Blackview Tab 13 надійшов у продаж сьогодні! Ціна планшету всього $149,99!

09:30, 22.08.2022

Компанія Blackview, яку ми знаємо як виробника популярних інтелектуальних пристроїв, завжди прагнула пропонувати клієнтам сучасні і практичні планшети, а останні розробки бренду лише підтверджують це твердження. Анонсований раніше планшет Blackview Tab 13 виходить на ринок сьогодні і це знакова новинка для компанії декількома моментами - починаючи від акумулятора, екрану і ОС.

https://s.click.aliexpress.com/e/_oB0pGhn

Нижче перераховані всі важливі функції і можливості Blackview Tab 13. Якщо пристрій вас зацікавив, то рекомендуємо дізнатися про всі його елементи і сюрпризи, запропоновані компанію, прямо зараз.

Швидкість – сильна сторона планшету

—  6 ГБ оперативної пам'яті + можливість розширення ще на 4 ГБ

Хоча Blackview Tab 13 є не першим планшетом із технологією розширення пам’яті до 4 ГБ (з наявних 6 ГБ до 10 ГБ) – це  є безпрецедентним рішенням серед портфоліо Blackview. Розширення гарантує користувачам більшу плавність під час запуску відеоігор із інтенсивним використанням оперативної пам’яті та великих по розміру ігор або роботу в режимі багатозадачності. Blackview Tab 13 пропонує більше оперативної пам’яті, причому без додаткової плати, чим підвищує свою доступність для користувачів планшетів, які потребують більше оперативки.

—  Швидкий MediaTek Helio G85 і 128 ГБ пам’яті + 1 ТБ картки microSD

Blackview Tab 13 отримав процесор MediaTek Helio G85, який набрав 256691 у тесті AnTuTu Benchmark. Він поєднується з внутрішньою пам’яттю ємністю 128 ГБ і розширюваною пам’яттю об’ємом до 1 ТБ, що забезпечує достатньо місця для фотографій, музики, фільмів, телесеріалів або навіть ігор. Навіть після тривалого використання в Blackview Tab 13 залишиться багато місця для зберігання цифрового контенту, що знімає питання -  видаляти старі дані, щоб звільнити місце для нових, чи ні?!

— Адаптивна DokeOS_P 3.0 на базі Android 12

Blackview Tab 13 працює на DokeOS_P 3.0 на базі Android 12 (вперше на планшетах Blackview), і нею передбачено багато цікавинок в плані програмного забезпечення, про які варто згадати.

Універсальний робочий стіл, додаток New Weather, розумні плаваючі вікна, інтелектуальне попереднє завантаження, покращена анімація та кращий контроль конфіденційності — усе це забезпечить більш плавну та комфортну роботу і взаємодію планшета і його власника. Потоковий перегляд відео, соціальних стрічок, багатозадачність, використання програм для підвищення продуктивності чи ігор на Blackview Tab 13 — усе це працює надзвичайно плавно.

Екран - важливий крок у захисті очей

— Сертифікований T?V Rheinland Low Blue Light 10,1-дюймовий дисплей FHD+

Blackview уже робила свої екрани зручними для очей у кількох попередніх моделей планшетів, але Tab 13 — це перший планшет Blackview, який постачається з екраном, сертифікованим T?V Rheinland Low Blue Light. Працюючи в тандемі з трьома спеціальними режимами, а саме темним режимом, режимом читання та режимом захисту очей, 10,1-дюймовий екран FHD+ Tab 13 значно зменшує вплив синього світла, забезпечуючи кращий захист очей і знижуючи ризик їх перенапруги.

Гарантує довгий відпочинок на найвищому рівні

— Гігантська батарея 7280mAh

Blackview Tab 13 живиться від потужної батареї ємністю 7280 мАг, що дозволяє більшості користувачів працювати з планшетом понад 30 годин без підзарядок. Під час безперервного перегляду веб-сторінок через 4G LTE Tab 13 працює 6,4 години, а під час безперервного перегляду потокового відео через Wi-Fi йому вдається витримати вражаючі 6 годин. Час роботи в режимі очікування перевищує 45 днів. Акумулятор Tab 13 на 700 мАг більший, ніж у Tab 12, який має таку саму товщину і вагу. Це вказує на результативні зусилля інженерів Blackview створити тонший планшет із більш містким акумулятором.

— Приємні для вуха подвійні динаміки з підтримкою Smart-PA

Завдяки подвійним динамікам із підтримкою Smart PA, насолода від звуку від Blackview Tab 13 виведена на новий рівень, відтворюючи вишуканий і неперевершений звук, який не тільки підходить кожному, але й додає гострих відчуттів в іграх або під час перегляду відео.

Підвищення рівня зручності

—  Універсальний режим ПК

Blackview Tab 13 — перший планшет із режимом ПК. Він забезпечує користувачам Tab 13 взаємодію в стилі ПК або ноутбука, дозволяючи відкривати кілька вікон додатків одночасно.
На відміну від звичайної підтримки розділеного перегляду, ПК-режим полегшує одночасне відкриття вікон програм, як на комп’ютері чи ноутбуці, але те, що відрізняє його від звичайних комп’ютерів, полягає в тому, що режим ПК можна активувати, не жертвуючи зручністю дотику до екрана. Надсилати текстові повідомлення друзям через програми для чату, переглядати браузер, відповідати на робочі електронні листи та транслювати відео на Tiktok - тепер можна одночасно без будь-яких компромісів.

Важливі моменти, про які не варто пам’ятати перед покупкою

— Камери 8MP+13MP

Незалежно від того, чи використовуєте ви Blackview Tab 13 для онлайн-уроків, онлайн-конференцій або фотозйомки, тилова камера на 13 МП і фронтальна камера на 8 МП із підтримкою алгоритму Beauty вирішать всі покладені на низ завдання.

—  Тонкий 7,7 мм і легкий 450 г

Tab 13 виготовлений у легкому, портативному та елегантному стилі, має товщину 7,7 мм і вагу 450 г. Власнику мають сподобатись матове покриття, гладкі краї та алюміній, що є основним матеріалом тилової панелі.

Ціна

З усіма вище перерахованими опціями Blackview Tab 13 коштує лише 149,99 доларів США, а з використанням обмеженого по часу і кількості промо-коду ціна може бути навіть нижчою – всього 135,99 доларів США (а це знижка в 50% від звичайного прайсу - $299,99). Дана пропозиція буде актуальна лише під час прем’єрного продажу - з 22 серпня до 26 серпня за тихоокеанським часом. Рекомендуємо поспішити, планшет уже в продажу по цьому лінку.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна