримає назву Qi2.

Новий стандарт спрямований на підвищення ефективності та функціональної сумісності технології, тому в його основі лежатимуть магніти, як у зарядці Magsafe для iPhone.

У WPC підтверджують, що за принципом роботи технологія Qi2 справді схожа на MagSafe. В результаті аксесуари Qi2 ідеально поєднуватимуться з пристроями, що підвищить енергоефективність і прискорить зарядку. Також Qi2 працюватиме з пристроями та аксесуарами MagSafe за промовчанням.

«Споживачі та роздрібні продавці повідомляють нам, що вони не розуміють, які пристрої сертифіковані Qi, а які стверджують, що працюють із Qi, але не сертифіковані Qi. Ця плутанина може призвести до погіршення досвіду користувача і навіть до проблем з безпекою, - говорить Пол Струсакер, виконавчий директор Wireless Power Consortium. — Наш стандарт гарантує споживачам, що їхні пристрої безпечні, ефективні та сумісні із пристроями інших брендів. Qi2 стане світовим стандартом для бездротової зарядки та забезпечить споживачів та роздрібних продавців цією гарантією».


Новий стандарт Qi2 замінить свого попередника Qi. WPC заявляє, що у 2023 році у всьому світі буде продано мільярд пристроїв Qi. Очікується, що перші сертифіковані пристрої та аксесуари Qi2 будуть представлені до кінця року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна